Nala dobro je znati za ovitrelle jer su meni tako rekli a vjerovatno cu ga opet primiti za mjesec danaja nisam nikakvr simptome imala.. Ali bas nikakve ni tokom stimulacije ni tokom cekanja..
Ja sam do sada imala samo blage stimulacije samo da boostamo ovulaciju, ali mogu reći da sam osjetila neku nadutost, a od duphastona isot tako… Za migrene ne mogu rec jer mi se i prije pojavljuju kad je jaki pms. Tko će ga znati. Vidjrt ćemo šta ce biti…
I meni je stimulacija bila blaga - rezultar se nije razlikovao od prirodnih ovulacija koje imam. U sledecem postupku cemo pojacati doze a ostace isti protokol
Držim fige da bude uspješno, meni je sad ovo prvi pravi stimulirani postupak. Započinjem 28.2 sa tabletama provames I imam 5.3. Utz I po ostatka injekcija i svega. Pratimo se💪💪
Nala, ja ti inace imam istu pricu sa migrenama. Nisam primjetila da bi ih postupak potencirao, imala sam ju onaj dan kad je bila jaka juzina i to je to. Ne brini.
Al da sam naduta i napuhnuta, itekako...zadnji put mi je trbuh bio ravan prije stimulacije, od onda sam ko trudnica vec
Nala, ja ti inace imam istu pricu sa migrenama. Nisam primjetila da bi ih postupak potencirao, imala sam ju onaj dan kad je bila jaka juzina i to je to. Ne brini.
Al da sam naduta i napuhnuta, itekako…zadnji put mi je trbuh bio ravan prije stimulacije, od onda sam ko trudnica vec
Hvala za info, nadam se da bude sve ok. Nadutost I napuhanosti, kažu da je često da ali prolazi pa se tjesim time heheh, bitno da zatrudnimo à onda, neka trbuh raste budemo veseli 😊😊
Vuky super! Sretno! 🍀
Samo_Sanja čestitam! 😍😘
Bozma nadam se da je to to, držim fige 🍀🤞
Mrva1986 super! Sretno na transferu! 🍀
ZaZa 🤞za party u labu 🍀
Viola1 hvala. :) Vidjet ćemo. Rekla sam mm da nemam neki dobar osjećaj od početka. Ali čekam ponedjeljak da vidimo. ;)
Cure, jel netko prosao kolposkopiju s kiretazom cerviksa? Ono, znam kako se radi, znam da se ne daje anestezija (u hr bar, jer kao traje minutu dvije pa kao nema veze)... Cisto da se znam psihicki pripremiti na to koliko je strasno.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure, jel netko prosao kolposkopiju s kiretazom cerviksa? Ono, znam kako se radi, znam da se ne daje anestezija (u hr bar, jer kao traje minutu dvije pa kao nema veze)… Cisto da se znam psihicki pripremiti na to koliko je strasno.
Ja sam ti to radila prije par godina,nista strasno,kao za papu osjecaj struganja,i hvala Bogu nakon toga sve ove godine papa uredan nalaz,a imala sam bas te rizicne markere,uzas
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Cure, jel netko prosao kolposkopiju s kiretazom cerviksa? Ono, znam kako se radi, znam da se ne daje anestezija (u hr bar, jer kao traje minutu dvije pa kao nema veze)… Cisto da se znam psihicki pripremiti na to koliko je strasno.
Ja sam ti to radila prije par godina,nista strasno,kao za papu osjecaj struganja,i hvala Bogu nakon toga sve ove godine papa uredan nalaz,a imala sam bas te rizicne markere,uzas
A okej onda:) Ma ja nemam nista od markera, samo to nesto na papi sto su nasli, al zbog postupka ce vjerojatno sastrugati svejedno. Papu ja uopce ne osjetim, al ovo si mislim ako bas kohleom struze... joj. ...Drago mi je da ti je sve na kraju super ispalo:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sanja čestitam na plusiću!!!
Ja sam obavila ragovor s doktorom. Ni njemu nije jasno zašto se nije radio ICSI, veli da je to bila odluka biologa i eto...
Zašto ne dolazi do oplodnje kaže da ne može objasniti, u svakom slučaju nije uobičajeno s mojim nalazima. Predlaže ponovni postupak nakon 3 ciklusa, s većim dozama lijekova (LH+TSH), možda čak i dugi protokol i svakako ICSI.
Ići ću na konzultacije u Petrovu i privatno pa ću donjeti odluku ostajem li u VG ili mijenjam kliniku.
Do tada boostam stanice svim mogućim i nemogućim
Netko je pitao za željezo. Meni je rečeno da ga pijem dok ga god ne vratim u normalu. Budući da trudnoća zahtjeva dobre zalihe željeza pretpostavljam da ga je preporučljivo uzimati i nakon transfera.
Svim curama želim puno sreće i da što prije završe ovaj period života i budu sretne trudnice!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Bokić cure,
Evo pratim vas već neko vrijeme, svima bravo koji su napokon docekale veliki plusic... ja ponovno nakon 2016 u postupku ... prvi je bio 2016 potpuno stimulirani, moja problem su pcos a kod muza oligoasthenozoospermia, vracene dvije osmerostanicne i bingo iz prve ali teska hiperstimulacija, prvih 10 tjedana uzas ali nasa curka je tu i sve je na kraju dobro proslo... sad se odlucili da nasa curka ima jos bracu ili seku pa krenuli ponovno, trenutno na 150 ml gonala, 10 dc, plan da dobijemo cim vise folikula jer transfer odgadamo tek za 4 ili 5mj. Da izbjegnemo hiper... oprostite na duzem postu, ali svima od srca zelim velike bete i da ostvarimo svoj cilj, jer nije lako sve to prolaziti i to iscekivanje sta ce biti i hocemo li uspjeti...
dalje vas pratim i javim novosti nakon punkcije...
PlavaMK sretno!
Moj test i dalje sa sjenom, sinoc je bila malo jaca sjena, jutros opet slaba, ali krenulo je preznojavanje i grcevi pa mi se cini da cu dobit. Vjerojatno je bila nekakva biokemijska, pa sam sretna da sam i ja to jednom dozivila, i to je nesto.
Nego, ako danas dobijem, je li pametno sutra vadit hormone s obzirom da sam prosli mj.bila u stimulaciji? Strah me visokog FSH, LH ili TSH pa me nece primit u stimulaciju. Ili da pricekam sljedeci ciklus?
Sortiraj odgovore
Najstariji