Sanja svaka cast.. Neka ti je srecno!! Jooj srecna sam za vas cure.. Ajmo Bozma i tebi je crta vidljiva - sjutra nam daj jos slika
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
https://ibb.co/B6qnVB3
https://ibb.co/Wp7YDN4
Jedan sa blicim i jedan bez.. Uff jel to pozitivno? Nikad ovo još nisam doživjela
Ti si trudna bez sumnje, crtica ko kuca 😊 Cestitam
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Samo_Sanja jesi li ih dobivala nakon transfera? Ako nisi izasla je 100% u tih 17 dana
Bozma pisni ti tog kineza sutra I ja vidim tu neku liniju 😁
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
JECIKA i Nadalica Cure hvalaa baš sam uzbuđena i sretna..nisam još nikom rekla.. muža ću tek vidjet 18.2 otišao na teren..neznam jel da šutim do bete jer svakako mu tad moram javit..
Bozma navijamo sad za tebe..neka crtica tamni 🤞🤞🤞
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Nego cure što se tiče Kine, ja se nadam da će pakete uskoro početi puštati jer kako će sve cure koje koriste samo kineske trakice 😊 ja bi bankrotirala da kupujem kod nas
Haha i ja se nadam da ce ubrzo poceti. I ja imam punu ladicu kineza ( i lh trakice). Ovako bi bankrotirala. Makar me sad malo strah narucivati bilo sto.
A meni danas 5 dnt blastice. Nemam apsolutno nikakve simptome, tako da se ne nadam bas nesto previse.
marijaiva
Daaaa , to implantacijsko krvarenje me ubija 😂😂😂
Nigdje ga, sve blijedo 🤭
Svaka zena je drugacijea,netko osjeti netko ne,nwtko ima to krvarenje netko ne, isto kao sto i stimulacija na svakog drugacije utjece tako i ovo.. Isto tako dosta simptoma je od ce stimulacije tako da.. Ne gubi nadu, samo test ili beta je pravi pokazatelj stanja a to sam se 100 posto uvjerila na sebi..
Sretno❤️
jasno mi je sve to, ali ne mogu si pomoći
hvala ti,
također sretno, i tebi i svima!
Ma znam da ti je jasno, ali kad procitam kak je netko jadan jer nema simptoma odmah se sjetim sebe i osjecam da sam 'duzna' 😂 podijeliti to sa curama koje misle ako nema simptoma da nije uspjelo.. Koja je to zbunjenost bila kad sam ugledala tu blijedu sjenu a ja NISTA osjetila nisam.. Kako druga crta kad ja nemam probadanja, nisam imala implantacijsko krvarenje, grudi me bolile jedino jer su vec poplavile od mog tiskanjs kao da ce mi one REC-USPJELO JE 😂😂😂 E onda sam iduce dane Kak je crtica tamnila jos vise naculila osjetila a NICEG nije bilo😂😂😂😂😂 Isto tako kolike znaju imati puno simptoma, nesto od stimulacije a nesto si nekad i same u mislimo pa od trudnoce nista….
hhahahhah ludnica teška
a kad si prvi test napravila?
5 dan transfera blastice
Bozma, ja nemam iskustva s tim kinezima no pokusaj tu sliku stavit na crno bijelu razlucivost na mobu tako se bolje vidi.. I meni se cini neka sjenica..
Samo sanja čestitam ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Vuky navijam za vas 😍😍😍
Bozma kako bi voljela da si trudna nemaš pojma ❤️a da kupiš pravi testić da vidimo nekako se nadam da si trudna 😊😊. Avama kako si mi ti kad ćeš ti testić
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji