Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2020. 19:38

maltezer

Marijaiva daaa
    Samo sto si ja peti dan moram dati još jednu injekciju Brevactida, jednostavno nemam kad piškiti test 😜😫

Popiski peti i sesti dan prije injekcije
    Ja testomanka bi tak😜🤦‍♀️🤦‍♀️

• maltezer
    08. Veljača 2020. 19:42

Hahahaha ne garantiram da neću 😂

Nala33
    08. Veljača 2020. 20:03

JECIKA

Nala ovitrelle nije hcg.. Makar su meni na klinici rekli da ga test ne registruje. Nisam testirala ali sam npr vec 5dnt radila test koji je bio skroz negativan

Nije ali sadrži, jer za m kad sam bila samo u blago stimulaciji rekla mi je nakon ovitrelle nekoj raditi kućni tweet barem 10 do 12 dana jer moz e pokazati lažno pozitivno. Tako da ima isto hcg. Znam jer sam pretrqzila cijeli interent i izludivala samu sebe kada smijem napraviti test 🤦‍♀️, najteže to čekanje. Sad sam ioanko u drugom procesu i jedva čekam da krenemo. 

Ovitrelle injections contain the active ingredient choriogonadotropin alfa, which is a synthetic version of a natural sex hormone called human chorionic gonadotropin (HCG). It is used together with another hormone called follicle stimulating hormone (FSH) in the treatment of infertility in women.

Nala33
    08. Veljača 2020. 20:10

Kako odem u stimulaciju zanima me kakve ste simptome imale cure? Da li ste osjetili i koliko sekundarne posljedice uzimanja svih tih silnih hormona. Inače imama migrene koje znaju doći baš prije menge u sklopu pms ili kod nalgih promjena 0a čisto da se malo spremim da znam šta me ceka🤔🤔... Jedva čekam da krenemo à s druge strane me strah svega toga šta ne znam... Nadam se da bude dobro. 

08. Veljača 2020. 20:22

Nala33

Kako odem u stimulaciju zanima me kakve ste simptome imale cure? Da li ste osjetili i koliko sekundarne posljedice uzimanja svih tih silnih hormona. Inače imama migrene koje znaju doći baš prije menge u sklopu pms ili kod nalgih promjena 0a čisto da se malo spremim da znam šta me ceka🤔🤔… Jedva čekam da krenemo à s druge strane me strah svega toga šta ne znam… Nadam se da bude dobro.

Ja nikad nista a imala sam 5 stimuliranih postupaka... Cak ni hiper a imala sam i do 14 stanica.. Ni kile dobila nikad, ma nista... 

Nala33
    08. Veljača 2020. 20:33

marijaiva

Nala33

Kako odem u stimulaciju zanima me kakve ste simptome imale cure? Da li ste osjetili i koliko sekundarne posljedice uzimanja svih tih silnih hormona. Inače imama migrene koje znaju doći baš prije menge u sklopu pms ili kod nalgih promjena 0a čisto da se malo spremim da znam šta me ceka🤔🤔… Jedva čekam da krenemo à s druge strane me strah svega toga šta ne znam… Nadam se da bude dobro.

Ja nikad nista a imala sam 5 stimuliranih postupaka… Cak ni hiper a imala sam i do 14 stanica.. Ni kile dobila nikad, ma nista…

Hvala ti. Super šta nije bilo negativnih posljedica, nadam se da bude i kod mene tako, 

JECIKA
    08. Veljača 2020. 20:38

Nala dobro je znati za ovitrelle jer su meni tako rekli a vjerovatno cu ga opet primiti za mjesec dana  ja nisam nikakvr simptome imala.. Ali bas nikakve ni tokom stimulacije ni tokom cekanja.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Nala33
    08. Veljača 2020. 20:41

JECIKA

Nala dobro je znati za ovitrelle jer su meni tako rekli a vjerovatno cu ga opet primiti za mjesec danaja nisam nikakvr simptome imala.. Ali bas nikakve ni tokom stimulacije ni tokom cekanja..

Ja sam do sada imala samo blage stimulacije samo da boostamo ovulaciju, ali mogu reći da sam osjetila neku nadutost, a od duphastona isot tako... Za migrene ne mogu rec jer mi se i prije pojavljuju kad je jaki pms. Tko će ga znati. Vidjrt ćemo šta ce biti... 

• Viola1
    08. Veljača 2020. 20:53

Vuky super! Sretno! 🍀
    Samo_Sanja čestitam! 😍😘
    Bozma nadam se da je to to, držim fige 🍀🤞
    Mrva1986 super! Sretno na transferu! 🍀
    ZaZa 🤞za party u labu 🍀

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

JECIKA
    08. Veljača 2020. 20:54

Nala33

JECIKA

Nala dobro je znati za ovitrelle jer su meni tako rekli a vjerovatno cu ga opet primiti za mjesec danaja nisam nikakvr simptome imala.. Ali bas nikakve ni tokom stimulacije ni tokom cekanja..

Ja sam do sada imala samo blage stimulacije samo da boostamo ovulaciju, ali mogu reći da sam osjetila neku nadutost, a od duphastona isot tako… Za migrene ne mogu rec jer mi se i prije pojavljuju kad je jaki pms. Tko će ga znati. Vidjrt ćemo šta ce biti…

I meni je stimulacija bila blaga - rezultar se nije razlikovao od prirodnih ovulacija koje imam. U sledecem postupku cemo pojacati doze a ostace isti protokol

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.