Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    01. Listopad 2019. 16:37

Meto

Belaaatako mi je zao, nadala sam se kao i sve pozz testu. Isplaci se i drzi se hrabro! Misli kako uskoro ides na punu stim. I da ce tad sigurno uspjeti, mora! 💖
    Jesi radila ikakve dodatne testove?
    MalaM nista ne treba istiskati, samo namjesti koliko ti je dr. rekao i daj si, jednostavno je i ne boli nista😉 Kada das i sutra ostat ce jako malo tekucine u penu, to su ostavili za svaki slucaj tako da se ne brines i za to kada vidis, sretno s pikanjem!🤗
    MamaNinastavi si slobodno gel, oni ce svakako na transferu sve pocistiti unutra😁 Sretno🤗
    Cureja sam sutra na pregledu🙈 S obzirom da sam jucer zvala popodne, nitko od "mojih" sestara nije bio nego urolozi i drugi, pa sam pitala dal radimo i spermiogram, teta mi nije znala reci ali da svakako dodjem ranije pa ce nam tamo javiti. Po meni bi bilo logicno da prekontroliramo pred postupak zar ne? Pitam zato sto bih trebala svratiti u bolnicu po nalaz vit D i folne, a kako mm radi nocnu taman stignemo u Cito, tako da ako ne urade sperm. ne stignem po nalaz iako ga mogu mail-ti direkt doktoru. 😬

Hvala!! 😘🤗

• amber
    01. Listopad 2019. 16:53

Hej cure danas mi je 12 dan od transfera nisam izdrzala i napravila tetic nista netamni jel mislite da je rano ili se jos mogu nadati?

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 17:43

yvette

Mathaja mislim da nije problem ga dati sat ranije nego da je veci problem kasniti iako sam radila i jedno i drugo pa je sve ok

Hvala puno 💚

• Babylove
    01. Listopad 2019. 18:16

Beba

Babylove sve je dobro HB ,mali spava cijelu noć od kad je imao 2 mj,lijepo napreduje, a ja sam već počela razmišljati o još jednom ,ali vidjet ćemo kako se stvari poslože.

Kako lijepo... Rastite sretno i dalje ❤️🙏🤞 i neka vam se stvari posloze bas onako kako si želite ❤️

• Snjeska
    01. Listopad 2019. 19:03

Nikitta

Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍

Ej curke moje  meni drugi dan transfera   nemam nikakve simptome  jos je sigurno rano tu i tamo mozda desni jajnik ili probada al kasljem malo zbog prehlade pa valjda i od toga .jer moraju biti uvijek neki simptomi ....znam samo da mi je dokt rekao da se implatacija   desava 7 do 8 dan nakon ovulacije odnosno punkcije....te vracenog zametka 5 dana ..ja sam pitala ...kako druge curke jer ima puno simptoma...☺️

Zaraa
    01. Listopad 2019. 19:29

Mathaja23

Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?

Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.

Jutros aspiracija, 6js. Cekam jutro da cujen kakvo je stanje 🤞🤞🤞

💞girl💞

• avama
    01. Listopad 2019. 19:33

Netko je pitao koliko se ceka nalaz bete u Vinogradskoj. Salju na mail iza 11.30 isti dan

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:33

ZaraZ

Mathaja23

Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?

Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.

Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija 

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:35

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija

Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:38

Mathaja23

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏

Daj mi reci molim te da li iza štoperice (drugi dan)ni ti  nisi ništa dobila za pikanje  pa si tek sljedeći dan _jutro išla na punkciju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI