Cure sve vas pratim i čitam bar 5 puta na dan.. Cekalicama želim puno sreće i strpljenja.. Vidim da sve pišete o testosteronu.. Hm.. Ja sada gledam nalaz od prije 4 god i na njemu piše da ga nije moguće izračunati.. Šta to znači!?????? Nikada me više nisu tražili da ga ponovim
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure ne mogu vise nista pohvatati. 🙈 Svim cekalicama, transferima i punkcijama zelim srecu do neba❤️
Yvette jedva cekam tvoju betu🤗
MalaM i ja sam kod dr.Po, nami su radili IMSI. Od 12 zrelih stanica, 7 ih se oplodilo a do blastica dosle 3. Romac je dosao u sobu i pricao nam ali je mene toliko bolilo da ga nista nisam cula😅🤦♀️ Dijag. Teska oligoasteno. . Sad opet radimo isto.
Nikitta zao mi je da je tako zavrsilo, mozda je sudjeno da bas u privatnika ostvaris trudnocu kad se lijepo posveti tvom problemu. Vjerujem da tvoje vrijeme dolazi😊
Ja jucer vadila ogtt i hba1C, mislila da ce mi nalazi doci na egradjani ali ih nema. Sad cekati do ponedjeljka. . Glukozu mi nije bio problem popiti ali pred kraj mi je bilo mucno😝
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure ne mogu vise nista pohvatati. 🙈 Svim cekalicama, transferima i punkcijama zelim srecu do neba❤️
Yvettejedva cekam tvoju betu🤗
MalaM i ja sam kod dr.Po, nami su radili IMSI. Od 12 zrelih stanica, 7 ih se oplodilo a do blastica dosle 3. Romac je dosao u sobu i pricao nam ali je mene toliko bolilo da ga nista nisam cula😅🤦♀️ Dijag. Teska oligoasteno. . Sad opet radimo isto.
Nikittazao mi je da je tako zavrsilo, mozda je sudjeno da bas u privatnika ostvaris trudnocu kad se lijepo posveti tvom problemu. Vjerujem da tvoje vrijeme dolazi😊
Ja jucer vadila ogtt i hba1C, mislila da ce mi nalazi doci na egradjani ali ih nema. Sad cekati do ponedjeljka. . Glukozu mi nije bio problem popiti ali pred kraj mi je bilo mucno😝
Dali ste vi to morali tražiti ili su oni sami napravili? Sretno! 😊 I još nešto... Kakva je ta anestezija, dali boli punkcija? Reka mi je doktor da neću ništa osjetit 🤪
Snjeska kadulja / grgljanje čaja od kadulje najbrže pomaže kod teške grlobolje. Miruj 💜
Meto 💜 a što je s toxoplasmom i nalazom? Jesi se konzultirala s liječnikom?
Hvala draga hocu sve cu probati samo da i prestanem kihati i sve
Nikitta nisam, ovaj tjedan idemo na konzul. pa ce vidjeti sve nalaze. Po ovom sto sam ja iscitala je to da sam nekad dosla u doticaj s tim parazitom i stekla sam antitijela. . Mozda ima god, pet ili petnaest🤷♀️ Da se nije dogodilo zadnjih mjeseci jer bi igM bio poz. Dr ce biti pametniji😊 Ja ne mislim da je to uzrok sponatog, aki tko ce ga znati. .
I da, dosao je nalaz ipak, a sinoc ga nije bilo. .
Glukoza nataste-5,1, nakon dva sata- 5,7. Hba1c (secer zadnja 3mj) 5,1. Dobar nalaz💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
I ja meto, i ja. Koliko sam bila sretna zbog plusa toliko sam sada zabrinuta. Jos od punkcije imam grceve, ali zadnja 3 dana su se pogorsali 10 puta. Ne osjecam stalno, ali na mahove se pojavi ludacka bol. Kao da imam menstruaciju, a poznata sam po prebolnim mengama. U jednu ruku se tjesim da svi imaju grceve no u drugu imam osjecaj da ovo nije normalno.
Pocela sam piti tabl zeljeza i imam konstipaciju, ali radi toga me nebi boljelo ovako nisko povise pubicne kosti. Ili ako su mi uvecani jajnici moze li se bol povecati sada kada se luci hcg? Hvatam se za slamku.
MalaM sami su radili jer nemamo bas zdravih i pravilnih spermija😧
Ne boj se, spavat ces kao beba. Mene je bolilo nakon punkcije jer sam isla prema hiperu, a cura prije mene fino otisla u shoping🙈 Ovisi o broju stanica a i od osobe do osobe. Samo pitaj😉
Yvette dugo zna potrajati to vracanje jajnika u normalu. Sad nezz jel se u slucaju trudnoce pogorsava. .
Pijes magnezij? Ja sam uzela od Yasenke +375 s C vit i super je. Ides na wc? Mozda su crijeva. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Meto pijem magnezij, a wc ne idem radi zeljeza. Nadam se da su crijeva iako je ovo neka menga bol.
MalaM mene punkcija nije boljela, a nisu me ni uspavali nego sam dobila dolantin. Kasnije taj dan kuci nisam osjecala bol nego samo pritisak kad bi ustajala ili se pokusala okrenuti u krevetu pa sam od toga odustala. Nisam popila ni jednu tabl za bolove, nije bilo potrebe. Ali sam se opskrbila iso sportom u strahu od hiperstimulacije
MalaMsami su radili jer nemamo bas zdravih i pravilnih spermija😧
Ne boj se, spavat ces kao beba. Mene je bolilo nakon punkcije jer sam isla prema hiperu, a cura prije mene fino otisla u shoping🙈 Ovisi o broju stanica a i od osobe do osobe. Samo pitaj😉
Yvettedugo zna potrajati to vracanje jajnika u normalu. Sad nezz jel se u slucaju trudnoce pogorsava. .
Pijes magnezij? Ja sam uzela od Yasenke +375 s C vit i super je. Ides na wc? Mozda su crijeva. .
Zar ću dobit opću anesteziju? 😳 Kada se plaća postupak? Kako stvari sada stoje prvi ultrazvuk (6dc)će mi se potrefit za vikend. Dali se dogovaram sa sestrom Lucijom na mail za termin ranije ili zovem na onaj njihov broj? Evo pitanja 😅🙈
Meto pijem magnezij, a wc ne idem radi zeljeza. Nadam se da su crijeva iako je ovo neka menga bol.
MalaMmene punkcija nije boljela, a nisu me ni uspavali nego sam dobila dolantin. Kasnije taj dan kuci nisam osjecala bol nego samo pritisak kad bi ustajala ili se pokusala okrenuti u krevetu pa sam od toga odustala. Nisam popila ni jednu tabl za bolove, nije bilo potrebe. Ali sam se opskrbila iso sportom u strahu od hiperstimulacije
Jesi ti isto u Cita? Koliko si imala js ?
Sortiraj odgovore
Najstariji