Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2020. 15:54

PinkFairydust

marijaivaBas to. Koji k imamo gledat 🙄 Plus, on ne bi sad jer ne bi naguravao jos i postupak u 3.mj. U kojem nam se bajdvej nista ne dogada, taman ce bit zatisje pred svadbu. ALI bi on da nakon svadbe odmah u ponedjeljak idemo na put bar tjedan dana jer ne bi isao raditi nakon svadbe, on bi i da ja rjesim placanje svima ne znam tocno kako jer su svi rekli "naci cemo se na kavi pa nam date novce ponedjeljak ili utorak" ali magicno nek ja sad to rjesim prije, moram promijeniti sve dokumente jer cu mijenjati prezime, morat cu u tom slucaju rjesiti i ponovo briseve i hormone i serologije jer ce mi taman sve isteci i necu moci u postupak, ne znam uopce kad i kako tocno, ali eto. Meni nece biti stres. Njemu je sad stres pa on sad NECE. Jer je on tako rekao. 😖

ja pop....samo čitajuć. Ne odustaj od nauma, toliko je razloga da idete sad, znam da smo mi nakon svadbe još mjesec dana naganjali fotografa, muzičare, a o gostima koji nisu mogli doći na svadbu pa su dolazili nakon toga cijeli mjesec da ne pričam. Uz to sve, vama ne treba samo jedan doktor koji će vas vodit kroz postupak, od koordinatorice, genetičara, vjerojatno i ulolog, biolog, tko će ih sve uskladit u sred ljeta, pa to ponavljanje nalaza, pa da se još desi kakva bakterija na brisevima ili neki hormon od stresa malo veći i neće te primit u postupak. Ma popustit će kad probavi sve ove argumente i vidi da je bolje tako

06. Veljača 2020. 15:54

PinkFairydust

Nala33

PinkFairydust

Ako hvatamo ciklus u 6.mj bit ce punkcija pocetkom sedmog i transfer tek u osmom (ako) jer se genetika ceka 4-5 tjedana. Njega boli k, da kaj ja sad dramim koji mjesec simo tamo 🙄 On si ne zeli radit stres 🙄 Ne znam, mozda sam ja luda i nerazumna i forsiram, al trenutno ne mogu probaviti ovo

Ja te razumijem, ja sam skroz nestrpljiva, isto kad je u pitanju samo mjesec dana… Sad si to kako mi menga došla na 35 mogla sam i započeti s ovim mj ali nisam znala kada će zbog lijeka kojeg moram uzeti prije. Sad treba čekati mengu u 3 da krenemo. Čini se jako daleko, plus neznam šta bude od svega. Nisi luda ni nerazumna, teško je to objasnit nekome ko ne prolazi kroz sve to. Muški su muški oni imaju neki svoj film… Ne znam nosim sve to jer neznam ni kome bi šta rekla jer ne želim da povrijedim dečka, plus ako nekom i kažeš počinju oni savjeti ma samo se opusti.. Dodje kinda zviznem nekog

Nama je to urolog rekao danas. Ma najbolje da sve odgodite, da mozete bit fino opusteni, inace nece uspjet.Ono da, potrosit cu jos pola godine totalno fino mirno i bez stresa. I svadba ce mi ovak biti super chill i sve nesto pticice i cvijece. Mislim u k*** takvi savjeti.

Jao da, totalno te kuzim, kao da ces ti u tih pola godine stavit mozak na off prekida sto se tice postupka! Dok muski to mogu! 

06. Veljača 2020. 15:59

marijaiva

PinkFairydust

Nala33

PinkFairydust

Ako hvatamo ciklus u 6.mj bit ce punkcija pocetkom sedmog i transfer tek u osmom (ako) jer se genetika ceka 4-5 tjedana. Njega boli k, da kaj ja sad dramim koji mjesec simo tamo 🙄 On si ne zeli radit stres 🙄 Ne znam, mozda sam ja luda i nerazumna i forsiram, al trenutno ne mogu probaviti ovo

Ja te razumijem, ja sam skroz nestrpljiva, isto kad je u pitanju samo mjesec dana… Sad si to kako mi menga došla na 35 mogla sam i započeti s ovim mj ali nisam znala kada će zbog lijeka kojeg moram uzeti prije. Sad treba čekati mengu u 3 da krenemo. Čini se jako daleko, plus neznam šta bude od svega. Nisi luda ni nerazumna, teško je to objasnit nekome ko ne prolazi kroz sve to. Muški su muški oni imaju neki svoj film… Ne znam nosim sve to jer neznam ni kome bi šta rekla jer ne želim da povrijedim dečka, plus ako nekom i kažeš počinju oni savjeti ma samo se opusti.. Dodje kinda zviznem nekog

Nama je to urolog rekao danas. Ma najbolje da sve odgodite, da mozete bit fino opusteni, inace nece uspjet.Ono da, potrosit cu jos pola godine totalno fino mirno i bez stresa. I svadba ce mi ovak biti super chill i sve nesto pticice i cvijece. Mislim u k*** takvi savjeti.

Jao da, totalno te kuzim, kao da ces ti u tih pola godine stavit mozak na off prekida sto se tice postupka! Dok muski to mogu!

A da izmislis nesto, ne znam.. Tipa da si zvala da nesto provjeri u sta nisi bila sigurna (izmislis nesto Ionak se oni ne kuze u sve) i da  su ti rekli da oni tad vjerojatno idu na godisnji da bi bilo bolje da idete sad, 😏🤔
    Ne znam.. Znam da nije ni to lijepo lagat ali nekad se mora🙄🤷‍♀️.. 

06. Veljača 2020. 16:01

Mi sve tu imamo različite razloge zašto smo tu, netko zbog spermiograma, netko nizak AMH, PCOS, bez jajovoda...ali vjerujem da nas puno tu žali što nismo krenule ranije u ovo sve. Mi smo se počeli sa ovim bavit kad mi je bilo 37, pa kao sve ok, pa godinu potrošili na foilikulometrijama, pa sve ok, bit će, mlada si, zdrava, pa dok smo prikupili nalaze, pa loš PAPA, pa ureaplasma, pa hormoni, pa dok popraviš to sve...nismo ni počeli evo me u 40-toj. Zato smatram da je bolje da ideš prije nego kasnije, makar i samo mjesec-dva kasnije

06. Veljača 2020. 16:11

Znači, ja sam se sad upišala od smijeha! 🤣🤣🤣🤣 Koji kralj!😂😂😂😂😂

06. Veljača 2020. 16:12

MakiST

Moj muz je stvarno super podrska i trudi se, al hrpu tog ne razumije. Moram vam sad ispričat sta se nama desilo kad smo isli radit kariogram. Ugl ja sam njemu ukratko objasnila da je to pretraga sto moramo oboje napravit da vide jel imamo kakve genetske anomalije. I idemo mi to jutro prema bolnici, on šuti sav nervozan, puše.. Ja reko dobro koji je tebi k. kaze on: Oce oni sad meni iz pimpeka vadit krv? znaci ja sam se ugušila od smijeha 😂😂😂😂😂😂 Kako je on to sebi zamislio pitaj boga 😂😂😂

PinkFairydust

MakiST

Pinky ja mislim da on oce to odgodit jer ga je strah tese. Mislim ipak je to zahvat na njihovim jajcima, a oni, nježni cvjetići kakvi jesu useru se na samu pomisao. 🙄

Bas. Iako mu je sad urolog rekao da kaj, za tjedan dana vec moze sex, za 2tj ko da nis nije bilo. Odmah 2 dana od zahvata uz bilo kakvi tabletu za bolove ce moci normalno hodati, putovati sve. Kao nem.smanji aktivnosti da ne bi sto naoteklo, ali generalno nije nis. A on dramaaaaa ko da je ne znam kaj. A moje stimulacije, heparini, punkcije, sranja, to nema veze. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

TajTaj

MakiST 😅😅😅😅

PinkFairydust
    06. Veljača 2020. 16:13

MakiST

Moj muz je stvarno super podrska i trudi se, al hrpu tog ne razumije. Moram vam sad ispričat sta se nama desilo kad smo isli radit kariogram. Ugl ja sam njemu ukratko objasnila da je to pretraga sto moramo oboje napravit da vide jel imamo kakve genetske anomalije. I idemo mi to jutro prema bolnici, on šuti sav nervozan, puše.. Ja reko dobro koji je tebi k. kaze on: Oce oni sad meni iz pimpeka vadit krv? znaci ja sam se ugušila od smijeha 😂😂😂😂😂😂 Kako je on to sebi zamislio pitaj boga 😂😂😂

😂😂😂😂😂 a micek!! 😂😂😂😂😂

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Nala33
    06. Veljača 2020. 16:25

Ja razumijem da i njima nije svejedno ali čim dirnes u njihovu medunoznu svetost ufff a to šta nas pregledavju i šta neznam tko i koliko puta je već vidio moju nema veze, plus sva pikanja i sve ostalo. Ima da i oko stisnu zube. Nije lako nije jednostavno ali se može. Bitna je volja i namjera. I naravno da ima dana kada je teško i kada se posvađamo i sve ali mislim da je sve to normalno... Jest da sam koji put umorna od svih nesreća šta su mi se desile i još sad i s ovim se borit ali hoću svoju malu mrvu i ne odustajem... Zato svima vama cure želim sreću i znate i same kakav je ovo put... Drago mi je da sam tu na forumu jer ovdje ipak vi sve razumijete i puno je lakše pričati s nekim tko je tu. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.