Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2020. 16:39

Marijaiva, da, probala sam i ja. Malo me buni sto ovo nemam na svim testovima, 4 sam jutros popisala, svako drugi je ima. Mozda je samo losa posiljka testova. Jer kad je bilo od ostataka brevactida bas je bila crtica, ne ovako razmeljano. 
    Marta, probala sam i jedan pravi i nista, prazan.
    Supergirl, pricekaj poned.da budes sigurnija
    avama, kad ces ti po testovima?

Nala33
    08. Veljača 2020. 17:06

Samo_Sanja

Bozma

Samo_Sanja

https://ibb.co/B6qnVB3

https://ibb.co/Wp7YDN4
    Jedan sa blicim i jedan bez.. Uff jel to pozitivno? Nikad ovo još nisam doživjela

da je li pozitivno, pa to je odlična crta. Ti si trudna

10 dnt , 15 dnp jel izašla iz tijela štoperica mučkalica koja ide u dupe? Jojj sam se bojim da je lažno pozitivan

Izgelda pozitivno, kažu da da se kao stoperice mogu zadržati 15 dana ali obično su vani i prije. Ponovi test i ako crta tamni to je to💪💪🤞🤞

Nala33
    08. Veljača 2020. 17:07

Samo_Sanja

Cure hvala vam, da nije bilo vas nebi radila test do bete.. al ona sluz sinoć me navukla da počnem razmišljati o tome da sam možda ipak trudna i eto razmišljala sam do 4 ujutro 😂 neka nesanica od uzbuđena 😍🤗

Sad ctiam da je prošlo 17 dana ma, to je to. Čestitke. ❤️❤️

• avama
    08. Veljača 2020. 17:17

A ja cu probati sutra 6 dnt. Samo nemam nikakve simptome, tako da se ne nadam previse. Jer kad je bila biokemijska isto sam imala neke simptome. 

Samo_Sanja
    08. Veljača 2020. 17:24

Nala33

Samo_Sanja

Cure hvala vam, da nije bilo vas nebi radila test do bete.. al ona sluz sinoć me navukla da počnem razmišljati o tome da sam možda ipak trudna i eto razmišljala sam do 4 ujutro 😂 neka nesanica od uzbuđena 😍🤗

Sad ctiam da je prošlo 17 dana ma, to je to. Čestitke. ❤️❤️

Hvala ❤😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Supergirl
    08. Veljača 2020. 17:41

avama

A ja cu probati sutra 6 dnt. Samo nemam nikakve simptome, tako da se ne nadam previse. Jer kad je bila biokemijska isto sam imala neke simptome.

Kažu svi da nema pravila 😊😊😊 tako da, kak mi je rekla dr, ti si trudna dok se ne dokaze suprotno 😉😉😘

• avama
    08. Veljača 2020. 17:46

Supergirl

avama

Kažu svi da nema pravila 😊😊😊 tako da, kak mi je rekla dr, ti si trudna dok se ne dokaze suprotno 😉😉😘

Hahah nadam se!!!

• maltezer
    08. Veljača 2020. 17:53

A cure, koliko Brevactid utječe na testove?
    Koliko dana treba proći dok se izluči iz tijela?

Nala33
    08. Veljača 2020. 17:59

maltezer

A cure, koliko Brevactid utječe na testove?
    Koliko dana treba proći dok se izluči iz tijela?

Misliš stoperica? Čuj ja sam čitala svašta po netu i istraživala. Kažu ovisno o dozi koju dobiješ ali čak i ona najveća doza za max 15 dana je vani. Iako cure koje su radile testove od prvog dana da vide kako nestaje ili se pojačava kažu i prije već oko 8,9,10 ovisno o dozi. Najteža su ta dva tjedna do čekanja... Uff

• maltezer
    08. Veljača 2020. 18:34

Nala33 
    Mislim na booster koji dobijemo nakon transfera i još jednu ampulicu za doma. Zar on ne sadrži hcg? Ili sam nešto pomiješala !?😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.