Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    09. Veljača 2020. 18:43

Sutra vise nema izgovora da ne napravim test hehe 😁😁
    Samo_Sanja mislim da je vrijeme da mijenjas sliku 😉😉

Marta...
    09. Veljača 2020. 19:28

Da to je i meni problem, dosta često se ide ja sam čini mi se dobila elnovu pa 3 dana nisam išla, pa onda dva puta svaki drugi dan i nakon tog svaki dan 🙈jedino što je ok možeš doći ranije ja bi došla odmah u pola 8 pa bi već oko 8 bila gotova. Baš sad gledam ističe mi i papa test 1.3. Pa sam mislim to privatno otići samo ne znam gdje bi 🙈 cure imate li preporuku. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Leli91
    09. Veljača 2020. 19:29

Samo Sanja, to je to! Baš mi je lijepo vidjeti te crtice, budući da ih ja na svojim testićima nikad nisam vidjela. Nekako me uvijek obuzme nekakvo ushićenje kad vidim tu drugu crticu, makar na vašim testićima. 
    Držim fige da sve bude ok dalje 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Samo_Sanja
    09. Veljača 2020. 19:56

Cure hvala na odgovorima...
    Sutra ujutro još jedan pišnem, pa popodne kod ginekologa 
    Supergirl promijenit ću sliku nakon bete ako bude sve oke 🙂
    Čekamo tvoj testić 🤞
    Hvala Nellchi 😊 ni ja nisam nikad vidjela dvije crtice do sada.. I piškit ću sve dok ne bude iste boje kao kontrolna.. jer tu debelu crticu baš želim doživjeti ❤

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

PinkFairydust
    09. Veljača 2020. 20:15

avama ma moze jos svasta biti
    Marta mislim da je za papu svejedno. Ima 100 ginica okolo, svi ti to mogu napraviti i mislim da je kod svih za tjedan dana gotov nalaz

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

sunshine25
    09. Veljača 2020. 22:25

Drage žene, svegaaa se izdogađalo 🥳😁 prvo, čestitam na plusićima 😍 ostale, idemo dalje 💪 mi smo odlučili još ovaj mj pauzirati jer sam pod straaašnim stresom. Vidim da ste već i pisale o Kinezima.. e pa ja direkt radim s njima 😔 sve je stalo, već tjedan dana ne radim, sutra su najavili da ćemo znati više pa se nadam da će se skoro sve normalizirati. Za Valentinovo me muž vodi na wellnes pa se veselim 😁 
    Blacky, držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀 naravno i svima ostalim curkama 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• avama
    09. Veljača 2020. 22:44

JECIKA

Sanja crta se vidi odlicno a i beta ce sigurno biti odlicnaavama je li u pitanju blastica?

Daa vlastica smrzlic

• avama
    09. Veljača 2020. 22:47

avama

JECIKA

Sanja crta se vidi odlicno a i beta ce sigurno biti odlicnaavama je li u pitanju blastica?

Daa vlastica smrzlic

Blasrica stara 5 dana

• Mrva1986
    10. Veljača 2020. 07:01

nymeria

Marta da ići ću kod dr A na postupak krajem 3./početkom 4.mjeseca. I ja ću vjerojatno sam počet pit Novalac s aktivnom folnom i to je to. Što se gužve tiče da bilo je onak malo gužvovito.
    Jedini bed mi je kaj nikad ne radi popodne pa mi je malo nezgodno zbog posla. Kad se krene u postupak kolko često se dolazi kod njega na folikulometrije? Uopće ne znam kak ću to s poslom izvesti. 😞
    Samo_Sanja itekako se vidi razlika 😊 vjerujem da bude sve ok i krasna beta 💓🤞

Ja sam svaki put tamo isla 3dc,dobila lijekove i iducih 5 dana pikanje, osim sa elonvom, kapu skidam ko je taj lijek izmislio. Nakon 5 dana uzv, lijekovi za dalje, nakon 2 dana uzv, e onda ako misli da jos nije za punkciju sam dolazila i iduci dan da pogleda i po stopericu. I na dan stoperice trazi da vadis estradiol i progesteron. Meni punkcija bude uvijek oko 11-12 dana ciklusa. Mislim da nikad nije bila kasnije

flower93
    10. Veljača 2020. 07:34

Djevojke, jel vama odmah 1dc krece krvarenje? Naime, moram se javiti 2dc, a kod mene je uvijek prije pravog krvarenja dan-dva zezanja sa nekim blago rozim ili krem bojom iscjetka.. To nikad nisam racunala kao pocetak menstruacije, a sad odjednom blokiram i vise nisam sigurna hehe  cekam bas da krene pravo krvarenje sa svim popratnim ugruscima i sl, kaj ne? 😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.