Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tuma

Broj poruka: 1788

Prijavi adminu

flower93

Samara

Evo i mojih nalaza.. Prva je bila 517,druga beta 1239 🎉🎵🎶
    No sad me muci da me ginic narucio sljedeci tjedan vec na prvi pregled. Pa nije to prerano? Danas sam tek 4+3. Pa nebude se jos nista vidjelo.. Ja sam mislila da bude me tek za 2 tj narucio
    Čestitam na duplanjuja sam ti imala prvi uzv sa 4+6 (doduše meni je i dosta rano bio transfer, već 14dc). Vidjele su se dvije GV i ZV. Dva dana kasnije sam imala izljev krvi i otišla na hitnu gdje se već kod jednog vidjela srčana reakcija, a za drugog doktorica nije bila sigurna. Samo je prokomentirala da sam došla npr dva sata kasnije, već bi se možda i kod drugog vidjela srčana reakcija, s obzirom da u tim tjednima to sve jako brzo raste i napreduje.
    Tako da ne brini, vidjet će se ono što se treba vidjet, a i beta je već lijepo visoka tako da bi trebalo biti sve ok

Meni se danas na 5+1 vidi samo gestacijska i inicijalna zumanjcana.  A piše GM 18mm. Sta je gm? Jel to gestacijska? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

iris_iris

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

lucija07

https://ibb.co/HVGchXW
    Ja sam svoje testove ispišala😂😂😂
    Nadam se da cu ove konacno uramiti
    Prvu sjenu sjenine sjene sam imala 3 dan racunajuci blastice… Ali to je za one super dobrog oka i test u urinu Iapocetka, dezite minimalno 1 minutu i ptice jahte i 19 min.. Tek kasnije kako beta raste druga crta se za 30 sec pojavi…

koja divota od testova  koji su to testovi ono? znam da si komentirala već, ali sam zaboravila... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

🍀🐞MISS🐞🍀

Broj poruka: 758

Prijavi adminu

Iris_Iris mullerovi testovi

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Broj poruka: 2592

Prijavi adminu

AuroraB

More2309Sretno sad daljeeee! Lucijai tebi istoMeto, Bozmameni je estradiol bio 3300 na dan štoperice, a imala sam 8 zrelih jj. Znači skoro duplo manje od 700 za jednu zrelu.

Sad sam kopala po mailovima i nasla stari nalaz. Kad sam imala 5 stanica estradiol 6268pmol, sve nezrele. I drugi put je bio preko 7000 za 6 stanica. Znam da mi je nesto govorio da i po velicini folikula i po estradiolu su ocekivali zrele a na kraju nisu bile. Mogu izvadit radi sebe, znam otprilike koliki mogu ocekivat

iris_iris

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

miss1502

a jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to ti  hvala! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

iris_iris

miss1502

a jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to tihvala!

Da, stvarno su idlicni jer jako rano detektira ju hcg samo treba duze drzati u urinu ispočetka.. I sto je najbolje jeftini su i lijepo za cijenu 1 testa skuplje Kupid 10 ovih i prati crticu sto je bitno da tamni.. No to je ta one kojima to pase, ja se ne volim 14 dana zavaravati ako nije uspjelo  i osluskivati simptome.. Ovo je moj vjerni simptom💓

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

lucija07

iris_iris

miss1502

a jesu, znam da su se oni najviše spominjali, ali mislim si da provjerim jesu to tihvala!
    Da, stvarno su idlicni jer jako rano detektira ju hcg samo treba duze drzati u urinu ispočetka.. I sto je najbolje jeftini su i lijepo za cijenu 1 testa skuplje Kupid 10 ovih i prati crticu sto je bitno da tamni.. No to je ta one kojima to pase, ja se ne volim 14 dana zavaravati ako nije uspjelo i osluskivati simptome.. Ovo je moj vjerni simptom💓

Ja isto radije ranije napravim test pa ponovim sutra za svaki slučaj nego da se šopam hormonima koji mi samo odgađaju menstruaciju i idući pokušaj. Ako je nenormalna količina prišteva koji su nastali u 36 sati na inače porculanski ten znak trudnoće, nosim trojke 😂😂

VM

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
    Receno mi  betu tek za 6 dana vaditi!  Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

VM

Cure ja nisam mogla cekat, napravila test Duchesse marke, i imam blagu crtu. I sad sam tek u problemu, jel lazan il ne 🤣
    Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.

Sutra ponovi, drži minutu u urinu i pogledaj onu lipu lepezu Lucijinih haha
    Ako tamni to je to! 🙏😘

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

VM

Receno mi betu tek za 6 dana vaditi! Mozda su ovo ostaci hcga na testu 🤔😬 8 il 9dnt mi je, ne znam vise di mi je glava.

Cek, a slika testa? Pa ne moze to tako ☝️🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.