Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    26. Listopad 2019. 17:06

Gelica sretno! Da bude uspjesno🙏

• Mrva1986
    26. Listopad 2019. 17:09

Gelica

Alokitižao mi je zbog bete…znam kako je :(
    Daisyza grlo ti je maslinovo ulje domaće odlično, uzmeš gutljaj i grgljas pola minute i ispljuni obavezno. To ne može štetiti a jako pomaže, bol i pecenje odmah prestaje. Par puta na dan mozes. Za nos, inhaliraj vodu sa žlicicom morske soli.
    Mrva A taj Brevatcide mogu svi dobiti ili Kako? Mislim ako je bolje za implantaciju zašto onda ne daju svima?

Neznam. Ja sam bila kod podobnika. Vidim da neke dobiju vise injekcija, a ne samo na aspiraciji nego i kasnije

• avama
    26. Listopad 2019. 17:38

E da ja sam pitala ponocno na sv
    Duhu da li mogu smrznutinpo jedan bar neato i rekli su da je to jako skupi. I ako smrznu po 2 da i vracaju 2. Iako je netko pisao da ne moraju oba vratiti. Ne znam tko je to pitao i gdje! Tako da vjerojatno kad platis, onda imas onako kako hoces

Rose1
    26. Listopad 2019. 17:59

avama

Duhu da li mogu smrznutinpo jedan bar neato i rekli su da je to jako skupi. I ako smrznu po 2 da i vracaju 2. Iako je netko pisao da ne moraju oba vratiti. Ne znam tko je to pitao i gdje! Tako da vjerojatno kad platis, onda imas onako kako hoces

Meni su 6zamrznuli po 1 i nisu htjeli ni cuti da smrznu po 2. Vidim da svi rade razlicito, ali mozda ovisi i o godinama, dijagnoza itd...ne znam... 

💙

Grizli
    26. Listopad 2019. 18:08

Avama koja glupost je to da je skupo pa nece smrznut po 1 nego sve po dva. A ti ne zelis recimo vracat po dva. Koliko ja znam koliko ih je smrznuto na stapicu tolike vracaju tako su meni u Ri rekli. Ja sam odmah rekla da zelim vracat po 1 i tako su ih smrznuli. 

MalaM1
    26. Listopad 2019. 18:15

avama

Ja sam pitala u Cita neki dan. Može se vratiti samo jedan bez obzira što su dva u slamci. Čak se onaj drugi ako je odlične kvalitete može ponovno zamrznuti. Tako su meni rekli.

• avama
    26. Listopad 2019. 18:21

Ma bas su me razocarali s tim nekim odgovorima!

ike
    26. Listopad 2019. 18:26

Drage moje, vidimmda ste raspravljale o tabletama u stimulaciji- mene boli glava danas,cijeli dan trpim, sta mislite mogu li popiti  neofen ili cafetin? Primam ovaleap inekciju od jucer. Hvala puno !

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    26. Listopad 2019. 18:26

Drage moje, vidimmda ste raspravljale o tabletama u stimulaciji- mene boli glava danas,cijeli dan trpim, sta mislite mogu li popiti  neofen ili cafetin? Primam ovaleap inekciju od jucer. Hvala puno !

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• avama
    26. Listopad 2019. 18:49

Ja cu u pon ici tamo tako da sam vec u 7 pola 8 gore i trazit cu smrzavanje po 1, tj reci cu da cu vracati po 1. Nadam se da necu zakasniti prije nego smrznu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI