Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    17. Srpanj 2019. 06:37

Lilypie i Karla juuppiiiii🥳🥳🥳🥳
    Lijep pocetak dana. Zelim vam lijepe i pravilno duplane bete, pa do kraja skolske trudnoce!🤗😘🥰🙏

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 06:51

Cure vidim da spominjete vitamin D.. vec sam nekoliko puta pisala, moj je bio ispod svih granica, doktor nije mogao vjerovati, i on vjeruje da je to uzrok tome sto uvijek imam puno stanica ali lose kvalitete, isto tako vjeruje da se mrve nisu primile zbog toga...  dali je stvarno tako ili ne nz... budemo vidjeli za 2 mj.... koristim sprej kao i Grizli, ali mj dana mi je rekao svaki dsn a onda svaki drugi... prenatale Novalac, i mjesavinu maticne.... maticnu cu koristit do polovice 8 mj da mi imunitet ne bude pre jak..
    Ali mislim si pas mater jel mi sve same moramo znati i istrazivat, pitat za to i trazit... ja pojma nisam imala da je vitamin D toliko bitan.. da sam znala sama bi na svoju ruku nesto uzimala... zasto se to ne provjerava na pocetku pretraga ako svi kazu da je bitan...bas sam ljuta zbog toga... štede na pretragama... a one su jeftinije nego stimulacije, mislim evo ja sam obavila šačicu pregleda a u 4 stimulaciju cu... drzavi sam na grbaci poprilicno 😂😂😂... a vjerujem i nadam se da bi sve bilo drugacije da se ti neki pregledi obave odmah...

Lilypie
    17. Srpanj 2019. 07:01

Ako nekoj curi treba Oleovit kapi za vitamin D, ja imam dvije čitave neotvorene bočice pa mogu poslati.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 07:26

Lilypie znala sam cestitke od srca, Karla i tebi... zilim vam velike bete i uredne trudnoce.. 💗
    Riba zao mi je da se sada tako mucis .. drzi se 😊

• Luca87
    17. Srpanj 2019. 07:27

Babylove mislim da nije je razlog u štednji, nažalost. 5 privatnika me je gledalo, sama sam se poslala 😣

• Luca87
    17. Srpanj 2019. 07:29

Lilypie i Karla veselim se s vama

• Babylove
    17. Srpanj 2019. 07:37

Luca87

Babylove mislim da nije je razlog u štednji, nažalost. 5 privatnika me je gledalo, sama sam se poslala 😣

Strasno evo ne znam sto bi rekla na to... svima bi nam bilo lakse, i nama i njima, i mi nebi toliko toga unosile u svoje tijelo...vjerujem da bi bar 50 posto nas imalo uspjeha ranije da su na vrijeme obavljene neke pretrage... 😥😥😥😥 ja se jos uvijek nisam ocistila od stimulacije u 3 mj.. kile su ostale, dolje nece, sto vid da napravila... morat cu se doslovno izgladnjivat jer ako za 2 mj do nove stimulacije ne skinem biti cu ko bumbar... mislim da su tek sad poceli hormoni izlazit van jer pristici koje od 3 mj vucem polako nestaju, menstruacija mi evo dosla po ps.-u.. budemo vidjeli kroz.mj dana 😣😣

skoljka
    17. Srpanj 2019. 07:37

Karla 89😍 i Lilypie😍 prekrasne crtice jedva cekam vase bete. Zelim vam da budu ogromne, mnogo vece od moje 🥰 ipak su vama vraceni duplici i troduplici, jel se tako kaze🤪😂🤗

Lilypie
    17. Srpanj 2019. 07:43

Još uvijek kad vidim svoje ime da mi netko čestita na plusu ja se zabezeknem 😂😂😂 Hvala vam cure❤️
    Htjela sam vas pitati; hoce li se kad ova trbušina ispuhati ili to sad ostaje tako? Meni je trbuh napuhnut kao da sam u trećem mjesecu. Školjka, Grizli, Kengurice…?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    17. Srpanj 2019. 07:52

Školjka koji si ti dan vadila betu i kolika ti je bila? Ja se samo nadam da će biti lijepi triznamenkasti broj..dvoznamenkastog me strah 😂 
    Zapravo, općenito me strah svega.. 🙈
    Sise me i dalje bole i to sad poprilično.. i ovu noć kad sam se okretala u krevetu me užaaasno zabolilo na lijevoj strani..bol me probudila..al prošla je kroz par sec..sad ne znam što je to bilo.. 
    I da, imam isti simptom kao u prvoj trudnoći..ne jedem slatkooo 🙈🙈🙈 ja sam termit za slatko..sad nisam ništa okusila tjedan dana 😀😀😋 al zato slano tamanim staalno i stalno su mi tostići pred očima 😛😋😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.