Nala33
Mislim na booster koji dobijemo nakon transfera i još jednu ampulicu za doma. Zar on ne sadrži hcg? Ili sam nešto pomiješala !?😬
nakon tog Brevactida 1500 točno 6 dana su mi testovi bili pozitivni, tek 7-mi dan negativan test
Bozma
Da, zato i razmišljam da mi nema smisla radit test prije sedmog dana od zadnje injekcije..., to će mi taman bit kad mi treba doći “prijateljica”
Ja sam u zadnjoj trudnoći pocela 4 dan, imala sam blagu sjenu i mislila sam da je od brevactid, 5 dan je bila tamnija a 6 dan bas lijepa crta tako da sam znala da nije od injekcije...
Kad nisam bila trudna mogu reci da je ta crta na testu od injekcije bas cudna nije ista kao od trudnoce puno je bila slabija i jednostavno 'tanka'...nije bila ono debljine kroz cijelu tu crtu vec nesto malo crtice blijede...
Ja sam vec takav expert bila da sam znala kad je sta u pitanju....
Sanja cestitaaaaaaam🎉🥳
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nala33
Mislim na booster koji dobijemo nakon transfera i još jednu ampulicu za doma. Zar on ne sadrži hcg? Ili sam nešto pomiješala !?😬
Da, da pitam jer ja dobijem ovitrelle ali da sve je to HCG,. Kažu da max 15 dana ali puno cura su primijetile po testovima da ide i prije ça. Ako ima puno testica ja bi testirala da vidim kako crta ide tamno ili ne. Držim fige i da bude sve ok.
Nala ovitrelle nije hcg.. Makar su meni na klinici rekli da ga test ne registruje. Nisam testirala ali sam npr vec 5dnt radila test koji je bio skroz negativan
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Bozma
Da, zato i razmišljam da mi nema smisla radit test prije sedmog dana od zadnje injekcije…, to će mi taman bit kad mi treba doći “prijateljica”
Ja sam tada cak i betu napravila, booster bio u utorak, u subotu betu isla radit....znam, luda sam 🙈.....ali kako je crta na testu bila dobro vidljiva nadala sam se puno vecoj beti. Na kraju bila samo 6, a testovi jos danima pokazivali crtu
https://ibb.co/z29xqfj
Meni je ovako bilo, peti i sesti dan...
Kao sto vidite 5 dan jako slaba crta a 6 lijepa razlika.. Brevactid sam primila na dan transfera dakle 5 dan je nesto malo jos bilo mislim da 6 ne bi nista ni pokazao da nije bilo trudnoce...
Marijaiva daaa
Samo sto si ja peti dan moram dati još jednu injekciju Brevactida, jednostavno nemam kad piškiti test 😜😫
Sortiraj odgovore
Najstariji