Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    28. Rujan 2019. 11:28

MamaNina drzim fige da se lijepo razvijaju.🙏🏻🤞🏻

MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:56

yvette

MisMamadvojici ginekologa je promakao moj pcos, nikad mi nisu rekli da imam ciste niti su posumnjali da ne ovuliram dapace receno mi je da imam kvalitetne ovulacije. Tek treci ginekolog je rekao da je pcos i anovulatorni ciklusi. Ciklusi tkd uredni, nikad u zivotu menstruacija nije kasnila.
    Ali ja recimo imam akne po bradi. Sjecam se da mi je kozmeticarka rekla da odem provjeriti hormone, a ja joj tvrdila kako su mi odlicni. Kakva je tebi situacija s aknama, debljas li se, muski spolni hormoni?

Evo ja sam se sad pronašla u ovome . Prestalo je ima par mjeseci, ali prije toga sam imala užasno puno akni na predjelu brade. Mislim da mi je svaki dan izlazila nova i to kroz cijeli ciklus. Na hormone nisam ni posumnjala, iskreno tada nisam ni znala ništa o ovome... Ugl.kupila sam u ljekarni neki serum sa vitaminom C koji mi je pomogao (platila sam ga pozlato ) E sad do čega je bilo ne znam 

• ruška
    28. Rujan 2019. 11:57

Evo da javim.nije dobro prošlo.od tri jajne stanice,oplodila se jedna i embrij je četverostaničan.uglavnom nikakav,ali mi je vraćen.prvi puta se dog.da mi je ovako loš rezultat.razg.sa doktoricom i napominje da je to zbog niskog amha koji je 0.9
    Malo sam razočarana u ovaj postupak ali nema veze,proci ce. 

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:57

MamaNina sretno! Ostalim curama također 

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 12:04

Nikitta

MamaNina pet komada, super, neka sve budu kvalitetne blaste peti dan 💪🏻🙏🏼

Ufff 😂😂😂😂 malo nerealno ali dobro!!😂😂 mozemo mastati do ponedjeljka👍👍 
    Daj Boze 1 kvalitetnu i pravu i ja zadovoljna😍😍💖💖
    Hvala na optimizmu!! 

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 12:05

yvette

MamaNinadrzim fige da se lijepo razvijaju.🙏🏻🤞🏻

Hvala!! 👍😍

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 12:06

MalaM22

MamaNina sretno! Ostalim curama također

Hvala ti puno! 

• thinkpink1
    28. Rujan 2019. 12:08

Curke nemojte se opterecivat sa kvalitetom embrija ili blastica. Na taj nacin se psihicku podsvjesno dotucete sto isto nije dobro za psihu. Ja zadnji transfer nisam ni htjela cut ni pitat da mi ga ocjeni. A prethodne postupke sam samo kalkulirala. Kad sam bila prosle godine u petrovoj, curka koja je bila samnom, sa losijom kvalitetom embrija od mog, ostvarila trudnocu a ja ne. Tako da to nije nikakva garancija.
    Zato Ruska glavu gore!🤗🥰
    Super za tulum u labosu🎉🎉🎉🎉🎉

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 12:08

ruška

Evo da javim.nije dobro prošlo.od tri jajne stanice,oplodila se jedna i embrij je četverostaničan.uglavnom nikakav,ali mi je vraćen.prvi puta se dog.da mi je ovako loš rezultat.razg.sa doktoricom i napominje da je to zbog niskog amha koji je 0.9

Nemoj se bedirati. Mozda je to bas ta koja ce uspijeti, ne odustaj prije vremena. Ja stvarno cujem svakakve price i nekome uspije a da su sanse bile nikakve. Meninje amha 27 pa svaki put ocekuju brdo stanica, evi sad ih samo 5 pita je je koliko ce ih biti dobrih na kraju, mozda samo 1. Tako da...glavu gore i think pink💖💖😍😍

Luda83
    28. Rujan 2019. 12:09

ruška

Žao mi je što nije prošlo bolje. 
    No nikad se ne zna, možda se uhvati taj mali "nikakvi". Na kojoj si ti terapiji bila? Meni je amh 0.77 (ove naše riječke jedinice, kad se preracuna u pmol to je oko 5.5) i nisam nikako reagirala na puregon.
    Sto se tiče same oplodnje to da je od 3 samo jedna se oplodila, ne bi trebalo imat nikakve veze s amh zar ne? Ti je objašnjavala doktorica ista vezano uz to? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.