PinkFairydust budi spremna čekati i duže, ja sam imala punkcija u 4.mj a FET sam mogla u 6.mj ali sam odgodila iz privatnih razloga za 7.
Maki 😁😁 oni se većinom i boje jer nisu upoznati sa svime a neće puno pitati niti istraživati i onda im ovakve stvari padaju na pamet 😂
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, jesam li ja dobro shvatila ili..
Vi ste vec radili kariogram i sad opet, zar se moze radit neka sira obrada kariogram ili.. Jer kariogram je takav kakav je koliko sam ja upoznata nije to 'promjenjivi' nalaz kao ni nasa npr krvna grupa.. Ne kuzim?
PinkFairydust budi spremna čekati i duže, ja sam imala punkcija u 4.mj a FET sam mogla u 6.mj ali sam odgodila iz privatnih razloga za 7.
Maki 😁😁 oni se većinom i boje jer nisu upoznati sa svime a neće puno pitati niti istraživati i onda im ovakve stvari padaju na pamet 😂
Pa tak bi nam ovako ispalo, punkcija 4.mj, FET 6.mj ako uopce bude cega za FET. Ako idemo punkciju kraj 6/7 bojim se da FET necemo vidjet do 9.mj. Al njemu se nece sad i kaj da ja napravim. Nije da mogu u postupak bez njega😔
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Blacky da, mene moj voli zifcirat. S njim se ne da razgovarat, prvo mora biti drama i klanje, pa onda popusti. Nekad. I za vecinu stvari ajde jer sam ja genralno dosta popustljiva, pa nekako to sve prode. Ali u ovoj situaciji jednostavno nemrem. Ubila bi ga trenutno😖
Jesi ti sigurna da je on onaj "pravi"? Mislim zasto bi se ti svaki put rasipala u komadice, a njemu svejedno.. Sve mi smo bile u nekoj dilemi oko postupaka, svadjale se s muzevima, ja Sam I svekrom I svekrvom I zaovom, I koliko God da Nam je bilo tesko OBOME pricali smo, jer nije lako ni tebi, ni njemu.. Ali nije Fer od njega da ocekuje od tebe da ti Sama Taj teret nosis.. Valjda oboje zelite bebu, ne samo ti.. Mozda grijesim, I zalazim u privatnost Ali unistit ces sebe zeno, sebi Si na prvom mjestu.. P. S. Unaprijed se izvinjavam, ovo su pola hormoni sto pisem.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Blacky da, mene moj voli zifcirat. S njim se ne da razgovarat, prvo mora biti drama i klanje, pa onda popusti. Nekad. I za vecinu stvari ajde jer sam ja genralno dosta popustljiva, pa nekako to sve prode. Ali u ovoj situaciji jednostavno nemrem. Ubila bi ga trenutno😖
Jesi ti sigurna da je on onaj "pravi"? Mislim zasto bi se ti svaki put rasipala u komadice, a njemu svejedno.. Sve mi smo bile u nekoj dilemi oko postupaka, svadjale se s muzevima, ja Sam I svekrom I svekrvom I zaovom, I koliko God da Nam je bilo tesko OBOME pricali smo, jer nije lako ni tebi, ni njemu.. Ali nije Fer od njega da ocekuje od tebe da ti Sama Taj teret nosis.. Valjda oboje zelite bebu, ne samo ti.. Mozda grijesim, I zalazim u privatnost Ali unistit ces sebe zeno, sebi Si na prvom mjestu.. P. S. Unaprijed se izvinjavam, ovo su pola hormoni sto pisem.
Upravo to meni fali, razgovor.. Iako ja, sam mom toliko pilila o postupku da zna vise od neke zene Al stvarno.. I injekcije i postupak i punkcija i broj stanica, sto je endometrij koliki mora bit, sta je folikul stanica embrij ma sve zna... Ali meni fali bas ono dugi razgovor s njim o tom svemu a kad JA krenem to se svede na 5 minuta razgovora... I brzo mijenja temu, kao a mu je rako lakse i ono ne cemo SAD O tome.. A kad cemo🙄
Pa u pravu si, nemas se sto ispricavati. Od kad je ovo krenulo 100x sam se vec zapitala koji k meni sve ovo treba. I onda on dode sebi, pa sve bude super... do sljedece prilike. Tezak je za pop***. Bas je karaterom uzasno tezak i rigidan, nesto si zacrta i nema popustanja i promjena i prilagodbe. Onda opet, ima milijun stvari po kojima mi je najbolji na svijetu. Valjda to tak ide u zivotu. Ili ne? Nemam pojma ni sama
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pa u pravu si, nemas se sto ispricavati. Od kad je ovo krenulo 100x sam se vec zapitala koji k meni sve ovo treba. I onda on dode sebi, pa sve bude super… do sljedece prilike. Tezak je za pop***. Bas je karaterom uzasno tezak i rigidan, nesto si zacrta i nema popustanja i promjena i prilagodbe. Onda opet, ima milijun stvari po kojima mi je najbolji na svijetu. Valjda to tak ide u zivotu. Ili ne? Nemam pojma ni sama
Ide da.. Ne moze na svim frontama bit najbolji...
Koliko sam shvatila opet na kraju bude po tvom samo mu treba malo vise vremena i 'celicna ruka' 😂
Bas ste se kroz popodne raspisale, umrla sam od smijeha na priču o vađenju krvi kroz pimpek 😂😂 haha bas si ga trebala pustiti i tom uvjerenju
Pink, da, mislim da oni nemaju filter nego samo bez razmisljanja sve izbace kaj misle, da bi naknadno razmislili i skuzili neke stvari.
Kaj mislite, kad najranije ima smisla test kod transfera 3.dan? Ono, sjenina sjena stil? Nestrpljiva sam po prirodi 😁😁
Evo da se i ja javim nakon vise mj pauze,veteranke me se ovdje mizda i sjecaju😆, uglavnom pauza je bila od 6.mj,svasta se nesto izdesavalo pa smo evo tek sad krenuli ponovo, ovo ce nam biti zadnji stimulirani preko hzzo tako da ulazem velike nade ovaj put🙈, bili jucer na uzv drugi dan ciklusa i obzirom da su antralci nejednaki i ostao je jos neki folikul koji nije u mengi otisao,dobila kontracepciju za 20 dana pa opet uzv da se to sve nadam se ocisti i krecemo sa protokolom.. Ja napunila 40,mm 36,ja bez jednog jajovoda,on oligo,eto ukratko
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji