Jutro cure. Ja stemam dnevni boravak, malo nas ovo prodrmalo pa reko ajmo neku promjenu. .😎
Neke curke su se vratile, jeej sretno i dobitno ovaj put! 💖
Curke sa punkcija sretno i da se sve odvija kako treba, cekalicama takodjer, da ovi dani prodju lagano i strpljivo❤️
Samo Sanja to je prava crtica! Cestitam😍
Bozma ti kinezi su mene izludili, na meni jos pokazuju sjenicu tj prestali su pokazivati onaj dan kad sam dobila, takodjer mi popodne bila jaca neg ujutro🤷♀️
Mislim da zbog svih ovih hormona oni pokazuju sjenicu a ako crveni ta sjena/crta da je onda to znak trudnoce. .
Za hormone nezz, nisi bila u full stim. tako da ne bi trebalo pokazivati vece vrijednosti. .
PlavaMK sretno i uspjesno🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Vuky sutra transfer? Ne brini, ako im je guzva zvat ce malo kasnije😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Je Meto, baš su me izludili, potrošila sam pola zalihe, iako znam kad je pozitivno da bude crvena crta, ne siva sjena, ali opet ona nada. I je da nisam bila u ful stimulaciji, ali sam iz ful stmulacije zavšila u polustimuliranom bez pauze. i na UZV prošli put kad sam išla na dogovor za histero rekao mi je da po jajnicima imam svega, i folikula i ostataka žutog tijela od stimulacije. Strah me lošeg nalaza jer me onda neće primit preko HZZO-a, a za privatno više nemamo.
Vuky, mene je zadnji put Luce zvala oko 11. Javljaj čim te zove
Je Meto, baš su me izludili, potrošila sam pola zalihe, iako znam kad je pozitivno da bude crvena crta, ne siva sjena, ali opet ona nada. I je da nisam bila u ful stimulaciji, ali sam iz ful stmulacije zavšila u polustimuliranom bez pauze. i na UZV prošli put kad sam išla na dogovor za histero rekao mi je da po jajnicima imam svega, i folikula i ostataka žutog tijela od stimulacije. Strah me lošeg nalaza jer me onda neće primit preko HZZO-a, a za privatno više nemamo.
Vuky, mene je zadnji put Luce zvala oko 11. Javljaj čim te zove
Bolje pricekaj jer da FSH bi ti mogao bit dosta povisen, hormoni ostaju u tijelu jos minimalno 2 do 3 mjeseca cak.. I ja sam jednom vadila fsh nakon stimulacije bio mi je skoro 13 a za 2 mjeseca 7.5
Bozma e da, nadamo se do zadnjeg, samoj mi je tako🙈
Ti svakakao trebas imati nove nalaze? Pa onda napravis sad hormone, ako ne budu ok opet ces morati cekati iduci mj, a ako bude sve super mozes vec krenuti u postupak. . Zapravo nista ne gubis ako se dvoumis za ovaj ili iduci mj vadit krv onda. . 💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Bozma e da, nadamo se do zadnjeg, samoj mi je tako🙈
Ti svakakao trebas imati nove nalaze? Pa onda napravis sad hormone, ako ne budu ok opet ces morati cekati iduci mj, a ako bude sve super mozes vec krenuti u postupak. . Zapravo nista ne gubis ako se dvoumis za ovaj ili iduci mj vadit krv onda. . 💪
Pa da, tako sam i ja... Dva puta vadila i drugi put je bilo sve ok.. Ako hoce ginekolog dati u putnice, moj je sto se tog tice stvarno super i sve mi je davao bez problema.. Znala sam i po 2 puta godisnjeg sve nalaze vadit(hormone sve, stitnjacu, papu u briseve) jer su me na vv znali pilit s ponavljanjem jedno te istih nalaza🙄
Evo da stavim par slikica kako pokazuju testovi npr betu od 56. Ja sam ptosli mjesec imala biokemijsku pa sam vadila i krv i tocno znam kad je kakva bila beta. Test je one step kinez i mullerov. Na kinezu je mrvicu tamnija crtica, jer je on od 10, i on je poceo prije pokazivati sjenu.
Kod testova za trudnocu je najbitnije da tamne svaki dan, i ja kad sam imala biokemijsku test mi je bio skoro 4 dana isti mozda nesto blaagoo tamniji koji dan, no kao sto sam vam zalijepila sliku kod trudnoce 'normalne' razlika se svaki dan itekako vidi, a ako se ne vidi ili je od injekcije (ako ju dobijete) ili je biokemijska... Meni je svaki put u T razlika testa svaki dan bila itekako vidljiva nikako to nisu bile neke jedva vidljive razlike...
Sortiraj odgovore
Najstariji