Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    17. Srpanj 2019. 08:43

Lilypie 😂 hoce ispuhat ce se stomak, bar moj jeste, vjerovatno je to od punkcije sve vrijeme bilo napuhnuto.
    Karla89 ja sam betu vadila 14dnt, bila je 979,73🥰
    Nemogu se sjetiti nikako jesi li ti sad bila na punkciji? Ja jos uvijek imam ta probadanja, ponekad, ne stalno, vjerujem da je to jos uvijek posljedica punkcije, a mozda je i od utrica, neznam🤔
    A za slatko te razumijem, i kod mene ista situacija, inace sam veliki cokoholicar i slatkoljubac, a sad mi je sve preslatko, a niti mi se netrazi. 😁

isabelagregorijan
    17. Srpanj 2019. 08:46

Babylove

Cure vidim da spominjete vitamin D.. vec sam nekoliko puta pisala, moj je bio ispod svih granica, doktor nije mogao vjerovati, i on vjeruje da je to uzrok tome sto uvijek imam puno stanica ali lose kvalitete, isto tako vjeruje da se mrve nisu primile zbog toga… dali je stvarno tako ili ne nz… budemo vidjeli za 2 mj…. koristim sprej kao i Grizli, ali mj dana mi je rekao svaki dsn a onda svaki drugi… prenatale Novalac, i mjesavinu maticne…. maticnu cu koristit do polovice 8 mj da mi imunitet ne bude pre jak..
    Ali mislim si pas mater jel mi sve same moramo znati i istrazivat, pitat za to i trazit… ja pojma nisam imala da je vitamin D toliko bitan.. da sam znala sama bi na svoju ruku nesto uzimala… zasto se to ne provjerava na pocetku pretraga ako svi kazu da je bitan…bas sam ljuta zbog toga… štede na pretragama… a one su jeftinije nego stimulacije, mislim evo ja sam obavila šačicu pregleda a u 4 stimulaciju cu… drzavi sam na grbaci poprilicno 😂😂😂… a vjerujem i nadam se da bi sve bilo drugacije da se ti neki pregledi obave odmah…

ti si imala puno jajnih stanica i koliko embrija od toga? nikad se nisu primili? 

[/url

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 08:56

isabelagregorijan

Babylove

Cure vidim da spominjete vitamin D.. vec sam nekoliko puta pisala, moj je bio ispod svih granica, doktor nije mogao vjerovati, i on vjeruje da je to uzrok tome sto uvijek imam puno stanica ali lose kvalitete, isto tako vjeruje da se mrve nisu primile zbog toga… dali je stvarno tako ili ne nz… budemo vidjeli za 2 mj…. koristim sprej kao i Grizli, ali mj dana mi je rekao svaki dsn a onda svaki drugi… prenatale Novalac, i mjesavinu maticne…. maticnu cu koristit do polovice 8 mj da mi imunitet ne bude pre jak..
    Ali mislim si pas mater jel mi sve same moramo znati i istrazivat, pitat za to i trazit… ja pojma nisam imala da je vitamin D toliko bitan.. da sam znala sama bi na svoju ruku nesto uzimala… zasto se to ne provjerava na pocetku pretraga ako svi kazu da je bitan…bas sam ljuta zbog toga… štede na pretragama… a one su jeftinije nego stimulacije, mislim evo ja sam obavila šačicu pregleda a u 4 stimulaciju cu… drzavi sam na grbaci poprilicno 😂😂😂… a vjerujem i nadam se da bi sve bilo drugacije da se ti neki pregledi obave odmah…

ti si imala puno jajnih stanica i koliko embrija od toga? nikad se nisu primili?

Prvi put 15 folikula, 5 zrelih stanica, 1 dan oplodila se samo jedna, 2 dan ih bilo 2 i 3 dan mi vratili ta dva embrija beta nula( spermiogram oligozoospermija) ... 2 put isto puno folikula, 12 stanica, 10 zrelih ,oplodilo se prvi dan 4 pa sljedeci jos jedna, do blastica stigla samo 1, beta nula (normospermija) , treci put najbolje pogođena stimulacija.... opet preko nekoliko folikula, 15 stanica, 12 zrelih, 6 se oplodilo ( to sam zvala tek 3 dan) lijepo izgledali svi embriji.. do blastica dosle 2.. beta nula ( oligoasthernozoospermija blazi oblik)... tada mi je embriologica rekla da su moje stanice sve uvijek nekog nepravilnog oblika i da se vjerojatno zato ne nastave dijeliti...jer kao bez obzira na spermiogram na kada rade icsi uvijek ima dobrih spermija... 

sunshine25
    17. Srpanj 2019. 09:04

Dođem pozdraviti, kad ono, ne može biti ljepših vijesti 😍😍 lilypie draga, pa čestitaaaaaaam, ovo je divno! Jedva čekam da javiš veeeeliku betu 💚
    Karla, čestitam!! Plus je prava plusčina 😍😍

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• perla
    17. Srpanj 2019. 09:11

Lilypie

Još uvijek kad vidim svoje ime da mi netko čestita na plusu ja se zabezeknem 😂😂😂 Hvala vam cure❤️
    Htjela sam vas pitati; hoce li se kad ova trbušina ispuhati ili to sad ostaje tako? Meni je trbuh napuhnut kao da sam u trećem mjesecu. Školjka, Grizli, Kengurice…?

Ma baš me veseli tvoj plus. Ti si u Beti jel tako? Ja ću u postupk kod njih u 8 mj. Ovo tvoje me baš podiglo. Jel ti to prvi postupak kod njih? 

Lilypie
    17. Srpanj 2019. 09:17

perla

Lilypie

Još uvijek kad vidim svoje ime da mi netko čestita na plusu ja se zabezeknem 😂😂😂 Hvala vam cure❤️
    Htjela sam vas pitati; hoce li se kad ova trbušina ispuhati ili to sad ostaje tako? Meni je trbuh napuhnut kao da sam u trećem mjesecu. Školjka, Grizli, Kengurice…?

Ma baš me veseli tvoj plus. Ti si u Beti jel tako? Ja ću u postupk kod njih u 8 mj. Ovo tvoje me baš podiglo. Jel ti to prvi postupak kod njih?

Je, i mogu ti reci da si u pravim rukama 👍 Kod koga si tamo?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    17. Srpanj 2019. 09:18

Babylove

isabelagregorijan

Babylove

Prvi put 15 folikula, 5 zrelih stanica, 1 dan oplodila se samo jedna, 2 dan ih bilo 2 i 3 dan mi vratili ta dva embrija beta nula( spermiogram oligozoospermija) … 2 put isto puno folikula, 12 stanica, 10 zrelih ,oplodilo se prvi dan 4 pa sljedeci jos jedna, do blastica stigla samo 1, beta nula (normospermija) , treci put najbolje pogođena stimulacija…. opet preko nekoliko folikula, 15 stanica, 12 zrelih, 6 se oplodilo ( to sam zvala tek 3 dan) lijepo izgledali svi embriji.. do blastica dosle 2.. beta nula ( oligoasthernozoospermija blazi oblik)… tada mi je embriologica rekla da su moje stanice sve uvijek nekog nepravilnog oblika i da se vjerojatno zato ne nastave dijeliti…jer kao bez obzira na spermiogram na kada rade icsi uvijek ima dobrih spermija…

Mogu li te pitati gdje si ti u postupku?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 09:40

Lilypie

Babylove

isabelagregorijan

Babylove

Prvi put 15 folikula, 5 zrelih stanica, 1 dan oplodila se samo jedna, 2 dan ih bilo 2 i 3 dan mi vratili ta dva embrija beta nula( spermiogram oligozoospermija) … 2 put isto puno folikula, 12 stanica, 10 zrelih ,oplodilo se prvi dan 4 pa sljedeci jos jedna, do blastica stigla samo 1, beta nula (normospermija) , treci put najbolje pogođena stimulacija…. opet preko nekoliko folikula, 15 stanica, 12 zrelih, 6 se oplodilo ( to sam zvala tek 3 dan) lijepo izgledali svi embriji.. do blastica dosle 2.. beta nula ( oligoasthernozoospermija blazi oblik)… tada mi je embriologica rekla da su moje stanice sve uvijek nekog nepravilnog oblika i da se vjerojatno zato ne nastave dijeliti…jer kao bez obzira na spermiogram na kada rade icsi uvijek ima dobrih spermija…

Mogu li te pitati gdje si ti u postupku?

Naravno, KBC Sestre Milosrdnice (Vinogradska)

Boa35
    17. Srpanj 2019. 09:47

skoljka

Lilypie 😂 hoce ispuhat ce se stomak, bar moj jeste, vjerovatno je to od punkcije sve vrijeme bilo napuhnuto.
    Karla89 ja sam betu vadila 14dnt, bila je 979,73🥰
    Nemogu se sjetiti nikako jesi li ti sad bila na punkciji? Ja jos uvijek imam ta probadanja, ponekad, ne stalno, vjerujem da je to jos uvijek posljedica punkcije, a mozda je i od utrica, neznam🤔
    A za slatko te razumijem, i kod mene ista situacija, inace sam veliki cokoholicar i slatkoljubac, a sad mi je sve preslatko, a niti mi se netrazi. 😁

Nisam bila ovaj ciklus na punkciji, nego prošli.. ali imala sam blagi hiper, pa doktor nije htio et obaviti u tom ciklusu, da se sve ne zakomlicira.. tako da smo sad u sljedećem imali fet.
    Probadanja i ja znam imati tu i tamo.. sad ne znam jel je do utrića ili nečeg drugog..
    Ja sam isto manijak za slatko..inače tamanim linoladu na žlicu, sad ju ne mogu pogledati..niti čokolade niti ništa slatko..
    Po ovoj tvojoj beti meni bi mogla biti oko 400-500, jer mi danas 12dnt.. tako sam nestrpljiva, ne mogu vam opisati koliko..

• Kengurica
    17. Srpanj 2019. 10:02

Lily i Karla uzbudjena sam s vama 
    Ja ti se nisam bas puno napuhala nakon stimulacije, onako ispod pupka mi je bilo malo pufastije nego inace i kasnije se nekako dosta brzo trbuh zaokruzio kao malecki trudnicki. Bas su mi komentirali da mi je dosta brzo krenuo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.