Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:03

thinkpink1

Bokic curke!
    Netko je danas na transferu (zaboravila nick🙈), nek je sretno !🙏🍀
    MalaM22 mislim da sam vidla da imas inverziju FSH i LH, sto upucuje na PCOS. Obicno uz tu dijagnozu ide paralelno inzulinska rezistencija. Dal ti netko rekao ista?

Ono je bio nalaz hormona od mm.  Moji hormoni su:
    LH- 7,19 IU/L
    FSH- 6.96 IU/L
    Koliko sam istražila ovo je u redu. Ili?  Cure hvala na odgovorima 

yvette
    28. Rujan 2019. 11:04

Isto imas blagu inverziju . Ja imam pcos, lh mi je 6 a fsh 5 ali to prati povisen testosteron i androstendion

MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:05

Luda83

MalaM22

Sad preko ljeta je pio neke preparate pa me baš zanima hoće li se vidjet ikakva promjena u njegovom nalazu.
    Jel možeš napisati što ti je muž pio od preparata?

S iherba sam naručila. Fertilaid. Ali nemoj to uzet kao neku preporuku jer se nismo o tome previše ni informirali nego smo eto uzeli nešto tek tako, računam da ne može skodit. Ako u ponedjeljak vidim njegov nalaz napisat ću jel se vidi kakva razlika. Iako on realno nije ni pio baš onoliko koliko piše da bi trebalo.

Ok, ti svejedno javi kakav je nalaz. Hvala ti 

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 11:05

Luda83

mamaNina

Cure, ja jucer imala punkciju. Rekli da zovem u 10, pa onda da ne zovem da ce mi biologica javiti, tako je i prvi put…i sad vec skoro 11 nitko mi se ne javlja. Naravno da sam biologici vec poslala poruku i zvala gore 10x ali nitko se ne javlja. 😩😩😩😩 sto da radim??

Nemam ti šta pametno za reć. Kod nas se ni ne može zvat niti dobit bilo kakvu informaciju prije dolaska na transfer. Tako da ako te tješi eto nisi jedina koja iščekuje. Iako ovo tvoje je gore kad očekujes da ćeš dobit informaciju i onda je nema. Nadam se da ćeš ipak uspjet dobit nekoga.

Evo javila se...5 oplodjeno
     U pon ce mi javiti jer pon ili sr transfer🙏🙏 
    Nekako se nadam ipak sr.jer sam citala da su vece sanse 5i dan, ili sam nes krivo shvatila, ali nema veze bitno da su dobre. 

Zaraa
    28. Rujan 2019. 11:07

mamaNina

Luda83

mamaNina

Cure, ja jucer imala punkciju. Rekli da zovem u 10, pa onda da ne zovem da ce mi biologica javiti, tako je i prvi put…i sad vec skoro 11 nitko mi se ne javlja. Naravno da sam biologici vec poslala poruku i zvala gore 10x ali nitko se ne javlja. 😩😩😩😩 sto da radim??

Nemam ti šta pametno za reć. Kod nas se ni ne može zvat niti dobit bilo kakvu informaciju prije dolaska na transfer. Tako da ako te tješi eto nisi jedina koja iščekuje. Iako ovo tvoje je gore kad očekujes da ćeš dobit informaciju i onda je nema. Nadam se da ćeš ipak uspjet dobit nekoga.

Evo javila se…5 oplodjeno
    Nekako se nadam ipak sr.jer sam citala da su vece sanse 5i dan, ili sam nes krivo shvatila, ali nema veze bitno da su dobre.

Sretnooooo!!! 🤞🤞🤞🤞🤞❤

💞girl💞

• mamaNina
    28. Rujan 2019. 11:11

ZaraZ

mamaNina

Luda83

mamaNina

Evo javila se…5 oplodjeno

Sretnooooo!!! 🤞🤞🤞🤞🤞❤

Hvala!!🙏🙏

yvette
    28. Rujan 2019. 11:12

MalaM22

Sad preko ljeta je pio neke preparate pa me baš zanima hoće li se vidjet ikakva promjena u njegovom nalazu.

I mi imamo muski faktor. Nama je nalaz bio najbolji kada je uzimao Apimix obicni ili sport, 2x dnevno se razmuti u casi vode a kupujemo u dm, tada je bila blaga asthenozo, samo 1 posto ispod normo. Kada nije uzimao nista nalaz je pokazao tesku oligoastheno, nakon 6 mjeseci profertila nalaz kaze samo oligo. 
    Ipak je najbolji bio prvi nalaz, tako da smo kupili ponovno nekoliko kutija Apimixa pa cemo ponoviti ponovno spermiogram da vidimo jeli do toga ili su nam se zvijezde tako poslozile.

MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:13

yvette

Isto imas blagu inverziju . Ja imam pcos, lh mi je 6 a fsh 5 ali to prati povisen testosteron i androstendion

Doktor je pogledao nalaze ali nije baš predavao neku pažnju hormonima, ni mojim ni muževim. Ultrazvuk sam radila prije 20 dana i nema cista (nikad nisam ni imala), mjesečnica uvijek redovita, ciklus 28 dana pa je možda i kod mene kao i kod Gelice slučaj.

yvette
    28. Rujan 2019. 11:26

MisMama dvojici ginekologa je promakao moj pcos, nikad mi nisu rekli da imam ciste niti su posumnjali da ne ovuliram dapace receno mi je da imam kvalitetne ovulacije. Tek treci ginekolog je rekao da je pcos i anovulatorni ciklusi. Ciklusi tkd uredni, nikad u zivotu menstruacija nije kasnila. 
    Ali ja recimo imam akne po bradi. Sjecam se da mi je kozmeticarka rekla da odem provjeriti hormone, a ja joj tvrdila kako su mi odlicni. Kakva je tebi situacija s aknama, debljas li se, muski spolni hormoni?

MalaM1
    28. Rujan 2019. 11:28

yvette

MalaM22

I mi imamo muski faktor. Nama je nalaz bio najbolji kada je uzimao Apimix obicni ili sport, 2x dnevno se razmuti u casi vode a kupujemo u dm, tada je bila blaga asthenozo, samo 1 posto ispod normo. Kada nije uzimao nista nalaz je pokazao tesku oligoastheno, nakon 6 mjeseci profertila nalaz kaze samo oligo.
    Ipak je najbolji bio prvi nalaz, tako da smo kupili ponovno nekoliko kutija Apimixa pa cemo ponoviti ponovno spermiogram da vidimo jeli do toga ili su nam se zvijezde tako poslozile.

Hvala na prijedlogu. Proučit ču ovo malo, za nešto ćemo se siguno odlučit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.