Pozz svima..😉.čitam već danima forume o Mpo…puna glava informacija.Ali da skratim…ovaj mjesec sam krenula u svoj 1 IVF et postupak…inaće imam 39god…2Dc Depapeptyl,3Dc Depapeptyl + Gonal 150 jedinica….jučer 8Dc ciklusa 1 folikulometrija nista nisam saznala samo da u lijevom jajniku nema nista a u desnom mi je mjerila folikul 10mm…ali to sam skužila kroz razgovor doktorice s specijalizantima…poslalo me kući produžila stimulaciju još 2 dana i da se javim sutra…glava me boli od istraživanja po forumima…imam osjećaj da sm totalno neinformirana o svemu…😔😔…inaće sve je kod mene i dečka ok…problem su moje godine o kojima slušam već mjesecima…
Dobrodošla i sto prije otišla. Ako sam dobro shvatila, samo jedan folikul imaš nakon 7 dana stimulacije? Koliki ti je AMH? Čudno da ti nisu povećali dozu gonala 🧐 Pretpostavljam da si u državnoj klinici. Sto se tiče godina, neka te ne zamaraju te price. Ja sam napunila 39 i evo ugledala plusic. Ima nas tu nekoliko. Prijateljica prije dva dana rodila dvojke, isto 41 godinu. Nismo mi još za baciti 😎
Trudnice naše, da vas pitam nešto. U slučaju pozitivne bete, kad obično naručuju za prvi pregled? Ja bih sutra išla za ZG da nešto obavim i onda bi vjerojatno sutra ili prekosutra uradila betu pa se vratila na more.
Hvala ti…AMH 0.614…veli nizak ali još u okviru nekih normalnih granica…naravno da sam i državnoj klinici…bila sam toliko zbunjena jučer jer mi je bila prva folikulometrija taj podatak sam samo čula onako u letu…dr. mi je samo rekla vidimo se za dva dana bez ikakvog objašnjenja…a nadam se da zna sta radi😔😔😔
Btw...Česitam na plusiču od srca😍
Trudnice naše, da vas pitam nešto. U slučaju pozitivne bete, kad obično naručuju za prvi pregled? Ja bih sutra išla za ZG da nešto obavim i onda bi vjerojatno sutra ili prekosutra uradila betu pa se vratila na more.
Uglavnom narucuju na UZV 7 dana nakon druge bete.
Lilypie - odlično! Da ih je barem dvoje, naravno ako sama to želiš.
Taja - sretno i da ih bude više na idućem ultrazvuku.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilypie - odlično! Da ih je barem dvoje, naravno ako sama to želiš.
Taja - sretno i da ih bude više na idućem ultrazvuku.
Hvala ti puno😍
Drage moje žene, kontrolirajte vitamin D. On se samo iz povijesnih razloga zove vitaminom, zapravo je hormon. Ima masu istraživanja gdje je dokazano da utječe na implantaciju, antitijela na štitnjaču itd. Po meni ne postoji idiopatska neplodnost, to je samo stanje gdje se još nezna gdje je problem. Kod velikog deficita vitamina D treba uzimati po 25000 IU, a u slobodnoj prodaji možete naći samo od 800 IU što je ništa.
Prijavljujem se i ja u čekalice, FET jučer, simptomi nikakvi
lilypie ja ću isto sutra izvaditi prvu betu.. sretno nam!
A što se tiče prvog pregleda ne mislim ići prije 8.tjedna nikako..
Prošlu trudnoću me naručili tjedan dana nakon prve bete, pa se nije ništa vidjelo, pa dođi za tjedan dana.. a tih tjedan dana sam umirala od brige, nisam ni jela ni spavala normalno..ne sjećam se kad sam zadnji put bila pod takvim stresom..užas..
Tako da ovaj put ne mislim uopće ići ranije da se opet brinem, naravno ako ne bude bilo krvarenja ili nešto..
Idemo na GO od 29.7.do 18.8. tako da sam mislila tek tamo u onom tjednu od 6.8. ići privatno na pregled, pošto smo na moru sve vrijeme, a onda kad se vratim u ZG svom gin..
Jedna prijateljica je išla na prvi pregled tek u 9.tjednu, jer su bili na putovanju i tad joj se sve lijepo vidjelo :) bez stresa je sve obavila..
Karla89 i ja ne bih zurila na pregled. Da još malo uživam na moru zato i pitam. Vidjet ću sto će mi reci.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Joj curke mene danas tak grci ko da cu dobit. 8dt, prosli put sam 10dt pocela smedarit i oslo k vragu, tak da se sad bojim da ide opet prema tome. Jucer me boljela lijeva prepona i noga danas isto al ne tolko ko jucer. Al ovi grcevi trenutno bole da bole. A od cyclogesta iscjedak, sve mi mokro, sad trcim svako malo da vidim kaj se dogada
aha, ako je kariogram uredan, onda nema osnove za tipizaciju? pas mater...misla sam kak ću to uspjet dobit obzirom da dvije neuspjele inseminacije i jedan ivf i dva spontana pobačaja...ali ok, bum se još porazgovarala sa doktorom, možda uspijem skemijat. Svakako ću tražiti za virtamin d, sad kad ste mi bacile bube u uho.
LUCA SRETNOOO!!!!!! Javljaj nam lijepe vijesti :)
Karla, mislim da već sa 6+5 možeš na uzv, tada bi se svakako sve trebalo vidjeti s obzirom da mi znamo točan dan oplodnje i sve. Ali kako ti smatraš da je najpametnije, tako je i najbolje :)
;rva, to što ti navodiš su svakako dobri znakovi, jesi piškila koji test??
[/url
Nisam. Nekako mi se to cini rano 8dt 3dnevnog embrija. Na dan punkcije sam dobila booster pa se bojim da ne dobijem lazni rezultat, a bojim se i minusa... Majko mila... Bas sam cendrava😵
Sortiraj odgovore
Najstariji