Hvala cure ❤️
Vec sam izdramila jer s tim nalazom idemo na konzultacije krajem mjeseca, danas je poceo piti a sutra radi spermiogram.
“Nebo strpljive voli.”
Hvala vam curke svima od ❤❤, zelim vam svima od reda da i vi sto prije imate lijepu betu 😘😘
Cestitam🤰🙂👏
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
ZaraZ sretno!
Belaaa nek ovo bude dobitni!! Kako to da odmah krecete, nema pauze?
MAmaNina sretno, sada samo polako i smireno i neka se prime!
Ifka cestitam!!
Ja imam osjecaj da mi je dolje sve natiskano ili mi mozda podsvjest radi od kd mi je rekla da je puno folikula pa ja odmah mislim da je guzva 🤪😂 koliko se sjecam prvi put mi je bilo puno manje tih nuspojava i stezanja i bockanja..i puno mi se spava i umorna sam ali to je mozda i od ove kise 😃
Meto kako sad to, koliko se sjecam ti si bila u postupku kad i ja u prvom stimuliranom, onda je bilo spermica, kakvo je stanje bilo tada? Jako mi je zao, nadam se da ce ipak nesto naci 😕
Mathaja23 kad dobiješ štopericu sutradan nema nikakve terapije ni pikanja, normalno ideš kroz dan i brojiš sate do aspiracije 😅
ZaraZ bravo, 6 stanica je super, sad čekanje 😱😂🙏🏼
Snjeska ma ne mora biti ama baš nikavih simptoma, svaka cura je različita, neka nema nikakvih simptoma - pa beta velika, a neka ima stotinu simptoma, a beta negativna. Glavno da se dobro osjećaš 🙏🏼
Beba kako je lijepo čitati da uživaš sa svojom bebicom, i već razmišljaš o još jednoj. Svaka čast, no nemoj se žuriti, uživaj još malo, obično ako je prvo dijete “dobro”, tipa uredno spava, jede, i mir, onda drugo bude sve suprotno. 😂😍
A znaš i sama kako to ide sa mpo,mi stvarno ne možemo ništa planirati,to je moje želja,a sad da li će bit brzo ili kasnije ili možda nikad sam Bog zna
url=https://lilypie.com]
DANTE
Danas kod nas sok, same 0 na spermiogramu. . Toliko nula u zivotu nisam vidjela. Nadali smo se boljoj situaciji i malo je reci da smo ostali bez rijeci. . Mm se ide pripremati na micro Tesu, svim srcem se molim da cemo naci nesto. Dr je odmah zvao urologicu da obavi pregled i da svoje misljenje jer je i on je ostao zatecen. kroz glavu mi svasta prolazi i cekam da nekako probavim ovo stanje u kojem se nalazimo. S obzirom da na uvid nisam davala svoje nalaze jer je fokus bio na mm, zanima me mutacije na trombofiliju koje ne kuzim. Sve je normalni gen a PAI-1 insercijski genotip (5g/5g) i ACE insercijsko-delecijski genotip (ID). Moze pojasnjenje?
Draga Meto stvarno mi je zao jako i nadam se da ce se naci nesto i da ce sve se srediti!🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
ZaraZ sretno!
Belaaanek ovo bude dobitni!! Kako to da odmah krecete, nema pauze?
MAmaNina sretno, sada samo polako i smireno i neka se prime!
Ifka cestitam!!
Ja imam osjecaj da mi je dolje sve natiskano ili mi mozda podsvjest radi od kd mi je rekla da je puno folikula pa ja odmah mislim da je guzva 🤪😂 koliko se sjecam prvi put mi je bilo puno manje tih nuspojava i stezanja i bockanja..i puno mi se spava i umorna sam ali to je mozda i od ove kise 😃
Jenn draga ona je tako odlucila ja sam isto se zacudila ali ona je tako htjela valjda zna sta radi sada sam bila u prirodnom blago stimuliranom i nadam se da ce biti dobitno jer stvarno gubim snagu jer ako ne bude onda ide velika pauza i kad skupimo volje i snagee jer me bas sve ovo staraloo ☹ ali eto opet se nadamo sada da ce biti 🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa, Nikitta, tek sad vidim komentar od jutros....čitala na poslu pa mi puno toga promaklo.
Belaaa ja sam u ST, ali eto ispisala sam se iz KBC-a, sad sam opet privatno.
Nikitta, ni meni nije jasno zašto nisu pokušali bar prirodnjak, ovulacije imam svaki mjesec, znam jer sam se prije ovoga svega par mjeseci vukla po folikulometrijama. Stanje na UZV mi nikad nitko od ovih iz KBC nije ni pogledao, a privatno na nalazu uvijek piše: obostrano sitni folikuli. I slažem se s tobom, nije mi bilo smisla gubit vrijeme, privatno možemo nekako nategnuti za još jedan put i možda naganjat prirodnjake jer su puno jeftiniji
Sortiraj odgovore
Najstariji