Alokiti žao mi je zbog bete...znam kako je :(
Daisy za grlo ti je maslinovo ulje domaće odlično, uzmeš gutljaj i grgljas pola minute i ispljuni obavezno. To ne može štetiti a jako pomaže, bol i pecenje odmah prestaje. Par puta na dan mozes. Za nos, inhaliraj vodu sa žlicicom morske soli.
Mrva A taj Brevatcide mogu svi dobiti ili Kako? Mislim ako je bolje za implantaciju zašto onda ne daju svima?
Koliko ti je sad bio?
5.6🙄 a sa estrofenima sam pocela 12 dc
Brita meni je od tri kiretaze jako uništen endometrij.. krenula sam sa sličnim tabletama kao estrofem od 2dc, i pila ciklu prvo po litru dnevno a tjedan prije feta dvije litre, jela ananas, soju i pila pivu. Slabo mi je to pomoglo, na 15 dc endom.mi je bio jedva 7. Fet je bio za tjedan dana i uspješan 😀 Hoću ti reći da ako je i tebi los, da slobodno piješ cikle što je više možeš podnijeti, pa ćeš vidjeti po uzv trebaš li pojačavati dozu ili ne. Iako su dvije litre dnevno teške za piti i već mi je bilo dosta ali uspije se
A nista ,onda sopanje ciklom i pivom :) hvala ti
Rose1koji ti je ovo postupak? Jesi u bolnici ili privatno?
U bolnici, 4.transfer sve iz 1.stimuliranog. Kakva je kod tebe situacija?
💙
O, pa imala si dosta smrzlica onda. Stvarno se nadam da će ti ovaj 4-ti biti i zadnji. :)
Ja sam imala jedan gdje nije bilo transfera, ali smo zaledili j.s.pa je bio transfer sad u devetom, i sad ću krenut u novi postupak kod Podobnika na kraju. Trebali u Maribor ali jučer sam trebala počet sa anti bebi za Maribor i odlučila da ipak neću piti antibebi, pa za sada maribor više nije u igri. U utorak imam konzultacije kod Dr Alebića i mislim da je to to.
O, pa imala si dosta smrzlica onda. Stvarno se nadam da će ti ovaj 4-ti biti i zadnji. :)
Ja sam imala jedan gdje nije bilo transfera, ali smo zaledili j.s.pa je bio transfer sad u devetom, i sad ću krenut u novi postupak kod Podobnika na kraju.
Hvala ti puno 🤗 i ja se nadam, ali isla sam bez ocekivanja da se opet ne razocaram...
Da, jako sam dobro reagirala i lijepe blastice dobili, ali ne zeli se primiti ☹️
ZA Podobnika sam cula sve najbolje. Prijateljica kod njega bila i sad je trudna 😊
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji