Mrva1986 što oni vide kromosomske greške? Nisam znala da to mogu vidjeti u nasim bolnicama… Znam jednu curu koja je rekla da će ići izvan Hrvatske jer tamo mogu vršiti genetska testiranja. Mislim da se to zove PGD
Kod dijeljena su izbacili previse previse pronukleusa. Veli biolog na je to nesto s kromosomima. Uvjek kod oplodnje bude nekoliko takvih
Mrva1986 što oni vide kromosomske greške? Nisam znala da to mogu vidjeti u nasim bolnicama… Znam jednu curu koja je rekla da će ići izvan Hrvatske jer tamo mogu vršiti genetska testiranja. Mislim da se to zove PGD
Kod dijeljena su izbacili previse previse pronukleusa. Veli biolog na je to nesto s kromosomima. Uvjek kod oplodnje bude nekoliko takvih
Aha, tako... Hvala na objasnjenju😉
💙
Pozdrav svima! Nisam dosada objavljivala, nova sam u MPO vodama, a sada sam mahnito tražila odgovor bilo gdje na forumu, no odlučila sam vas ipak zagnjaviti pitanjem ako je itko bio u sličnoj situaciji... Na th sam gonal 225+orgalutran, 10.dc, svaki dan u 17h, i danas me zaje.. promjena sata! Krene mi mm davati štreberski kao i svaki dan točno u 17h, i u toj sekundi se sjetimo da u biti kasnimo već sat vremena jer smo gledali automatski na svim već promjenjenim satovima novo računanje vremena. Prvi puta sam na ovakvoj stimulaciji, da li su vam doktori/sestre spominjali da sat kašnjenja može imati utjecaja? Hvala! 🤗
Curke, koje su bile na blagoj stimulaciji : mozete mi otprilike reci kako vam je bilo? koliko ste js dobili? koji dan je bila aspiracija? kakve simptome ste imale? :/ Te kada je bio transfer…
I za one koje nisu imale opcu prilikom aspiracije, koliko je bolno?
Ja sam probala sa lokalnom, nista strasno, malo osjetis ali ne boli. a probala sam i bez icega kad je bio samo jedan folikul i nema šanse da bi to ponovila.
Panama i ja istu stvar napravila danas! Pise u uputama otprilke u isto vrijeme unutar sat vremena, tako da mislim da nije nista strasno!
Panama, pitala sam sestru, kaže da nema veze za sat pa čak i dva prije ili kasnije
Pozdrav svima! Nisam dosada objavljivala, nova sam u MPO vodama, a sada sam mahnito tražila odgovor bilo gdje na forumu, no odlučila sam vas ipak zagnjaviti pitanjem ako je itko bio u sličnoj situaciji… Na th sam gonal 225+orgalutran, 10.dc, svaki dan u 17h, i danas me zaje.. promjena sata! Krene mi mm davati štreberski kao i svaki dan točno u 17h, i u toj sekundi
Ma ne brini, ja sam 6.dan bockanja zaglavila na putu i kasnila sat i pol...
💙
MalaM1 u Analiza (Dugopolje) 8,46, a u Kbc Ri 12,4.... Ok, jer bi o ja radje tu lokalnu nego opcu ako je izdrzljivo ... nisam neka mimoza ( bar mislim )
Currre drage ja od popodne imam izasnu glavoboju i sada sam se ispovracala uzas sama kiselina uzas se osjecam a stvari nista neszo zzz roza ne idu uopce nista me ne boli ja inace kad mi menstruacija krene nakon po ure uru imam uzasne bolove da na hitnu zavrrsim sad nista od cega ovo povracanje i glavobolja uzas oralno sam popila utrogestan ali citam od njega samo pospanost ako budem ovaka do ujutro neznam ni kako cu betu vadit ja bi popila bar lekadol za glavu jer cu poludit
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji