Hej cure danas mi je 12 dan od transfera nisam izdrzala i napravila tetic nista netamni jel mislite da je rano ili se jos mogu nadati?
Mathaja mislim da nije problem ga dati sat ranije nego da je veci problem kasniti iako sam radila i jedno i drugo pa je sve ok
Hvala puno 💚
Babylove sve je dobro HB ,mali spava cijelu noć od kad je imao 2 mj,lijepo napreduje, a ja sam već počela razmišljati o još jednom ,ali vidjet ćemo kako se stvari poslože.
Kako lijepo... Rastite sretno i dalje ❤️🙏🤞 i neka vam se stvari posloze bas onako kako si želite ❤️
Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍
Ej curke moje meni drugi dan transfera nemam nikakve simptome jos je sigurno rano tu i tamo mozda desni jajnik ili probada al kasljem malo zbog prehlade pa valjda i od toga .jer moraju biti uvijek neki simptomi ....znam samo da mi je dokt rekao da se implatacija desava 7 do 8 dan nakon ovulacije odnosno punkcije....te vracenog zametka 5 dana ..ja sam pitala ...kako druge curke jer ima puno simptoma...☺️
Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?
Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.
Jutros aspiracija, 6js. Cekam jutro da cujen kakvo je stanje 🤞🤞🤞
💞girl💞
Netko je pitao koliko se ceka nalaz bete u Vinogradskoj. Salju na mail iza 11.30 isti dan
Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?
Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.
Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija
Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija
Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏
Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏
Daj mi reci molim te da li iza štoperice (drugi dan)ni ti nisi ništa dobila za pikanje pa si tek sljedeći dan _jutro išla na punkciju?
Hvala draga😘
Odlučila sam da neću dheu uzimat jer je to steroid i smatram da se mogu poboljšati jajne stanice sa drugim prirodnijom stvarima.danas kupila vitamin d,maca prah,brazilski orašćiči…ruška ja sam ti baš u izučavanju kako poboljšati jajne stanice. Koliko sam shvatila u periodu od 90 dana uzimanja dobrih suplementata mogu se čuda napraviti.Ono što se prepručuje L- Arginine, Inositol, Co-Q10, Vitamin D3, E, C, B kompleks, Melatonin, Glutathione, probiotici, cink , selenij, magnezij, folat, ubiquinol…
Ovih dana naručujem turu i krećem se boostati :)
Ekipa još doda multivitamine i antioksidanse … Ja ću uzeti ovo gore s popisa i krenuti rondati s time.
Da i ja to sve istražujem ovih dana.sa nekim dodacima vec krenula danas,a nesto cu ovih dana.sretno ti🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji