Potpomognuta oplodnja vol. 3

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AuroraB

Broj poruka: 1592

Prijavi adminu

More2309  Sretno sad daljeeee! Lucija i tebi isto Meto, Bozma meni je estradiol bio 3300 na dan štoperice, a imala sam 8 zrelih jj. Znači skoro duplo manje od 700 za jednu zrelu.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Broj poruka: 620

Prijavi adminu

Samara

lucija07

Samara

Evo i mojih nalaza.. Prva je bila 517,druga beta 1239 🎉🎵🎶
    No sad me muci da me ginic narucio sljedeci tjedan vec na prvi pregled. Pa nije to prerano? Danas sam tek 4+3. Pa nebude se jos nista vidjelo.. Ja sam mislila da bude me tek za 2 tj narucio
    I ja idem vec iduci tjedan.. Vidi ti se tad gestacujska, zumanjcana… Volee vidjet da je sve na svom mjestu.. To je sve normalno. No kad ti je bila zadnja menga? Koji datum?
    01.09 prvi dan zadnje m

Haha isto kao i ja.. Danas nam je tocno 5 tjedan trudnoce.... Trudnica se racunam od datuma zadnje menge.. Upisi u Google kalkulator trudnoce pa ces vidjeti... 

Prijavi adminu

Samara

lucija07

Samara

No sad me muci da me ginic narucio sljedeci tjedan vec na prvi pregled. Pa nije to prerano? Danas sam tek 4+3. Pa nebude se jos nista vidjelo.. Ja sam mislila da bude me tek za 2 tj narucio
    I ja idem vec iduci tjedan.. Vidi ti se tad gestacujska, zumanjcana… Volee vidjet da je sve na svom mjestu.. To je sve normalno. No kad ti je bila zadnja menga? Koji datum?
    01.09 prvi dan zadnje m

https://ibb.co/RyX2Szn

🍀🐞MISS🐞🍀

Broj poruka: 758

Prijavi adminu

Samara,Lucija07 bas mi je dragi,cestitam cure i zelim svu srecu nadalje! ❤️
    More2309 cuvaj svoje pingvinice i drzim fige🥰
    Jooj, bas je lijepo ove dobee vijesti citati i jedva cekam avoj novi postupak, toliko sam pozitivna nekako i uvjerena da ce sad uspjeti iako moram sve iznova 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

more2309

Ja sam upravo dosla doma sa dva mala pingvinica u sebi, jedan je odlicne kvalitete, drugi vrlo dobre ❤❤🤞🤞🍀🍀🙏🙏! Beta 16.10. 🙂.
    Lucija kad ides na pregled ❤❤?

Sreeeetno do neba i nazad 🙏🙏🙏♥️

Prijavi adminu

Nikitta

Lucija i Samaračestitam na odličnim drugim betama, to će sada biti to, za obje 💗
    Tuma čestitke, mislim da je nalaz očekivan za nekog tko je prošao stimulaciju. Kad ćete na idući uzv da čujete srčeko? 😻
    More2309hvala na podršci, to su ti jedini smrzlići sad vraćeni? Za 7 dana ćeš moć vadit betu 😁
    Ivanaxx to prerano vađenje bete je isto nerve-racking, ali ja bih isto tako da sam na tvom mjestu 😂

Hvaaala ti 🌺🌺🌺🌺
    I tebi zelim sve najbolje od 💓💓💓💓🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Tuma

Broj poruka: 1788

Prijavi adminu

Hvala Darliv i Lucija07 , malo ste me smirile. Iako mene vode kao 5+1, ali po aspiraciji sam 5+4 i vidi se gestacijska i inicijala zumanjcana.  To je valjda oke....
    More2309 super,  sretno!🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Samara

Broj poruka: 755

Prijavi adminu

lucija07

Samara

lucija07

Samara

01.09 prvi dan zadnje m
    https://ibb.co/RyX2Szn

Ja sam skinula 2 aplikacije i obje kazu 4+3 da je danas

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

flower93

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Samara

Čestitam na duplanju  ja sam ti imala prvi uzv sa 4+6 (doduše meni je i dosta rano bio transfer, već 14dc). Vidjele su se dvije GV i ZV. Dva dana kasnije sam imala izljev krvi i otišla na hitnu gdje se već kod jednog vidjela srčana reakcija, a za drugog doktorica nije bila sigurna. Samo je prokomentirala da sam došla npr dva sata kasnije, već bi se možda i kod drugog vidjela srčana reakcija, s obzirom da u tim tjednima to sve jako brzo raste i napreduje. 
    Tako da ne brini, vidjet će se ono što se treba vidjet, a i beta je već lijepo visoka tako da bi trebalo biti sve ok 

Samara

Broj poruka: 755

Prijavi adminu

Ok sad ste me smirile malo :) hvala svima
    Svim curama želim da ubrzo dođu do ovak lijepih duplanja bete.. Kako je krenuo lijepi niz pozitive neka se samo i nastavi 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.