Alokitižao mi je zbog bete…znam kako je :(
Daisyza grlo ti je maslinovo ulje domaće odlično, uzmeš gutljaj i grgljas pola minute i ispljuni obavezno. To ne može štetiti a jako pomaže, bol i pecenje odmah prestaje. Par puta na dan mozes. Za nos, inhaliraj vodu sa žlicicom morske soli.
Mrva A taj Brevatcide mogu svi dobiti ili Kako? Mislim ako je bolje za implantaciju zašto onda ne daju svima?
Neznam. Ja sam bila kod podobnika. Vidim da neke dobiju vise injekcija, a ne samo na aspiraciji nego i kasnije
E da ja sam pitala ponocno na sv
Duhu da li mogu smrznutinpo jedan bar neato i rekli su da je to jako skupi. I ako smrznu po 2 da i vracaju 2. Iako je netko pisao da ne moraju oba vratiti. Ne znam tko je to pitao i gdje! Tako da vjerojatno kad platis, onda imas onako kako hoces
Duhu da li mogu smrznutinpo jedan bar neato i rekli su da je to jako skupi. I ako smrznu po 2 da i vracaju 2. Iako je netko pisao da ne moraju oba vratiti. Ne znam tko je to pitao i gdje! Tako da vjerojatno kad platis, onda imas onako kako hoces
Meni su 6zamrznuli po 1 i nisu htjeli ni cuti da smrznu po 2. Vidim da svi rade razlicito, ali mozda ovisi i o godinama, dijagnoza itd...ne znam...
💙
Avama koja glupost je to da je skupo pa nece smrznut po 1 nego sve po dva. A ti ne zelis recimo vracat po dva. Koliko ja znam koliko ih je smrznuto na stapicu tolike vracaju tako su meni u Ri rekli. Ja sam odmah rekla da zelim vracat po 1 i tako su ih smrznuli.
Ja sam pitala u Cita neki dan. Može se vratiti samo jedan bez obzira što su dva u slamci. Čak se onaj drugi ako je odlične kvalitete može ponovno zamrznuti. Tako su meni rekli.
Drage moje, vidimmda ste raspravljale o tabletama u stimulaciji- mene boli glava danas,cijeli dan trpim, sta mislite mogu li popiti neofen ili cafetin? Primam ovaleap inekciju od jucer. Hvala puno !
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage moje, vidimmda ste raspravljale o tabletama u stimulaciji- mene boli glava danas,cijeli dan trpim, sta mislite mogu li popiti neofen ili cafetin? Primam ovaleap inekciju od jucer. Hvala puno !
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Ja cu u pon ici tamo tako da sam vec u 7 pola 8 gore i trazit cu smrzavanje po 1, tj reci cu da cu vracati po 1. Nadam se da necu zakasniti prije nego smrznu
Alokiti 😞 sad hrabro dalje 🍀
Daisy probaj grgljat i čaj od kadulje, on je jako dobar za upale grla. Ne moras ga popit nego samo mućkaj po ustima.
Ike kažu jedino paracetamol (lupocet, lekadol), meni su to svete vodice al mislim da ne bi smjela ista drugo. Iako, na punkciji nas nasopaju sa svime od lijekova, pa ajd ga ti znaj.
Viola stvarno ti svaka čast sto si nas sve popamtila. Zelim ti da nas brzo napustiš 🤞
Hani dobila si nasljednicu 😉
Sunshine drago mi je da ti se smirilo krvarenje. Znaci odustaješ od Škvorca? I ja sam bila razmišljala o Radoncicu, al je eto Luci prevagnuo sa svojim opuštenim pristupom ☺️ Inače ne volim uštogljenost, tako da me ovaj oduševio 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji