Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    09. Veljača 2020. 09:57

Jos me nisu zvali, sad sam malo nervozna.... :/

Meto
    09. Veljača 2020. 10:02

Jutro cure. Ja stemam dnevni boravak, malo nas ovo prodrmalo pa reko ajmo neku promjenu. .😎
    Neke curke su se vratile, jeej sretno i dobitno ovaj put! 💖
    Curke sa punkcija sretno i da se sve odvija kako treba, cekalicama takodjer, da ovi dani prodju lagano i strpljivo❤️
    Samo Sanja to je prava crtica! Cestitam😍
    Bozma ti kinezi su mene izludili, na meni jos pokazuju sjenicu tj prestali su pokazivati onaj dan kad sam dobila, takodjer mi popodne bila jaca neg ujutro🤷‍♀️
    Mislim da zbog svih ovih hormona oni pokazuju sjenicu a ako crveni ta sjena/crta da je onda to znak trudnoce. . 
    Za hormone nezz, nisi bila u full stim. tako da ne bi trebalo pokazivati vece vrijednosti. . 
    PlavaMK sretno i uspjesno🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    09. Veljača 2020. 10:03

Vuky sutra transfer? Ne brini, ako im je guzva zvat ce malo kasnije😊 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

09. Veljača 2020. 10:23

Je Meto, baš su me izludili, potrošila sam pola zalihe, iako znam kad je pozitivno da bude crvena crta, ne siva sjena, ali opet ona nada. I je da nisam bila u ful stimulaciji, ali sam iz ful stmulacije zavšila u polustimuliranom bez pauze. i na UZV prošli put kad sam išla na dogovor za histero rekao mi je da po jajnicima imam svega, i folikula i ostataka žutog tijela od stimulacije. Strah me lošeg nalaza jer me onda neće primit preko HZZO-a, a za privatno više nemamo.
    Vuky, mene je zadnji put Luce zvala oko 11. Javljaj čim te zove

09. Veljača 2020. 10:38

Bozma

Je Meto, baš su me izludili, potrošila sam pola zalihe, iako znam kad je pozitivno da bude crvena crta, ne siva sjena, ali opet ona nada. I je da nisam bila u ful stimulaciji, ali sam iz ful stmulacije zavšila u polustimuliranom bez pauze. i na UZV prošli put kad sam išla na dogovor za histero rekao mi je da po jajnicima imam svega, i folikula i ostataka žutog tijela od stimulacije. Strah me lošeg nalaza jer me onda neće primit preko HZZO-a, a za privatno više nemamo.
    Vuky, mene je zadnji put Luce zvala oko 11. Javljaj čim te zove

Bolje pricekaj jer da FSH bi ti mogao bit dosta povisen, hormoni ostaju u tijelu jos minimalno 2 do 3 mjeseca cak.. I ja sam jednom vadila fsh nakon stimulacije bio mi je skoro 13 a za 2 mjeseca 7.5

Meto
    09. Veljača 2020. 10:47

Bozma e da, nadamo se do zadnjeg, samoj mi je tako🙈
    Ti svakakao trebas imati nove nalaze? Pa onda napravis sad hormone, ako ne budu ok opet ces morati cekati iduci mj, a ako bude sve super mozes vec krenuti u postupak. . Zapravo nista ne gubis ako se dvoumis za ovaj ili iduci mj vadit krv onda. . 💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

09. Veljača 2020. 11:02

Meto

Bozma e da, nadamo se do zadnjeg, samoj mi je tako🙈
    Ti svakakao trebas imati nove nalaze? Pa onda napravis sad hormone, ako ne budu ok opet ces morati cekati iduci mj, a ako bude sve super mozes vec krenuti u postupak. . Zapravo nista ne gubis ako se dvoumis za ovaj ili iduci mj vadit krv onda. . 💪

Pa da, tako sam i ja... Dva puta vadila i drugi put je bilo sve ok.. Ako hoce ginekolog dati u putnice, moj je sto se tog tice stvarno super i sve mi je davao bez problema.. Znala sam i po 2 puta godisnjeg sve nalaze vadit(hormone sve, stitnjacu, papu u briseve) jer su me na vv znali pilit s ponavljanjem jedno te istih nalaza🙄

• avama
    09. Veljača 2020. 11:15

Evo da stavim par slikica kako pokazuju testovi npr betu od 56. Ja sam ptosli mjesec imala biokemijsku pa sam vadila i krv i tocno znam kad je kakva bila beta.  Test je one step kinez i mullerov. Na kinezu je mrvicu tamnija crtica, jer je on od 10, i on je poceo prije pokazivati sjenu. 

• avama
    09. Veljača 2020. 11:18

https://ibb.co/d4Jm298

09. Veljača 2020. 12:10

Kod testova za trudnocu je najbitnije da tamne svaki dan, i ja kad sam imala biokemijsku test mi je bio skoro 4 dana isti mozda nesto blaagoo tamniji koji dan, no kao sto sam vam zalijepila sliku kod trudnoce 'normalne' razlika se svaki dan itekako vidi, a ako se ne vidi ili je od injekcije (ako ju dobijete) ili je biokemijska... Meni je svaki put u T razlika testa svaki dan bila itekako vidljiva nikako to nisu bile neke jedva vidljive razlike... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.