Ruška meni su na humanoj odmah tražili amh (baš sam sad našla taj prvi nalaz s prvih konzultacija i piše što sve treba od nalaza napraviti i naveden je između ostalog i amh). Stekla sam dojam da smo kod iste doktorice, ili si ti kod profesorice? Čudi me da to onda nije isto na što šalju prije nego se uopće krene u postupke.
Držim fige da ti ipak neće trebat drugo mišljenje i da će se posrecit s tim jednim. Ja se samo nadam da ću ja imat bar jednog u ponedjeljak da se uopće imam čemu nadat.
MalaM22 kad kreces sa stimulacijom, ja sam 3 dc a tabletu za bolove popila samo prvi kad sam dobila. Nije valjda da te boli sve dane menstruacije?
Gdje ides u postupak? Ja bih na tvom mjestu trazila uputnicu za testosteron i androstendion te potrazila jos neko misljenje. Meni godinama pcos nije dijagnosticiran, bas kao sto kaze nina1804sve sami strucnjaci. S tim da je meni amh 16, nije visok.
Trebali bi se malo vise potruditi oko dijagnoze ili makar iskljucivanja iste, ne odgovara svakom ista stimulacija.
Ma ne boli sve dana 😅 ,prvi i drugi su kritični. Sa stimulacijom bi trebala 2dc pa sam zato i pitala. Nekad mi se zna dogodit da popijem 2 tablete čak i 3 u danu. 🙄
U Cita idemo. Sad, promijenila sam nekoliko ginekologa a i
dr P. me pregledao i nikad nitko nije ništa primjetio ili me poslao na neke detaljnije pretrage. Kažem, čak ni na konzultacijama neki dan doktor nije komentirao nalaze hormona.. 🤷 Za sada neću ništa na svoju ruku ali ću ga sljedeći put pitati šta on misli.Što se moje stimulacije tiče, počinjem sa Gonalima 225 iu od 2 do 5 dc pa onda ultrazvuk 6dan. Baš sam nekako nestrpljiva 🙈 Nikad nisam mislila da ću to reć za M, da je jedva čekam!🙆 😂😂
Pozzic curkee,
Evo me nazad nakon 5 mjeseci pauze.
Citam vas i cestitam trudnicama😍
Imala drugi fet u utorak,sad stavljam utrogestan 3x2 medutim imam osjecaj da ja to ne mogu dobro staviti.
Ujutro i navecer odlezim ali imam osjecaj kad gurnem dolje da izvinete ode negdje krivo toliko su male da ih izgubim putem.
Cyclogesta vise nema po ljekarnama.
Neki tips and tricks kako sto bolje i dublje staviti utrogestan
Hvala
Pozzic curkee,
Evo me nazad nakon 5 mjeseci pauze.
Citam vas i cestitam trudnicama😍
Imala drugi fet u utorak,sad stavljam utrogestan 3x2 medutim imam osjecaj da ja to ne mogu dobro staviti.
Ujutro i navecer odlezim ali imam osjecaj kad gurnem dolje da izvinete ode negdje krivo toliko su male da ih izgubim putem.
Cyclogesta vise nema po ljekarnama.
Neki tips and tricks kako sto bolje i dublje staviti utrogestan
Hvala
A joj, ja sam isto imala problema kad sam ih prvi puta stavljala, te kuglice su mi se odmah znale zalijepiti za kožu na samom ulazu u rodnicu. 😂 E sad više nemam problema, ja ti sjednem na školjku primim kuglicu utrogestana pod prste i smocim sa vodom i onda lijepo gurnem bez problema duboko u rodnicu , pogotovo tako dok sjedim na školjku lakše opustim mišice rodnice. Nadam se da sam dobro opisala i pomogla 😃 I Sretno, naravno!
Ruška meni su na humanoj odmah tražili amh (baš sam sad našla taj prvi nalaz s prvih konzultacija i piše što sve treba od nalaza napraviti i naveden je između ostalog i amh). Stekla sam dojam da smo kod iste doktorice, ili si ti kod profesorice? Čudi me da to onda nije isto na što šalju prije nego se uopće krene u postupke.
Držim fige da ti ipak neće trebat drugo mišljenje i da će se posrecit s tim jednim. Ja se samo nadam da ću ja imat bar jednog u ponedjeljak da se uopće imam čemu nadat.
Kod iste smo doktorice.ja sam 86 god.a kada sam dosla na mpo vodio me dr.Manestar,njemu amh očito nije trebao.prvo sam prolazila inseminacije,4 postupka,jedva jedan prirodni ivf i sada drugi stimulativni. Žene koje su starije od 35 idu odmah na stimulativne postupke.
Sretno ti u pon.javi nam kako je završilo🤞🤞🤞
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Inače dijagnosticirana mu je i varikokela gr II , ali smo se odlučili da nećemo ići na opciju operacije da ne gubimo vrijeme na oporavak jer ni ne mora značiti da je to razlog lošeg spermiograma. Moj AMH je 9,75 (31g.), Nije ni moj nalaz baš bajan s obzirom na godine. 🙄
I mom je varikokela, i isto smo odlučili ne ići na operaciju. Kakvi su mu hormoni? Visok fsh?
A gle, možda sad na punkciji bude bolje stanje, nikad se ne zna 😊 gdje ste u postupku?
Po mom sudu mi se čine uredni hormoni ali možda se više razumiješ pa evo u nastavku..
LH- 5.17 IU/L
FSH- 3.62 IU/L
Prolaktin- 272.3
Estradiol 108.6
Ja se samo nadam da će biti bolje stanje iako nismo ništa uzimali za poboljšati nalaz, ali doktor nije ništa ni savjetovao. Mislim da ćemo ipak uzeti neke vitamine, to ne može naškoditi. Mi smo u Cita. U kojoj ste vi fazi sada? I dali tvoj muž pije nešto za poboljšati nalaz?
Da, ok su hormoni. Mom je fsh jako visok tak da ni operacijom ne bi ništa riješili. Pio je profertil, ali ništa od toga - na punkciji još gori spermio. Mi smo trenutno u fazi da idemo po zadnja dva smrzlića, u ponedjeljak nam je prvi uzv.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kod iste smo doktorice.ja sam 86 god.a kada sam dosla na mpo vodio me dr.Manestar,njemu amh očito nije trebao.prvo sam prolazila inseminacije,4 postupka,jedva jedan prirodni ivf i sada drugi stimulativni. Žene koje su starije od 35 idu odmah na stimulativne postupke.
Sretno ti u pon.javi nam kako je završilo🤞🤞🤞
Ja imam 36, ali nisam išla odmah u stimulirani. Inseminacije smo preskočili, ali ne radi godina nego prethodnih problema i nalaza koje imamo. 4 ciklusa smo išli u prirodni ivf, prvi je išao super i imali smo transfer vrlo dobrog embrija, ali poslije toga 2 puta pucanje folikula prije punkcije i onda zadnji put punkcija, ali nije bilo embrija za transfer - tada je kao došlo do oplodnje, ali se dogodilo nešto za što sam zaboravila kako se službeno zove, ali kako mi je doktorica opisala dva spermija su prošla u jajnu stanicu pa se to dalje ne može pravilno razvijat. Mozda nisam baš najbolje opisala, ali tako sam nekako popamtila.
Bas sad citam, i ja sam isto htjela komentirati..meni su odmah na konzultacijama dali popis potrebnih pretraga medju kojima je i AMH..ja sam kod profesorice i imam godina, radi toga smo isli odmah u stimulaciju ali sam pretpostavila da iste nalaze zahtjevaju od svih bez obzira na godine: rh faktor, briseve, papu, hormone, markere i AMH..
Kupila sam danas Fertilup kapsule , štetit neće. Upravo čitam ovaj priručnik što smo dobili u Cita i naletila sam na stranicu gdje piše o IMSI uvećanju pri kojem se spermiji promatraju na povećanju od 6600 do 13000 puta. Sad razmišljam ako se spermiogram radi na 200 do 400 puta onda bi IMSI mogao pronaći morfološki normalne spermije i to rade prilikom izvođenja ICSI-ja ,ako je potrebno pretpostavljam. A vidim i na cjeniku da se to plaća 1000kn. Dali su i vama radili tu metodu ili nije bilo potrebe?
Super za smrzliće! Sretno vam! 😍🤩
Kod škvorca tak šta nema 😂 a gle, ja bih na vašem mjestu uzela sve što može pomoći. Znam da je 1000 po 1000kn, ali probajte.
Da imali smo 4 smrzlića, sada idemo po zadnja dva 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji