Blacky da, mene moj voli zifcirat. S njim se ne da razgovarat, prvo mora biti drama i klanje, pa onda popusti. Nekad. I za vecinu stvari ajde jer sam ja genralno dosta popustljiva, pa nekako to sve prode. Ali u ovoj situaciji jednostavno nemrem. Ubila bi ga trenutno😖
Jesi ti sigurna da je on onaj "pravi"? Mislim zasto bi se ti svaki put rasipala u komadice, a njemu svejedno.. Sve mi smo bile u nekoj dilemi oko postupaka, svadjale se s muzevima, ja Sam I svekrom I svekrvom I zaovom, I koliko God da Nam je bilo tesko OBOME pricali smo, jer nije lako ni tebi, ni njemu.. Ali nije Fer od njega da ocekuje od tebe da ti Sama Taj teret nosis.. Valjda oboje zelite bebu, ne samo ti.. Mozda grijesim, I zalazim u privatnost Ali unistit ces sebe zeno, sebi Si na prvom mjestu.. P. S. Unaprijed se izvinjavam, ovo su pola hormoni sto pisem.
Pa u pravu si, nemas se sto ispricavati. Od kad je ovo krenulo 100x sam se vec zapitala koji k meni sve ovo treba. I onda on dode sebi, pa sve bude super… do sljedece prilike. Tezak je za pop***. Bas je karaterom uzasno tezak i rigidan, nesto si zacrta i nema popustanja i promjena i prilagodbe. Onda opet, ima milijun stvari po kojima mi je najbolji na svijetu. Valjda to tak ide u zivotu. Ili ne? Nemam pojma ni sama
Ide da.. Ne moze na svim frontama bit najbolji…
Koliko sam shvatila opet na kraju bude po tvom samo mu treba malo vise vremena i 'celicna ruka' 😂
Ma treba ga prek koljena i namlatit ko balavca. Kak se i ponasa🙄
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nala33 i ja sam dobila danas mengu - iduci mjesec sam i ja u postupku pa se druzimo preko foruma moram se nadovezati na pricu o godinama i trenutku odlaska na VTO - meni je 27 i iskreno ne planiram svoj zivot upropastiti zbog ovoga. Jebiga ako mi se ne da da imam djecu - muz neka nadje drugu. Ima se cemu covjek radovati osim djeci. Da ispucam sta me sleduje od drzave - mozda jos dva puta privatno i dovodjenja djaci. Ako se desi desi se. Svakako prirodno ne mogu da ih imam.. Kako neko rece - nije mi se nikad ni zalomilo! Ali nikad nije kasno. I zao mi je sto sam ovako RANO saznala za svoj problem jer ce me to gnjaviti godinama..bolje da sam kasnije saznala. Sorry za malo duzi post. Cure starije od mene - srecnije ste od mene jer ste u mojim godinama uzivale u mladosti a ja svake nedelje idem na neke pretrage
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Lemon, jesam li ja dobro shvatila ili..
Vi ste vec radili kariogram i sad opet, zar se moze radit neka sira obrada kariogram ili.. Jer kariogram je takav kakav je koliko sam ja upoznata nije to 'promjenjivi' nalaz kao ni nasa npr krvna grupa.. Ne kuzim?
Valjda postoje različite metode,hoće sada FISH raditi, ali i hoće opet jer sad imaju i plod i plodnu vodu pa mogu neke usporedbe raditi. Ni ja ne kužim skroz, budu mi objasnili kad ću ići
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Znaci pisam od smijeha na ovo vadenje krvi iz pimpeka🤣🤣. Ja moram pohvalit mm. On je cak prije mene reagirao kad se nakon vise od godine dana nije zalomilo i pitao me sta da radi. Ja sam gurala glavu u pihesak ingovorila ma bit ce. Al on nije odustao i napravio prvi spermiogram. Tada slijedi sok i nevjerica i nasa mpo prica. Uvjek je uz mene i nis nije problem, cak smo i o tese pricali, veli sve ce biti kako ja zelim. Al najveci problem koji ga muci od tog sveg je drkanje u casicu. I sav je neshvacen jer ja ne mogu ni zamisliti kako je to grozno 🤣🤣🙉🙉
JECIKA, jedan dio si u pravu, ali ti imas puno vece sanse za uspjeh sa 27 godina nego ja stara baba sa 40. I vjerujem da ces uspjet vec u tih par pokusaja koliko imas pravo preko drzave, sta za sebe cisto sumnjam. I ja sam sam do nedavno tako razmisljala, ima zivota i bez djece....ima.....ali s vremenom se pocnes osjecat kao invalid, nemas i ne mozes nesto sto svi ljudi mogu, kao da to fali dio tijela, roba s greskom....nekako je frustrirajuce. Inace, cak i nisam neki tip osobe koji se rastapa na tudju djecu....mozda malo u zadnje vrijeme otkako znam da je vrlo vjerojatno da nikad necu imat svoju.
Lemon Drag ne mogu naći tvoj post kaj je bilo jesu stigli nalazi.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ja imam 30, prvi spontani prije tri godine, meni je žao što prije nisam saznala za problem da imam više vremena da se nešto dobro dogodi. Nisam ni prije 5 godina živjela bez brige jer sam onda čekala pravo vrijeme, dat ću sve od sebe, drugačije ne ide, nema odustajanja. Isto se osjećam kao nesposobna oko tako "normalne" stvari. Ja sam se rastapala na tuđu djecu dok smo bili u postupku i tijekom trudnoće, sad ih ne mogu ni pogledati i nisu mi lijepa, ali ipak plačem kad ih vidim 😁
Marta došli su nalazi ploda koji su uredni, znaci i dalje ništa ne znamo šta ne štima
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bozma, pisem ti u nastavku sve pretrage koje sam radila i koje sam predocils dr. Vrcic. Moram ti napomenut kako mi nijednu on sam nije prepisao vec moj endokrinolog i to kojem sam dosla pukom slucajnoscu jer mo je ostao jedan neiskoristeni pregled kod specijaliste preko dopunskog.
Ugl, odradila sam: kompletnu krvnu sliku, TSH, fT3, fT4, anti Tg, anti TPO, AMH, progesteron, testosteron, ACTH, jutarnji kortizol, glukoza nataste i nakon 120min, vitamin D, feritin, inzulin, kortizol, LH, FSH, estradiol, prolaktin. Naravno, spolne hormone vadila sam sukladno danu ciklusa.
Nala33 i ja sam dobila danas mengu - iduci mjesec sam i ja u postupku pa se druzimo preko forumamoram se nadovezati na pricu o godinama i trenutku odlaska na VTO - meni je 27 i iskreno ne planiram svoj zivot upropastiti zbog ovoga. Jebiga ako mi se ne da da imam djecu - muz neka nadje drugu. Ima se cemu covjek radovati osim djeci. Da ispucam sta me sleduje od drzave - mozda jos dva puta privatno i dovodjenja djaci. Ako se desi desi se. Svakako prirodno ne mogu da ih imam.. Kako neko rece - nije mi se nikad ni zalomilo! Ali nikad nije kasno. I zao mi je sto sam ovako RANO saznala za svoj problem jer ce me to gnjaviti godinama..bolje da sam kasnije saznala. Sorry za malo duzi post. Cure starije od mene - srecnije ste od mene jer ste u mojim godinama uzivale u mladosti a ja svake nedelje idem na neke pretrage
Onda se pratimo, ja sam danas odradila biologa i anesteziologa, 24 počinjem s provames tabletama a 5.3. Imam utz kod ginekologa i po dozu injekcija i svega. Stvarno se ndama kojoj mrvi... Ja sam 35 dečko 38 i velika je podrška. Trudimo se već 3 godine pokusvali prirodno plus blaga stimulacija u prirodnom ciklusu, zbog teratozoospermia ce ići ivf ali ce radiiti pola normalno pola icsi pa će vidjeti koji bude bolji. Tako je danas biolog objašnjavao. Cemo vidjet kako bude sve išlo. Sad sam u nekoj fazi razmi9da počnem pisati blog o svemu šta sam prošla ne samo šta se tiče ivf nego svega unazad zadnjih par godina ali se dvoumim... Si dobila ti kakve tablete ili nešto? Kad zapicinwja točno?
Drage moje suborke evo i mene ponovno kod vas. Nije me bilo jedno vrijeme, pa kada sam krenula čitati nikako i nikako završiti koliko ste se raspisale. Neke me se možda sjećaju jer nažalost vidim puno poznatih imena... Želim vam svima da se što prije preselite na neka lijepše teme. Isto tako to želim i svim novim curama kojih vidim ima puno. 🤞🍀
Meni je danas 3dnt dvodneve mrvice, pa se pridružujem čekalicama bete. ❤️🤞
Mrva1986 i Vuky sretno sutra na punkciji 🍀
ZaZa i tebi draga sretno u sub na punkiciji 🍀
Meto neka slijedeći postupak bude dobitan 🤞🍀
Blacky89 držim 🤞da se primi i bude prekrasna beta 🍀
Lemon žao mi je što nisi nešto više saznala, nadam se da ipak hoćeš 🤞❤️, želim ti svu sreću i držim 🤞 za dalje
PinkFairydust uopće ne sumnjam da ga nećeš uspjeti nagovoriti, bude se on predomislio kao i do sada 🤞
Flower93 drago mi je da si se ipak uspjela dogovoriti s njima i da napokon krećete 🤞🍀
MakiST joj što si me nasmijala 😂😂😂😂😂 pa čovjek je logički zaključio 😂😂😂😂
Dosta vas je u fazi čekanja pretraga /postupka, bockanja pa da ne bih nekoga izostavila u nabrajanju, napisati ću ovako: želim vam svima sreću 🍀❤️🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧