Evo i mojih nalaza.. Prva je bila 517,druga beta 1239 🎉🎵🎶
No sad me muci da me ginic narucio sljedeci tjedan vec na prvi pregled. Pa nije to prerano? Danas sam tek 4+3. Pa nebude se jos nista vidjelo.. Ja sam mislila da bude me tek za 2 tj narucioČestitam na duplanjuja sam ti imala prvi uzv sa 4+6 (doduše meni je i dosta rano bio transfer, već 14dc). Vidjele su se dvije GV i ZV. Dva dana kasnije sam imala izljev krvi i otišla na hitnu gdje se već kod jednog vidjela srčana reakcija, a za drugog doktorica nije bila sigurna. Samo je prokomentirala da sam došla npr dva sata kasnije, već bi se možda i kod drugog vidjela srčana reakcija, s obzirom da u tim tjednima to sve jako brzo raste i napreduje.
Tako da ne brini, vidjet će se ono što se treba vidjet, a i beta je već lijepo visoka tako da bi trebalo biti sve ok
Meni se danas na 5+1 vidi samo gestacijska i inicijalna zumanjcana. A piše GM 18mm. Sta je gm? Jel to gestacijska?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
https://ibb.co/HVGchXW
Ja sam svoje testove ispišala😂😂😂
Nadam se da cu ove konacno uramiti
Prvu sjenu sjenine sjene sam imala 3 dan racunajuci blastice… Ali to je za one super dobrog oka i test u urinu Iapocetka, dezite minimalno 1 minutu i ptice jahte i 19 min.. Tek kasnije kako beta raste druga crta se za 30 sec pojavi…
koja divota od testova koji su to testovi ono? znam da si komentirala već, ali sam zaboravila...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Iris_Iris mullerovi testovi
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
More2309Sretno sad daljeeee! Lucijai tebi istoMeto, Bozmameni je estradiol bio 3300 na dan štoperice, a imala sam 8 zrelih jj. Znači skoro duplo manje od 700 za jednu zrelu.
Sad sam kopala po mailovima i nasla stari nalaz. Kad sam imala 5 stanica estradiol 6268pmol, sve nezrele. I drugi put je bio preko 7000 za 6 stanica. Znam da mi je nesto govorio da i po velicini folikula i po estradiolu su ocekivali zrele a na kraju nisu bile. Mogu izvadit radi sebe, znam otprilike koliki mogu ocekivat
Iris_Iris mullerovi testovi
a jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to ti hvala!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Iris_Iris mullerovi testovia jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to tihvala!
Da, stvarno su idlicni jer jako rano detektira ju hcg samo treba duze drzati u urinu ispočetka.. I sto je najbolje jeftini su i lijepo za cijenu 1 testa skuplje Kupid 10 ovih i prati crticu sto je bitno da tamni.. No to je ta one kojima to pase, ja se ne volim 14 dana zavaravati ako nije uspjelo i osluskivati simptome.. Ovo je moj vjerni simptom💓
Iris_Iris mullerovi testovia jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to tihvala!Da, stvarno su idlicni jer jako rano detektira ju hcg samo treba duze drzati u urinu ispočetka.. I sto je najbolje jeftini su i lijepo za cijenu 1 testa skuplje Kupid 10 ovih i prati crticu sto je bitno da tamni.. No to je ta one kojima to pase, ja se ne volim 14 dana zavaravati ako nije uspjelo i osluskivati simptome.. Ovo je moj vjerni simptom💓
Ja isto radije ranije napravim test pa ponovim sutra za svaki slučaj nego da se šopam hormonima koji mi samo odgađaju menstruaciju i idući pokušaj. Ako je nenormalna količina prišteva koji su nastali u 36 sati na inače porculanski ten znak trudnoće, nosim trojke 😂😂
Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.
Sutra ponovi, drži minutu u urinu i pogledaj onu lipu lepezu Lucijinih haha
Ako tamni to je to! 🙏😘
Cek, a slika testa? Pa ne moze to tako ☝️🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji