Cure evo da se javim. Dosla sa transfera, od 5 oplodjenih, 5i dan 1 dosla do stadija blastociste, 1 kompaktacije, ostale se nisu razvile. Obje su mi vratili, pa eto…sad je sve u Bozjim rukama 🙏🙏
E da i dobila sam neku injekciju za potporu zutom tijelu sa bhcg, u sub moram jos jednu. Tak da mi je rekla da test radim tek za 2 tjedna jer moze biti os tih injekcija lazno pozitivan. Sad iscekivanje 🙈🙈
Wuhuuuuuuuuuuuuuu, neka je sa srećom🍀🙏
Hvalaaaa😍😍😍😘
Ženskice drage, danas mi je 11. Dnt blastice i beta je 514,7 😀😀, da li je to ok?
Ženskice drage, danas mi je 11. Dnt blastice i beta je 514,7 😀😀, da li je to ok?
Ceestitkee 🎉🎉ifka24 odlicno samo da se dupla jos vise 🙏🤗🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ma to je super!!! Cestitam 😍😍😍😍😍😘😘💖💖💖
Ifka24 beta je savršena 💪🏻💕
MamaNina 5-7 dana od subote kad primiš zadnji booster. Koliko i.j. primaš?
Lala1982 tako je, folikulogeneza kod žena, kao i spermatogeneza kod muškaraca, traje od 90 do 120 dana, zato se i pauze između postupaka rade 3 do 6 mj., ne samo da se tijelo očisti od stimulacije, već i da probamo uloviti bolju pošiljku js.
Znaci danas jednu i u subotu jos 1. I to je to. Znaci mogla bi vikend iza?
Ifka24 čestitam 🎉🎈 Super je beta! :)
MamaNina 2 vraćena, ma Super! :) Sad uživaj i ne žuri sa testovima, ufuraj se odmah da si trudna :)
Belaaa draga, u svojoj toj nesreći, barem si mengu odmah dobila i krećete odmah dalje. Sretno do neba! 💜
MamaNina ajme obje ste vratili, divno, ma to je super! Dobila si tzv. booster, a to je ništa drugo nego hcg inekcija (hormon trudnoće) da se uvjeri tijelo da primi plod. Meni je to davalo lažni + na testu i betu 36 koju sam prerano radila, pa onda se suzdrži od ranih testiranja i beta. Sretnoooo 😍
Hvaaa Nikitta da zahvalna sam sta se sve opet na dobro vrati poslje svake kise sumce dodje🤗🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ifka24 čestitam 🎉🎈 Super je beta! :)
MamaNina 2 vraćena, ma Super! :) Sad uživaj i ne žuri sa testovima, ufuraj se odmah da si trudna :)
😂😂😂😂 tak se i ponasam🙈🙈
Tnx
Pozdrav cure, do sad nisam pisala ali čitam Vas svaki dan i veselim se vašim betama i pozitivnim testovima kao da su moji. Već sam pisala na drugom forumu, nizak AMH 3,54 pmol/L, LH 18,19 i FSH 16,91 godina 39.
Pokušali smo privatno, 1 put u stimuliranom -5 stanica, 2 oplođene, obe vraćene 3.dan i ništa i 2 puta u prirodnom-pobjegao nam folikul, oba puta. Ovaj mjesec ćemo opet probati u prirodnom pa onda opet stimulacija.
Vidim da su Ruška i Lalal1982 pisale o suplementima, ja sam uzimala DHEA, L-Arganin, Melatinin, Q10, Cink, Selen i željezo, kupila i vitamin D ali mi je bio dobar nalaz pa ga nisam uzimala.Sad sam užicala uputnicu za ponoviti nalaze i jučer su bili gotovi: AMH 8,88, LH 13,82 i FSH 10,48. čak mi je i testosteron koji je prošli put bio nizak sad visok. Još sam tražila da mi ovaj put dodaju i DHEA na uputnicu i visok mi je pa ga više neću piti.
Sa ovim nalazima me možda prime i preko HZZO-a
Sad mi nije jasno kako mi se AMH povećao, mislila sam da on ne raste??Bozma, vrh kako ti je narasao , ovo je super. Ma ja sam čitala neke znastvene radove i članke oko tih suplemenata. Za neke kažu da nisu ziher da pomažu dok su neki pomogli nenormalno… tipa Co - Q10. Ogromno je odstupanje u začetim trudnoćama , samo kaj nisu testirali IVF nego klasično začeće.
Kažu da je život jajašca 90 dana. Zato govore da bi se nešto trebalo uzimati 3 mjeseca kako bi nabildali kvalitetu jajašaca.
Pušila sam 5 cigareta dnevno do prije 6 mjeseci, smanjila kofein na jednu kavu dnevno, vježbanje aktivirala, oduvijek se hranim zdravo …. znam da na kraju to ništa ne mora značiti, ali nekako se bolje osjećam ako znam da sam ja sama napravila sve što sam mogla.
I Q10 i DHEA su mi preporucili MPO doktori, rekli su da ne može odmoć. Iskreno nisam baš vjerovala da će bit ikakve koristi, a opet dok čekam postupak bilo mi je lakše kad znam da nešto poduzimam. I ovo šta kažeš za kofein....ma pila sam kavu kao vodu, po 4-5 u onu najvecu šalicu dnevno. Sve sam to sad svela na jednu malu jutarnju.
Nije nešto, a i tome se veselimo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji