Thinkpink, tako mi je drago da je sve ok , divno! Sad se opusti i uživaj.
Jen, kao što sam ti već pisala jednom, po godinama smo tu i znam da je teško čekati ali kad drugačije ne ide, drži se!
Lemon, hvala za info. Sretno na FET-u, držim fige!
Meto, nadam se da ti ipak neće trebati kiretaža. Uh, petak je daleko ali nemaš bolove pa nije strašno.
Medo, sretno na punkciji sutra! Koliko očekuješ stanica? Jesi to vadila estradiol ili krvnu sliku za anesteziju?
Bella, vibramo za tebe
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Thinkpink, tako mi je drago da je sve ok, divno! Sad se opusti i uživaj.
Jen, kao što sam ti već pisala jednom, po godinama smo tu i znam da je teško čekati ali kad drugačije ne ide, drži se!
Lemon, hvala za info. Sretno na FET-u, držim fige!
Meto, nadam se da ti ipak neće trebati kiretaža. Uh, petak je daleko ali nemaš bolove pa nije strašno.
Medo, sretno na punkciji sutra! Koliko očekuješ stanica? Jesi to vadila estradiol ili krvnu sliku za anesteziju?
Bella, vibramo za tebe
Hvala.Ocekujem bar jednu🤞...vadila estradiol i progesteron.bez iceg idem u prirodni.Cak mi nisu dali ni stopericu🙄...
Sretno i tebi i svim curama🤞🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Meto ja ti nikad hvala bogu nisam imala kiretazu, a niti spontani tokom ivf-a tako da ti neznam za pauzu u postupcima. A nakon spontanih bila mi je preporucena pauza od 3mj. Nadam se da neces morat da ce ipaknsve samo krenuti. Probaj popit andol 100, da malo potakne jos ciklulacija se. Drzi se.
Belaa ma sve super, izdrzavam, kombiniram posao tako da sam od 11 do 18 doma u klimi pa mi je ok. Tu i tamo kakav mucninica al nis extra neizdrzljivo. Hvala na pitanju.
Jenn onda uzivancija na GO! I gle cudo ipak je moguce.
Ruzica joooj ne sjecam se vise kojoj curi al jedna ovdje od nas je imala tu situaciju tako da to se rijetko dogodi al moguce je. I znam da iduci cijlus su isli obavezno sa icsi.
Medo sretno sutra!
Lilypie i tebi. Ide stiperica danas?
Grizli e znam da si imala nekoliko spontanih nazalost, ali nisam bila sigurna kako je zavrsilo. . Jucer i danas sam popila andol na svoju ruku da probam i to. 💪
Jenn moj dr. Je rekao u postupak ne bi isli prije 9, 10-og mj, ali tu nismo kiretazu spominjali. Ne ni volila da cekamo npr 1.mj, pa izludit cu. .
Think jako mi je drago da je sve ok. Samo opusteno i mirno do kraja. Cestitam na lavovskom srceku!
Bella skoro sve je samo izaslo, mali komadic je jos tu pa ga pokusavamo izbacit do petka, inace cu na kiretazu. Jos jednom, nek je ovaj put uspjesan 🤞
Lemon, Medo sretnooo! 🤞🤞🤗
Netko je pitao za kile, zabb sam🙆Ja bi u svakom slucaju napravila preokret u prehrani, pogotovo sad je se moze kvalitetno smrsat s puno povrca a da ne gubis vitamine i ostale stvari. Uz malo vjezbe i rezultati ce biti tu. Ja sam se isto nadebljala u zadnja tri mj i krenula sam s laganijom prehranom i vjezba doma 3,4 puta tjedno. . Sretno😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto ja ti nikad hvala bogu nisam imala kiretazu, a niti spontani tokom ivf-a tako da ti neznam za pauzu u postupcima. A nakon spontanih bila mi je preporucena pauza od 3mj. Nadam se da neces morat da ce ipaknsve samo krenuti. Probaj popit andol 100, da malo potakne jos ciklulacija se. Drzi se.
Belaa ma sve super, izdrzavam, kombiniram posao tako da sam od 11 do 18 doma u klimi pa mi je ok. Tu i tamo kakav mucninica al nis extra neizdrzljivo. Hvala na pitanju.
Jenn onda uzivancija na GO! I gle cudo ipak je moguce.
Ruzica joooj ne sjecam se vise kojoj curi al jedna ovdje od nas je imala tu situaciju tako da to se rijetko dogodi al moguce je. I znam da iduci cijlus su isli obavezno sa icsi.
Medo sretno sutra!
Lilypie i tebi. Ide stiperica danas?
Ide draga, napokon! U srijedu punkcija.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Meni nista ne ide (krvarenje) osim sto brlja nesto tako da mi ocito ne gine kiretaza. . Pregled mi tek u petak, ne prestajem misliti o tome pa cisto da cujem vasa iskustva. .
Bas mi je žao šta te to tako muči...😞😥
Ja sam isto bila 2xkiretirana u prirodnim trudnocama. S obzirom da je 1xbila visoka trudnica morala sam 6mj.pauzirat, a ova zadnja je bila 9tt, al sam isla na dogovorenu kiretažu da se napravi citogentska analiza ploda, i nakon nje pauza 3mj.
Nedavno poznanica koja je bila na IVF-u je ostala trudna i u 9tt je morala na kiretažu, ali su joj radili aspiracijsku. Nakon 2 ciklusa krenula ponovno u postupak i evo je trudna vec 12 tjedana, i hvala Bogu sve ok. Nadam se da ces uspjeti izbjeci ikakvo prčkanje dolje, ali i da te čeka njen nastavak scenarija i da ce i tvoja sljedeća trudnoca biti prava školska 🙏🙏🙏🙏
Grizli hvala😊
Nikitta nije nista komentirala.Napokon uspjela sa vitaminima sniziti taj fsh🤗.
Meto hvala😊
Lh 8.3
🤞🤗
Cure moze pitanje.Ako puknu folikumi prije punkcije dali se racuna postupak ili ne?Kad nisu ljekovi u pitanju
Lh 8.3
🤞🤗
Lilypie ja sam imala E2=2470, i dobila 9 stanica od toga je njih 8 bilo dobrih. Odlucili se na pola pola (IVF/ICSI). Na kraju dobili 1 embrij odlicne kvalitete i zamrznuli 1 blasticu isto odlicne kvalitete, ovo ostalo je bila prirodna selekcija. Bolje da se dogodila u labosu nego opet u maternici.
Sreeetnooo iz sveg srca🥰🥰🥰🥰🍀🍀🍀🍀
Thinkpink divno, ma znala sam da ce biti sve ok sa mrvicom, uzivajte 💕
Lemon sretno u petak na uzv, moguce da cete ici odmah sa narednim ciklusom u fet?
Lilypie super za nalaz, neka ih samo sto vise 🤞🍀
Medo sretno, navijamo za tebe!
Ja sam izvadila nalaz od mm-a, proucila nedostatke kod oboje i slozila nam terapiju da se imamo cime pozabaviti do kraja 9og mjeseca 😂😂😂 sada tocno znam sto ne valja kod njega a sto kod mene, ne skodi probati 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji