Ja sam u kbc split, sto ce ti dati za bol, pravu anesteziju ili dolantin?
Nikita nadam se da je to, nisam radila test od jucer ujutro pa bih mogla sutra ponoviti cisto da vidim dal tamni. Hvala, malo si me utjesila
Pa evo ne znam. Doktor je samo reka da će bit anestezija i da ništa neću osjetit. Pretpostavljam onda isto ovo šta Nikitta kaže . 🤷 šta daju u kbc Split? I sretno sa betom! ☺️
Hvala ❤ Nemoj se bojati, brzo ce proci i neces nista osjetiti. U Kbc daju koktelcic dolantina i fino osamuti, nista ne osjetis.
Hvala ❤ Nemoj se bojati, brzo ce proci i neces nista osjetiti. U Kbc daju koktelcic dolantina i fino osamuti, nista ne osjetis.
Hvala ti 🤗
Ajme zenske jeste natipkale svasta... A samo jedan dan nisam uspjela procitati.. I kako je Meto rekla ne mogu nista pokopcat 😂😂.. Ugl vidim da pricate puno o privatnicima... Nadam se da meni nece zatrebati.. Ali da dode do toga ja se dvoumim podobnik (zbog mojih stanica.. Jer ocito da mi nesto ne stima sa stimulacijama kada je svaki put takav odgovor) ili Repromed zbog spermiograma.... Netko je pricao o utricima.. Ja zapravo nisam razmisljala dali ih dobro stavim ili ne.. Ja gurnem koliko mogu i to je to... Mislim i ovako i onako se rastapaju i ulaze u organizam....
Nisam pohvatala tko je u kojoj fazi ali znate sto vam svima želim 🤞🤞🤞❤️
Jutro curke,glava me rastura morat ću popit tabletu,nadam se da mogu???? Vaše mišljenje??ljubim Vas😘😘😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Luda jesu otkrili kod vas uzrok neuspjeha nisam bas sve popratila pa sorry ako ponavljam se. Nama nisu otkrili, a na kraju sad kad sam bila na zadnjoj kontroli zakljucak je bio da ocito histeroskopija koju sam radila 3 mj prije toga FET-a na vlastitu ruku privatno jer su oni htjeli da cekam jos 2 transfera prije nego bi mi dali uputnicu da idem na to i Decortin koji je mozda prijecio onaj mali postotak sanse da moje tijelo odbije embrij jer sam ja 0+, a muz B- ucinili svoje. Cak je i profa sama rekla da vjerojatno iducu trudnocu da ju ostvarim spontano bi uspjela zadrzat uz decortin terapiju po onome sto sad znamo. Pa se ja nekako nadam ako ikad pozelim i drugo da ce mozda nam se posreciti jer ivf sa djetetom mislim da bi tesko prosla opet.
Nikita toliko mi je zao da ti js nije bila zrela ipak. 😒 Al to se i meni desilo u prirodnjaku jednom požurio folikul i endometrij isto imala punkciju 9dc. Al zato iduci ciklus mi je bio skolski. I meni se to "zurenje" dogadjalo svako par mjeseci na desnom jajniku kad bi ovulacija bila. Tako da sam ja na kraju izbjegavala postupke u mjesecima kad sam skuzila da ce ovulacija spontana ici na desnom jajniku.
Ja bih imala pitanje, kakva je povezanost izmedju tvoj O+krvne grupa a muzeve B-,
Da li to bitno utice na zacece ili eventualno odrzavanje trudnoce ?
Hvala 😍
Yvette samo odmaraj ako je tako. Vjerojatno je bol kako bebac/bebci rastu i sve se to dolje rasteze i priprema, a jos tvoje stanje to malo pogorsava. . Biti ce sve u redu, normalno je da brines a sutra kad vidis brojke ce pasti kamen sa srca i puno suzica u oku od srece😚🤗
MalaM ja sam lijekove platila sve do aspiracije, kako sam uzimala nove tako sam prosle placala.
Zabb sam s cim se ti pikas?
Ja sam za sve zvala Janju, a Luciju pitas kad si tamo sve sta te zanima. Nissm je htjela privatno ometati, kad su svi svakako povezani. Lucija ce te zvati u vezi oplodjenih jajasaca i tad ce ti reci cijenu, a sam postupak se placa na dan transfera. Moj savjet placaj gotovinom jer kad placas karticom ide 5% vise. I da, opca ti je 2000kn, meni je na zadnjoj folikulometriji dr rekao da ide opca (ovisi o broju folikula) al ja imam prebolne ovulacije inace i jedva sam izdrzala taj pregled, tako da ce ti reci na vrijeme sve🙂
Malo sam se raspisala😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Iskra mozes popiti lupocet ili lekadol. 🙂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji