Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    26. Listopad 2019. 15:40

Alokiti žao mi je zbog bete...znam kako je :(
    Daisy za grlo ti je maslinovo ulje domaće odlično, uzmeš gutljaj i grgljas pola minute i ispljuni obavezno. To ne može štetiti a jako pomaže, bol i pecenje odmah prestaje. Par puta na dan mozes. Za nos, inhaliraj vodu sa žlicicom morske soli. 
    Mrva A taj Brevatcide mogu svi dobiti ili Kako? Mislim ako je bolje za implantaciju zašto onda ne daju svima?

• Gelica
    26. Listopad 2019. 15:41

Rose1 koji ti je ovo postupak? Jesi u bolnici ili privatno? 

• brita
    26. Listopad 2019. 15:49

Lemon

brita

Rose1

Koliko ti je sad bio?

5.6🙄 a sa estrofenima sam pocela 12 dc

Brita meni je od tri kiretaze jako uništen endometrij.. krenula sam sa sličnim tabletama kao estrofem od 2dc, i pila ciklu prvo po litru dnevno a tjedan prije feta dvije litre, jela ananas, soju i pila pivu. Slabo mi je to pomoglo, na 15 dc endom.mi je bio jedva 7. Fet je bio za tjedan dana i uspješan 😀 Hoću ti reći da ako je i tebi los, da slobodno piješ cikle što je više možeš podnijeti, pa ćeš vidjeti po uzv trebaš li pojačavati dozu ili ne. Iako su dvije litre dnevno teške za piti i već mi je bilo dosta ali uspije se

A nista ,onda sopanje ciklom i pivom :) hvala ti 

Rose1
    26. Listopad 2019. 15:59

Gelica

Rose1koji ti je ovo postupak? Jesi u bolnici ili privatno?

U bolnici, 4.transfer sve iz 1.stimuliranog. Kakva je kod tebe situacija? 

💙

Amelie 1
    26. Listopad 2019. 16:15

Gelica hvala ti, idem odmah probati, skodit nemre😉

• Gelica
    26. Listopad 2019. 16:47

Rose1

Gelica

O, pa imala si dosta smrzlica onda. Stvarno se nadam da će ti ovaj 4-ti biti i zadnji. :) 
    Ja sam imala jedan gdje nije bilo transfera, ali smo zaledili j.s.pa je bio transfer sad u devetom, i sad ću krenut u novi postupak kod Podobnika na kraju. Trebali u Maribor ali jučer sam trebala počet sa anti bebi za Maribor i odlučila da ipak neću piti antibebi, pa za sada maribor više nije u igri. U utorak imam konzultacije kod Dr Alebića i mislim da je to to.

• Gelica
    26. Listopad 2019. 16:48

Daisy100 ne, to stvarno  ne može skoditi :)

Rose1
    26. Listopad 2019. 16:57

Gelica

Rose1

Gelica

O, pa imala si dosta smrzlica onda. Stvarno se nadam da će ti ovaj 4-ti biti i zadnji. :)
    Ja sam imala jedan gdje nije bilo transfera, ali smo zaledili j.s.pa je bio transfer sad u devetom, i sad ću krenut u novi postupak kod Podobnika na kraju. 

Hvala ti puno 🤗 i ja se nadam, ali isla sam bez ocekivanja da se opet ne razocaram... 
    Da, jako sam dobro reagirala i lijepe blastice dobili, ali ne zeli se primiti ☹️
    ZA Podobnika sam cula sve najbolje. Prijateljica kod njega bila i sad je trudna 😊

💙

Rose1
    26. Listopad 2019. 17:03

Gelica i neka tebi tamo bude uspjesno 🤗🙏🤞

💙

Amelie 1
    26. Listopad 2019. 17:06

Gelica sretno! Da bude uspjesno🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.