E cure vidim da ste pisale o lijekovima za bolove prije ET mozete apsolutno sve. Lijekovi kao sto je buprofen, neofen i sl cak kazu da sprijecava prijevremeno pucanje folikula pa cure znaju nakon stoperice piti svakih 8h da ne pukne folikul posebno u prirodnjacima. Bitno je iza ET ne uzimat bas nesto sto se ni u trudnoci ne preporuca.
Neka je pitala za prirodnjake, ja imala 2, obe punkcije prosle ok imala jajne stanice, al u 2. je jajna stanica bila nezrela jer mi nisu dali stopericu posto je folikul prebrzo rastao pa je i punkcija dosla 9dc. Igra zivaca su prirodnjaci al vrijedi probat je je tijelo onda manje nafilovano lijekova neko kad ste u stimulaciji.
Ove stoperice nakon transfera slazem se sa Nikitom to su samo za placebo efekte pokusaj zavaravanja tijela ništa vise.
Ciklu ko pije svi su sokovi dobri bitno je koja vama vise po okusu odgovara jer su razlicite, aza najbolji efekt dobro je uz nju uzimat i vitamin c ili ju mijesati sa limunom, narancom ili tako nešto.
Cure hvala na odgovorima, mi bi pokusali prvo tako u prirodnom ciklusu u Splitu u Cito klinici. Pa ako tako ne uspije vidit cemo dalje...sa svim tim krecemo u 1.mj 🤞🙏
Vama svima zelim puno srece i da sto prije ugledate pozitivnu betu ❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Nikitta hvala
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Jutro evo da prijavim jutros 10dant transvera na dnevnom ulosku jutros zzz nit smjedje nit rozo malo be bilo bolilo koda ce vijestica stic i sada nista pobrisala se i nista stavila sam utrogestan!
Ali bojim se da dolazi i da nista ni ovaj put ali 4 dana ranije mi vidit cemo☹🤷♀️🙏🙏
Nadam se ipak da nije i da je to samo od neznam cega eto ali sve me strah ☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
GeliceApsolutno nema ništa.. Vidim ti si se odlučila ipak za Podobnik, sretno na konzultacijama! 🙃
Blacky89 eto me 😁
Sunshine25mislim da je Repromed dobra odluka za vas. Sretno! 💪🏻
Belaaa sretno!
Viola1 hvala ti! Sretno i tebi!
Hvaaala Nikitta bojim se da nista od tog ni ovaj putt ☹vidit cemoo🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jutro evo da prijavim jutros 10dant transvera na dnevnom ulosku jutros zzz nit smjedje nit rozo malo be bilo bolilo koda ce vijestica stic i sada nista pobrisala se i nista stavila sam utrogestan!
Ali bojim se da dolazi i da nista ni ovaj put ali 4 dana ranije mi vidit cemo☹🤷♀️🙏🙏
Jutro. Drzim fige da je sve ok i da se mrvica drzi 💓
Nemoj odmah negativno, znas da sa simptomima nikad ne znas... sve moze biti, a i ne mora. Jesi piskila koji test?
Jutro evo da prijavim jutros 10dant transvera na dnevnom ulosku jutros zzz nit smjedje nit rozo malo be bilo bolilo koda ce vijestica stic i sada nista
Drzim fige da je sve dobro i da je lazna uzbuna... Samo pozitivno🙏🤞🤗
Koji ti je ovo transfer?
💙
Nadam se ipak da nije i da je to samo od neznam cega eto ali sve me strah
Držim fige da se mrvica drži, ne misli ono najgore.. možda je to baš dobar znak 😘🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji