Belaaa drzimo fige da ovaj uspije 🤞🤞🍀🤞
Ak je blago stimulirani onda valjda moze, sigurno dr zna sto radi 🙂
Pauze su najgore, ovako barem imas osjecaj da se nesto događa i imas se cemu nadati, znam kako ti je..i sama sam u nedoumici sto dalje ako ovo ne uspije, najvise radi godina, mislim da nam je ovo zadnji pokusaj i zato sve nade polazem u njega, ako ne odmah nadam se da ce biti smrzlica. Uglavnom i za ovaj transfer i za fet imamo vremena do kraja godine, ja se nadam do 40.god (sto je isto krajem godine) ostati trudna , ako ne mislim da je to to od mene.
Sve te rezumim i sve znam ja sam 37 g i sad jos obaj put i onda pauza i imamo taj jos jedan mislim neznam ni ja vise samo znamda sam umorna jako i nekako bas nespremna za ovaj sad jer se jos nisam ni od ovog neuspijelog oporavila ali ona tako tila pa je slusamo inace mi je stvarno dobra i ona nas je dosta i gurala za naprijed!
A danas sutra rekla je ako sve ispucam a Nedaj Boze od hzzo da ce me ona uputit di treba!
Ako se do tada ne raspadnmo i ja i on !
Tesko je ovo svaku dan na sve nas mislim i tako sam sretna kad netko uspije i nadam se da cu i ja tu radost dozivit!🙏🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nije greska, zvao je odmah dr tko je radio spermiogram i Romac je objasnio da je i centrifugirao i da nema niceg. Objasnjavao je da je bilo nepokretnih da bi bili u talogu, ali nema niceg. Ja blejim u ovaj papir i ne mogu vjerovati koliko je tu nula, uzasno je i poticem neku reakciju kod sebe ali je nema, mislim da sam u nekom stanju soka, ozbiljnog.
Spermio. je bio los ali dovoljno uvijek za postupak, uzimao je ono sto smo radili kao domaci proxeed. Pitali smo urologicu za suplemente sad i rekla je da nema smisla, da moze opet skociti i pokazati se pokretni spermiji ali da bi se to dogodilo bez obzira na ljekove, kao nesto biologija. Da ima smisla ako netko ima npr 20% progresivih pa da se popravi i tu djeluje, ali za nas trenutno jedina opcija je Tese. I da nam savjetuje da ako cemo se odluciti da sto prije donesemo odluku. Morat cu se mislima vratit u ordinaciju da pohvatam sve jer mi mozak trenutno ne radi. .
Meto draga jesi mi se bar malo umirila sta da ti god kazem nece umanjiti stres i sok i jako bi volila da te mogu sad zagrliti!❤ a neznam sta znaci taj tese i nadam se da cecte uspijetiii🙏🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ifka čestitam draga 😘👏🏼🎉🍀
Belaa držim 🤞 da ovaj put bude uspješno. 😘
Meto ne znam sto da ti kazem 😞, nadam se da cete s Tese uspjeti.
LadyNatasja 🤞 za veliku betu!
Nikitta jel sta bolje danas?
Ja se evo pripremam za punkciju sutra 😁, bez anestezije 🙈
Držite 🤞 ujutro 🤗
ifka24 🎉🎉🎉🎉🙏🙏🙏🙏
Bela zao mi je…😔😔😔Thinkipinki idemo u nove pobijede🙏🙏😁🤗
Jeeee!!!! Vidi kolko nas navija!!!🍀🍀🍀
Meto draga, ne znam sta da kazem...ja sam u šoku, mogu samo zamislit u kakvom si ti...ne gubi nadu, ni ti ni on. Šaljem zagrljaje za hrabrost i srecu!❤❤❤
Meto jel tvoj muž prosao punkcije??Ili odmah na tese idete?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ženskice drage, danas mi je 11. Dnt blastice i beta je 514,7 😀😀, da li je to ok?
Ifka cestitam, beta je super 🥳🥳🥳🥳
Meto,mm takoder ima jako los nalaz,al uvijek su mu nalazili bar nesto u certifugatu(5 postupka tako),onda je koristio prije 6-tog postuoka maticnu i nalaz je bio ekstra odlican,međutim zadnja 7 i 8 postupak mu nisu nasli niti jedan jedini spermij,nula.I isa je 2× tad na punkciju i tu su mu nasli.Nas su slali odmah na tese al nismo htjeli prije neg obavi punkciju.I sad je pio 3,4mj neke vitamine i isli u 7mj kod dr. Alebica i tamo mu nasli 3 dobra,nije sad prevelik pomak al mi sretni.I sad vec 3 mj koristi maticnu i profertil..i u 10mj opet ide na kontrolu da vidimo stanje...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Belaaa drzimo fige da ovaj uspije 🤞🤞🍀🤞
Ak je blago stimulirani onda valjda moze, sigurno dr zna sto radi 🙂
Pauze su najgore, ovako barem imas osjecaj da se nesto događa i imas se cemu nadati, znam kako ti je..i sama sam u nedoumici sto dalje ako ovo ne uspije, najvise radi godina, mislim da nam je ovo zadnji pokusaj i zato sve nade polazem u njega, ako ne odmah nadam se da ce biti smrzlica. Uglavnom i za ovaj transfer i za fet imamo vremena do kraja godine, ja se nadam do 40.god (sto je isto krajem godine) ostati trudna , ako ne mislim da je to to od mene.
Sve te rezumim i sve znam ja sam 37 g i sad jos obaj put i onda pauza i imamo taj jos jedan mislim neznam ni ja vise samo znamda sam umorna jako i nekako bas nespremna za ovaj sad jer se jos nisam ni od ovog neuspijelog oporavila ali ona tako tila pa je slusamo inace mi je stvarno dobra i ona nas je dosta i gurala za naprijed!
A danas sutra rekla je ako sve ispucam a Nedaj Boze od hzzo da ce me ona uputit di treba!
Tesko je ovo svaku dan na sve nas mislim i tako sam sretna kad netko uspije i nadam se da cu i ja tu radost dozivit!🙏🙏❤
Belaa, neka je sa srećom ovaj put! Puno vam snage želim za novi postupak i bit će dobro!♥️♥️♥️ Super mi je pozitiva i snaga svih vas koje ste duže u ovim postupcima, meni uplašenoj početnici puno pomaže čitati vaše hrabre priče 😊
Ajme rasplakala sam se na ovo zadnje 😭 Hoces draga, skupi snagu i ne odustaj. 🙏🏻 Znam da je tesko, ali jednog dana ce svi teski trenuci pasti u zaborav i ostat ce samo ono lijepo. Drzim fige za ovaj postupak 🤞🏻🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji