Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    05. Srpanj 2019. 17:08

Isplakala se i pomirila vec da ne diram u prste sudbine.
    Lakse psihicki sam podnijela jer je spontani bio ima 2tjedna. Ostao je dio posteljice pa smo to probali ocistit bez zahvata ali jbga, nije islo. Drago mi je da je konacno gotovo. 2 tjedna hodam s uloskom na sebi i svako 5min virkam u gace i brisem se. To mi je bilo grozno sto cekam da se opet krenem cistit jer me stalno napominje na onu noc kad sam izgubila bebu. Ponovno prozivljavat to sve je ajme. Cijenim Dr. sto je dao sve od sebe da mi pomogne i olaksa, sto me je vodio kroz svaki korak i sto je bio najprije covjek. I da, nista me ne boli vise, fizicki, a mama i tata sad imaju bebu andjela koji ih cuva i grli i pomaze da ostanu jaki.👼
    Cure moje, hvala na svakoj vasoj rijeci, puno mi to znaci ❤️😘😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vaki
    05. Srpanj 2019. 17:09

Ruška - sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Srpanj 2019. 17:12

Skoljka falula sam napisat 11.7  bi test tribala piskit😁

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

skoljka
    05. Srpanj 2019. 17:37

Belaaa

Skoljka falula sam napisat 11.7 bi test tribala piskit😁

Ma kako tek tad🙄, ako ti je insemenacika bila 21.6. Zar ne bi sad nekad trebala, ili ja pogresno racunam? 

skoljka
    05. Srpanj 2019. 17:51

Meto tako mi je zao ☹️, drzi se draga 😘
    Karla89 divno😍, nadam se da cemo uskoro slaviti blizanceke🥰

• ruška
    05. Srpanj 2019. 19:04

Vaki

Ruška - sretno!

Hvala 😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

05. Srpanj 2019. 19:15

Meto draga užasno mi je zao zbog svega sto si prošla i šta prolaziš, drži se i čuvaj se!

skoljka
    05. Srpanj 2019. 20:50

Cure kako je mene strah da ovo samnom nece ma dobro😰. Toliko sam se radovala plusicu, al danas me hvata panika da nesto nije dobro. Znate ono sto mi je napuhnuto na lijevoj strani, danas je jos vece,od stidne kosti pa 10ak cm prema kuku se proteze, stiskala sam, na dodir stvarno nista ne boli, al cijeli dan me ta lijeva strana muci negdje unutra, predpostavljam da je jajnik, sta bi drugo moglo 🤔. I unutra nista ne osjetim tvrdo, samo kao da je podkozno napuhnuto. Ko zna sta to moze biti, bas me brine😱 

skoljka
    05. Srpanj 2019. 20:53

Bas se jako vidi. U srijedu trwbam na betu pa sam tad mislila svojoj mpo, a mozda bolje da odem u pon. Ne znam sta da radim 😫

Boa35
    05. Srpanj 2019. 21:09

skoljka

Cure kako je mene strah da ovo samnom nece ma dobro😰. Toliko sam se radovala plusicu, al danas me hvata panika da nesto nije dobro. Znate ono sto mi je napuhnuto na lijevoj strani, danas je jos vece,od stidne kosti pa 10ak cm prema kuku se proteze, stiskala sam, na dodir stvarno nista ne boli, al cijeli dan me ta lijeva strana muci negdje unutra, predpostavljam da je jajnik, sta bi drugo moglo 🤔. I unutra nista ne osjetim tvrdo, samo kao da je podkozno napuhnuto. Ko zna sta to moze biti, bas me brine😱

Zašto jednostavno ne odeš kod svojeg doktora ili privatno kod nekog samo na pregled? Bila bi mirnija i znala što je, ovako se samo mučiš.. ja bih barem nazvala mpo dr da pitam preko telefona..svaka čast ako tako možeš izdržati..mislim da bih ja izludila od brige.. 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.