Nikitta taman hocu pisat gdje si, nema te 😂
Slažem se i za embrio glue i za boostere. Embrio glue dobila u prvoj stimulaciji u Os, 0 bodova, boostere dobila sad kod Lucingera isto 0 bodova. Išli mi na zivce jer ne mogu testove pravit 😂, mislim mogu al nema nista od njih 🙈 jedino sto su mi boosteri napravili je to da nisam ko prosli put prokrvarila 7 dan nakon transfera. Tako da mislim da je to eto kod mene dobro.
Avama mislim da ako ti je u pon. 6 dan, da će ti ih već smrznuti u nedjelju. Tako je bilo Eni u Splitu, koliko se sjećam.
Pa ne znam.meni su rekli da nazovem u pon da ce vidjeti jel bude za smrznuti.
Zna li netko da li sutra nedjeljom rade na sv. Duhu za to smrzavanje?
Ej cure koje pijete ili ste pile ciklu, koju kupujete. Ja sam kupila u konzumu sok od enciana. Jel to ok?
Mrva ja kupujem u dm-u od Biotte, on mi se pokazao kao dobar, al mislim da je i taj ok.
Blacky89 hvala ti
Daisy100 7 folikula, danas dajem štopericu u 22h, mislim da su sada na nekih 17-18mm.
Da li ti je bolje?
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Blacky, lučinger otpada zbog anestezije. Uvjerena sam da bih, osim što bi me boljelo, bila nemirna na stolu. Mislim, budila sam se i pod totalnom anestezijom i dizala se sa stola 😂 vidjet ću što kaže Radončić pa ćemo odlučiti. Ako mi kaže mlada si, majkemi ću opsovat 😂
Iskreno, škvorc mi je broj jedan zbog HZZO-a, ali nema više ovo smisla.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Mrva, ja sam pila i biottu i encian. Meni je encian bolji, i po cijeni i po okusu 😁 endo bio super
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine ja mislim Da smo možda bilke zajedno kod Skvorca! Sad kad si rekla da si se budila i pod anestezijom. Da li si bila u devetom mjesecu na punkciji kod Škvorca?
Sortiraj odgovore
Najstariji