Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskra💞
    22. Rujan 2019. 16:46

Nikitta

Babylove uh, to je tako s Gonalima, daju brojne stanice, a lošija kvaliteta, no i dalje su vam brojke dobre. Nadamo se sutra lijepim vijestima! 🙏🏼
    Iskra sve će ti objasniti u srijedu, ali ti svakako imaš pravo nazvati sutra i pitati za stanje svojih zametaka. To nitko ne može zabraniti, ali politika je takva da ih oni ne gledaju svaki dan, nije dobro ih stalno vadit iz laba. Tako su meni objasnili kad zametak trodnevni nije dogurao do blastice, ja pitam - kad je stao s razvojem / oni vele ne znaju, nisu gledali. 🧐😬

Daa ništa onda i dalje iščekivanje do sride,jer nevidim išta da bi mi i rekli sutra kad sam danas dobila odgovor koji jesam. No,svakako u sridu ću pitat detalje i nemrdam dok ne dobijem detaljne odgovore.💪

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Zaraa
    22. Rujan 2019. 16:53

Mathaja23

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj

Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏

Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
    Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
    Kad ti startas?

Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?

Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?

Vinogradska Zg ti?

Split.
    Meni se uzasno, uzasno spava otkad sam dala injekciju, nemogu na oci, neznan jel to kakva nuspojava, nigdi nista nemogu nac

Zara Z kako ti je danas?

Ejjj, radila san sinoc do 10, jedva cekala lec. Evo sad san dala drugu injekciju, zasada je ok, vidit cu kakvo ce stanje bit kasnije, ocu opet bit umorna 🤣

Ajde super drago mi je da si ok javi onda kako ti je🍀

Ejjj evo sad 2 ure nakon, nema pospanosti, vjerojatno je jucer bilo od stvari, jer mi je bio drugi dan pa san od toga bila ukomirana. Osjecan bolove, ko neko sivanje u jajnicima. Posebno u livome.

Jesi danas bar slobodna?

Hoćeš ići na bolovanje iza punkcije?

Ocu, mada mi je moja gin savjetovala i prije, da se odmorim i maknem od stresa na poslu, pa se mislim mozda cak i ranije, jer radim jos sutra pa 2 slobodna, onda sam misla nakon toga. 
    Sad mi je malo zaj sta nisan isla odma kad mi je ona govorila i sad lipo doma odmarala na svetu nedilju, a ne radila popodnevnu smjenu 😓

💞girl💞

• Mathaja23
    22. Rujan 2019. 16:55

ZaraZ

Mathaja23

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj

Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏

Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
    Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
    Kad ti startas?

Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?

Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?

Vinogradska Zg ti?

Split.
    Meni se uzasno, uzasno spava otkad sam dala injekciju, nemogu na oci, neznan jel to kakva nuspojava, nigdi nista nemogu nac

Zara Z kako ti je danas?

Ejjj, radila san sinoc do 10, jedva cekala lec. Evo sad san dala drugu injekciju, zasada je ok, vidit cu kakvo ce stanje bit kasnije, ocu opet bit umorna 🤣

Ajde super drago mi je da si ok javi onda kako ti je🍀

Ejjj evo sad 2 ure nakon, nema pospanosti, vjerojatno je jucer bilo od stvari, jer mi je bio drugi dan pa san od toga bila ukomirana. Osjecan bolove, ko neko sivanje u jajnicima. Posebno u livome.

Jesi danas bar slobodna?

Hoćeš ići na bolovanje iza punkcije?

Ocu, mada mi je moja gin savjetovala i prije, da se odmorim i maknem od stresa na poslu, pa se mislim mozda cak i ranije, jer radim jos sutra pa 2 slobodna, onda sam misla nakon toga.
    Sad mi je malo zaj sta nisan isla odma kad mi je ona govorila i sad lipo doma odmarala na svetu nedilju, a ne radila popodnevnu smjenu 😓

Koji dr ti je to rekao ginekolog ili? 

• Mathaja23
    22. Rujan 2019. 17:03

Aha ginekolog meni moja ne da bolovanje a radim i popodne i noćne šihte 

• Mathaja23
    22. Rujan 2019. 17:04

Sutra idem uj kod nje opet ću je tražit ako mi neće dat poludit ću majke mi 

Zaraa
    22. Rujan 2019. 17:36

Mathaja23

Ista stvar, isto radim nocne, i ovo mi je drugi postupak, iza sebe iman 2 spontana i jednu vanmaternicnu pa mi je vjerojatno na konto toga preporucila bo.

💞girl💞

• Mathaja23
    22. Rujan 2019. 17:42

ZaraZ

Mathaja23

Ista stvar, isto radim nocne, i ovo mi je drugi postupak, iza sebe iman 2 spontana i jednu vanmaternicnu pa mi je vjerojatno na konto toga preporucila bo.

Ma naravno da i treba da budeš na bolovanju žao mi je zbog svega što ti se dogodilo želim da ti ovaj puta bude sve ok 🍀🙏

Zaraa
    22. Rujan 2019. 19:51

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

Ma naravno da i treba da budeš na bolovanju žao mi je zbog svega što ti se dogodilo želim da ti ovaj puta bude sve ok 🍀🙏

Nadam seee, trudim se bit pozitivna.

Cure imam  bolove u livom jajniku, par minuta probada pa stane,  drugi san injekcija, jel to nesto zabrinjavajuce lii?

💞girl💞

• Hani
    22. Rujan 2019. 19:59

Betty, ako je tebi odgoden transfer, onda ce ti zamrzavati trodnevne, ili? 
    Yvette, koliko je smrzlica na kraju?
    Zara i mathaja, koma ste mi😁😁😁😁 nikakvih strasnih simptoma tu nece bit u vecini slucajeva, samo opusteno, curke 😊 Bolovanje je tu samo da smiri živce, da se ne pitamo, a da nisam ovo ili ono, ali kad vec imamo pravo na njega, izbori se, mathaja, malo žešći nastup pred ginekologom i nema da ga ne piše, ili ga mijenjaj
    Iskra, ne sumnjam da ce bit sve super kod tebe
    Babylove, volim ove male poruke sudbine😊 Beba je tu, 100 posto. 😘😘

Betty
    22. Rujan 2019. 19:59

Da vas pitam,danas sam bila na punkciji,jel ok da imamo odnose?😬

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.