Ruška meni su na humanoj odmah tražili amh (baš sam sad našla taj prvi nalaz s prvih konzultacija i piše što sve treba od nalaza napraviti i naveden je između ostalog i amh). Stekla sam dojam da smo kod iste doktorice, ili si ti kod profesorice? Čudi me da to onda nije isto na što šalju prije nego se uopće krene u postupke.
Držim fige da ti ipak neće trebat drugo mišljenje i da će se posrecit s tim jednim. Ja se samo nadam da ću ja imat bar jednog u ponedjeljak da se uopće imam čemu nadat.
Bas sad citam, i ja sam isto htjela komentirati..meni su odmah na konzultacijama dali popis potrebnih pretraga medju kojima je i AMH..ja sam kod profesorice i imam godina, radi toga smo isli odmah u stimulaciju ali sam pretpostavila da iste nalaze zahtjevaju od svih bez obzira na godine: rh faktor, briseve, papu, hormone, markere i AMH..
Evo moj popis koji je dao dr.Manestar 2018.06.mj.
Sada vise nema veze.nadam se da ćemo brzo sve ostvariti cilj i da bude sve ok.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ruška meni su na humanoj odmah tražili amh (baš sam sad našla taj prvi nalaz s prvih konzultacija i piše što sve treba od nalaza napraviti i naveden je između ostalog i amh). Stekla sam dojam da smo kod iste doktorice, ili si ti kod profesorice? Čudi me da to onda nije isto na što šalju prije nego se uopće krene u postupke.
Držim fige da ti ipak neće trebat drugo mišljenje i da će se posrecit s tim jednim. Ja se samo nadam da ću ja imat bar jednog u ponedjeljak da se uopće imam čemu nadat.
Bas sad citam, i ja sam isto htjela komentirati..meni su odmah na konzultacijama dali popis potrebnih pretraga medju kojima je i AMH..ja sam kod profesorice i imam godina, radi toga smo isli odmah u stimulaciju ali sam pretpostavila da iste nalaze zahtjevaju od svih bez obzira na godine: rh faktor, briseve, papu, hormone, markere i AMH..
Evo moj popis koji je dao dr.Manestar 2018.06.mj.
Sada vise nema veze.nadam se da ćemo brzo sve ostvariti cilj i da bude sve ok.
Stavim sliku i nema je☹️
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ruška mislim da na ovom forumu direktno ubacivanje slike ne radi. Svi uplodaju na imgur i prikace link.
Sad sam gledala, mi smo dobili obrazac na kojem je zakonom uvjetovano koje pretrage se trebaju raditi prije potpomognute i na mjestu gdje pise da je potrebno napraviti hormone profesorica je rukom dopisala koji su nam potrebni, bit ce onda da je od doktora do doktora..dali zbog godina ili zbog neceg drugog on nije trazio da se napravi i AMH 🤷♀️
Moje pikanje danas puno bolje proslo..nije cak ni peklo. Malo sam nervozna radi toga jer mi je promjenila terapiju, nadam se da nece biti fijasko i da cu reagirati kao na menopurima ili bolje.
Kod škvorca tak šta nema 😂 a gle, ja bih na vašem mjestu uzela sve što može pomoći. Znam da je 1000 po 1000kn, ali probajte.
Da imali smo 4 smrzlića, sada idemo po zadnja dva 😊
Sigurno hoćemo. Mislim da smo baš kandidati za to. Neka budu dobitna 😊😇
Cure drage evo da se javim izdrazala ja do subote sestra barbara me slucajno nazvala vec sam pomislila lose na kraju kaze da je sve super i da embriolog Davor zna sta radi i da je jako detaljan i pedantan u svom poslu ja se jos nadam da ako sutra se nastave razvijati da ce docekati o 5 dan tako kazu..da se sve vidi...medutim jucer sam se probudila bolovi u grlu sinusi kisem kasljem grozno prehladila se i bas sada rekla mi je sestra da kupim propolis u spreju imate vi jos kakvu odeju sto mi mogla samo da me prestane boliti grlo ....
I da vidim da cure neke pisu o dokt..Alebicu.....ja sam znaci kod njega on je bio prijasnjih godina na vv i znam ga od tamo samo tamo nije toliko imao za pacijente vremena jer ih je imao jako puno svi isli kod njega ja isla kod dokt Pavic Jukic a kod njega tu i tamo mogu reci sve pohvale sve dobro objasni kako stvari stoje sto bi se moglo raditi i kako svaka zena je poseban slucaj i nijednoj se ne pristupa isto...tim cijelokupni od sestre barbare do embriologa anesteziologa nemam rjeci stvarno kad platite i dobijete vec imala sam dva pokusaja neuspjela kod lucingera u kojega sam imala povjerenja vise u ikoga niti gleda nalaze niti ista samo uzima novac o zo mi je jako lose..pogotovo mi koji imamo manke sanse zbog godina tako ako se odlucite privat odite dokt alebicu necete pogrjesiti..
Meni kod takve prehlade odlican Aspirin C sumeci, popijem 1-2 u danu, odmirujem i sutradan ko nova, ko rukom odneseno...
Meni kod takve prehlade odlican Aspirin C sumeci, popijem 1-2 u danu, odmirujem i sutradan ko nova, ko rukom odneseno…
Hvala budem sve pomalo jel nemogu spavati
Snjeska prehlada kažu pogoduje implantaciji tako da se ja ne bih baš previše borila protiv nje 😅🙈
Jenn ma bit će dobro, sigurno ćeš odreagirati. A ako i ne - lako ti povećaju dozu.
To sam cula al sestra mi kaze da bolje da se smiri neznam vise necw to tako brzo ni proci imam taj sprej propolis pa prskam grlo bar da mogu gutati...
Sortiraj odgovore
Najstariji