Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Ivanaxx

VM

Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
    Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
    Sutra ponovi, drži minutu u urinu i pogledaj onu lipu lepezu Lucijinih haha
    Ako tamni to je to! 🙏😘

Hahaha
    Moji muzejski primjerci😂😂😂😂

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Kad hocu ucitati preko ove ikonice kaze "dogodila se greska" kak ste vi ucitavale 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

VM, kad si primila Brevactide? 
    Evo ti slika mojih, pozitivnih samo zbog inekcije, pocela sam se testirat dan iza Brevactida da vidim kako izlazi. Nema ti druge nego sutra napravi opet pa da vidis da li tamni ili je svjetliji
    https://ibb.co/JFzrLTj

Tuma

Broj poruka: 1788

Prijavi adminu

Nikitta

Lucija i Samaračestitam na odličnim drugim betama, to će sada biti to, za obje 💗
    Tuma čestitke, mislim da je nalaz očekivan za nekog tko je prošao stimulaciju. Kad ćete na idući uzv da čujete srčeko? 😻
    More2309hvala na podršci, to su ti jedini smrzlići sad vraćeni? Za 7 dana ćeš moć vadit betu 😁
    Ivanaxx to prerano vađenje bete je isto nerve-racking, ali ja bih isto tako da sam na tvom mjestu 😂

Hvala Nikitta 🥰 idući uzv je idući petak kod mog socijalnog ginekologa,  nadam se da ću već onda uspjet čuti srceko ❤ 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma

Broj poruka: 1788

Prijavi adminu

VM

Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
    Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.

koliko se sjećam,  tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lindsay

Broj poruka: 1362

Prijavi adminu

Pozdrav cure, ima li koja da je muz/decko radio spermiogram, jos preciznije u Osijeku i da je na nalazu dobio minuse umjesto rezultata? Njegova dr opce prakse kaze da to sto je minus nije ni testirano?! (Cemu onda pretraga spermiograma) a ja se bojim da je to ono najgore necu niti izgovoriti. Prilazem sliku.
    https://ibb.co/TcC308L

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

lindsay

Pozdrav cure, ima li koja da je muz/decko radio spermiogram, jos preciznije u Osijeku i da je na nalazu dobio minuse umjesto rezultata? Njegova dr opce prakse kaze da to sto je minus nije ni testirano?! (Cemu onda pretraga spermiograma) a ja se bojim da je to ono najgore necu niti izgovoriti. Prilazem sliku.

Boze me sacuvaj i nalaza.. Najbitnije stavke mu uopce nisu radili... Nemoj se uopce bojati oni su njemu mjerilo npr fruktozu a nisu vitalnost.. Dakle strasno.. No i moj je imao svakakvih iskustva... Uglavnom bolje ponovite u Zagrebu ili im NAGLASITE sta vam treba, a treba vam sve ovo sto nisu uopce obradili 🙄🙄🙄🙄

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

lindsay

Svasta, glupog nalaza! Pa najbitnije stavke nisu napisane! Moj je imao jako los spermio pa mu je svejedno pisalo sve 🤷‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Tuma

VM

koliko se sjećam, tebi su dali više boostera da pikas? Kad si zadnji brevactide upiknula? Sad svaki dan radi i drzim fige da tamni🙏🙏

E i koji dan je bia transfer, 3.ili 5.? I da, i mene bi moglo samo zblesat ako budem radila ranije radi štoperice. Koliko dana treba proći od nje? 

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

VM

Kad hocu ucitati preko ove ikonice kaze "dogodila se greska" kak ste vi ucitavale

Joj, to moras ic na onaj drugi nacin.. Poslat ce ti neka cura link, ja nemam a isto nisam ucitavala slike nikad

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.