Curke, koje su bile na blagoj stimulaciji : mozete mi otprilike reci kako vam je bilo? koliko ste js dobili? koji dan je bila aspiracija? kakve simptome ste imale? :/ Te kada je bio transfer…
I za one koje nisu imale opcu prilikom aspiracije, koliko je bolno?
Od 2.dana puregon, onda kasnije još i orgalutran. 10.dsn štoperica, 12.dan punkcija. 16 folikula pa je bila opća. Nakon punkcije dosta napuhana, desni jajnik bolio, ali sve podnošljivo. 5.dan transfer
💙
Tijekom stimulacije sam se super osjecala, samo boluckanje jajnika kao kod ovulacije
💙
Curke, koje su bile na blagoj stimulaciji : mozete mi otprilike reci kako vam je bilo? koliko ste js dobili? koji dan je bila aspiracija? kakve simptome ste imale? :/ Te kada je bio transfer…
I za one koje nisu imale opcu prilikom aspiracije, koliko je bolno?
Ja sam pila femaru pocevsi 3.dan ciklusa 5 dana 2 put dnevno i uz to svaki drugi dan 2 ampule menopura. Tada sam pocela s 3 menopura i orgalutran do stoperice. Aspiracija 12.dan ciklusa. Dobila 5 jajnih stanica, 3 se oplodile, 2 imale kromosomske greske, 1 mrvicu dvodnevnu mi vratili. Uzela sam anesteziju. Osijecam se puno bolje nego u prijasnjim stimulacijama sa konjskim dozama od pocetka, nisam tolko napuhnuta i lakse mi je, a u punim stimulacijama na kraju imam 1 embrij tako da je i ovo ok. Napomonjem da mi je amh nizak (cca 7.8 pl/ml il tak nesto🙄)
Mrva1986 što oni vide kromosomske greške? Nisam znala da to mogu vidjeti u nasim bolnicama... Znam jednu curu koja je rekla da će ići izvan Hrvatske jer tamo mogu vršiti genetska testiranja. Mislim da se to zove PGD
💙
Meni je AMH 8,46 u jednom labu, u drugom 12,4, uglavnom nizi ali ocekivano sa dobi (37) ... Rekao je da bi mi zbog toga blagu stimulaciju... uglavnom, ja bi od 2-6dc trebala uzimati 3x1 letrozol, pa doci na folikulometriju... za dalje onda jos ne znam, vjerojatno ce tada odluciti.... prvi mi je postupak... onako, sve mi je novo, nepoznato i koliko god citam, opet mi ostaje malo straha... nestrpljiva sam... valjda mi nece sada M kasniti... :/
Vuky ja sam imala punu stimulaciju pa sam to opisala. Sory, tek sad skuzila
💙
MalaM,vuky, ena,viola1,blacky89 hvala vam cure popila sam utrogestan na usta i veceras cu i dalje ide ali sve nesto svijetlo rozo i vidit cemo sutra svee nije da se vele nadam alu eto Bogu je sve mogucee!🙏
Bez obzira na sve vjerujem u njega!🙏🥰❤
Hvala zene moje drage uz vas sve je puno laksee 🥰🥰🥰😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vuky kod koga si u postupku? Meni nije nitko rekao za blažu stimulaciju zbog nižeg amh ( isto zbog godina 42) oko 13 mi je. Ali bila u normalnoj stimulaciji, dobili 19 j.s.
Nikitta pa najviše dr.Alebic zbog tebe, tako da ako bude dobitni ti si kriva. 😘 Aha, vidim sada, znači u 11- om za Austriju. Sretno, i neka naprave čudo i da nemas više onih groznih bolova.
Belaa drzim🤞da te sutra beta pozitivno iznenadi! 😘
Nikitta ili bilo tko da je bio kod Podobnika, da li imaju one jednokratne suknjice za pregled?
Meni je AMH 8,46 u jednom labu, u drugom 12,4, uglavnom nizi ali ocekivano sa dobi (37) … Rekao je da bi mi zbog toga blagu stimulaciju… uglavnom, ja bi od 2-6dc trebala uzimati 3x1 letrozol, pa doci na folikulometriju… za dalje onda jos ne znam, vjerojatno ce tada odluciti…. prvi mi je postupak… onako, sve mi je novo, nepoznato i koliko god citam, opet mi ostaje malo straha… nestrpljiva sam… valjda mi nece sada M kasniti… :
Jesi amh vadila u splitu? Ako da, gdje? U kojem labu ti je koliki? Ja sam imala punu stimulaciju, ali je punkcija bila pod lokalnom i nije bilo bolno, malo samo ali izdržljivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji