Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amber
    01. Listopad 2019. 16:53

Hej cure danas mi je 12 dan od transfera nisam izdrzala i napravila tetic nista netamni jel mislite da je rano ili se jos mogu nadati?

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 17:43

yvette

Mathaja mislim da nije problem ga dati sat ranije nego da je veci problem kasniti iako sam radila i jedno i drugo pa je sve ok

Hvala puno 💚

• Babylove
    01. Listopad 2019. 18:16

Beba

Babylove sve je dobro HB ,mali spava cijelu noć od kad je imao 2 mj,lijepo napreduje, a ja sam već počela razmišljati o još jednom ,ali vidjet ćemo kako se stvari poslože.

Kako lijepo... Rastite sretno i dalje ❤️🙏🤞 i neka vam se stvari posloze bas onako kako si želite ❤️

• Snjeska
    01. Listopad 2019. 19:03

Nikitta

Babylove kako si danas? Iskra a ti? Ninna1804?Snjeska? Tko je još imao transfer?Ajde čekalice pišite nam o simptomima. 😍

Ej curke moje  meni drugi dan transfera   nemam nikakve simptome  jos je sigurno rano tu i tamo mozda desni jajnik ili probada al kasljem malo zbog prehlade pa valjda i od toga .jer moraju biti uvijek neki simptomi ....znam samo da mi je dokt rekao da se implatacija   desava 7 do 8 dan nakon ovulacije odnosno punkcije....te vracenog zametka 5 dana ..ja sam pitala ...kako druge curke jer ima puno simptoma...☺️

Zaraa
    01. Listopad 2019. 19:29

Mathaja23

Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?

Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.

Jutros aspiracija, 6js. Cekam jutro da cujen kakvo je stanje 🤞🤞🤞

💞girl💞

• avama
    01. Listopad 2019. 19:33

Netko je pitao koliko se ceka nalaz bete u Vinogradskoj. Salju na mail iza 11.30 isti dan

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:33

ZaraZ

Mathaja23

Cure znate li možda ako je koja koristila Citrotide injekciju može li se ona dati sat ranije? Ili baš mora bit u isto vrijeme?

Ej ja sam je davala u 7 navecer. Uvik bi nastojala oko te ure. Koju minut gori doli.

Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija 

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:35

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

Super ja sam danas dobila još cetrotide i u 22 h štopericu i u četvrtak punkcija

Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏

• Mathaja23
    01. Listopad 2019. 19:38

Mathaja23

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

Držim fige za dobre vijesti ujutro 🍀💚🙏

Daj mi reci molim te da li iza štoperice (drugi dan)ni ti  nisi ništa dobila za pikanje  pa si tek sljedeći dan _jutro išla na punkciju? 

• ruška
    01. Listopad 2019. 19:55

Lala1982

ruška

Hvala draga😘
    Odlučila sam da neću dheu uzimat jer je to steroid i smatram da se mogu poboljšati jajne stanice sa drugim prirodnijom stvarima.danas kupila vitamin d,maca prah,brazilski orašćiči…
    ruška ja sam ti baš u izučavanju kako poboljšati jajne stanice. Koliko sam shvatila u periodu od 90 dana uzimanja dobrih suplementata mogu se čuda napraviti.Ono što se prepručuje L- Arginine, Inositol, Co-Q10, Vitamin D3, E, C, B kompleks, Melatonin, Glutathione, probiotici, cink , selenij, magnezij, folat, ubiquinol…
    Ovih dana naručujem turu i krećem se boostati :)
    Ekipa još doda multivitamine i antioksidanse … Ja ću uzeti ovo gore s popisa i krenuti rondati s time.

Da i ja to sve istražujem ovih dana.sa nekim dodacima vec krenula danas,a nesto cu ovih dana.sretno ti🙂

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.