Cekalica to je sasvim normalno. Ja sam se uvijek barem ujutro i navečer(prije spavanja) trudila da odležim pola sata nakon stavljanja. Koliko god duboko staviš uvijek će ti izaći neki dio.. tako da mislim da se svi zamaramo s time, nepotrebno.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo da se javim
Folikuli su danas 17,16,15,14,13,13
Iskreno sam se bojala da nece nista narast ali jesu
Doktorica je rekla da bi u cetvrtak mozda mogla bit stoperica….
Divne vijesti. Koliko vidim po velicini imas 3 lijepa vodeca. Super
Student13ica, joj hvala ti malo si me umirila. Sta da ti kazem svasta mi pada na pamet u ovoj fazi do bete 😂😂
Cure zanima me kako kod Lučingera ide folikulometrija ako je vikendom i kakva je anestezija za punkciju? Ja se vec nekako odlucila za Radoncica ali svi oko mene napinju da idem kod Lucija da je bolji. Bila na vec 3 FET-a u Petrovoj ali kao sto se i vidi nista.
Cure zanima me kako kod Lučingera ide folikulometrija ako je vikendom i kakva je anestezija za punkciju? Ja se vec nekako odlucila za Radoncica ali svi oko mene napinju da idem kod Lucija da je bolji. Bila na vec 3 FET-a u Petrovoj ali kao sto se i vidi nista.
Eh teške odluke, i ja sam se dvoumila između njih dvoje no nakraju ipak R.idem. Koliko znam fm i sve je normalno, bez obzira na radne/neradne dane, L.nema opću anesteziju već dobiš neku injekciju dolje koliko znam...R.ima ali 1000kn
se plaća...
waithing
Waithing, kad kreces?
Evo danas dobila M, sutra krećem s pikanjem...
waithing
Waithing, kad kreces?
Evo danas dobila M, sutra krećem s pikanjem…
Sretno☺
Sortiraj odgovore
Najstariji