Studen13ica
Meni su sad prije ovog postupka radili biopsiju endometrija.
Mislim, rekli su da moze i ne mora pomoci.
Ne znam hoce li ista znaciti. U ponedjeljak su mi vratili jedan osmerostanicni i sestrrostanicni 3dnp.
Nadam se da bi to moglo pomoci, posto ovaj put ni dizanjem doze Gonala i dodavanjem Pergoverisa nije ispalo kako su ocekivali
Tencii zanima me jeli ti kasnila menga nakon biopsije? Meni je rađena prije 10 dana i kasni mi 3 dana (inače mi redovita).. sad ne znam jeli utječe to što.. mada mislim da ne bi trebalo!!
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Curke
Imam pitanje dali je neka imala problema s kilogramima pa da je to utjecalo na trudnoću. Danas sam pričala s jednom curkom kojoj je doktor to rekao da mora smršaviti da bi mogla ići na oplodnju. Kakva su vaša iskustva
Meni je sestra na VV ocitala bukvicu zbog kila dok se u Skvorcu nisu previse opterecivali s njima ali vec tada sam bila na posebnom rezimu prehrane zbog inzulinske rezistencije. Koliko je meni poznato nekima je bitan im taj indeks tjelesne mase zato sto dok si u stimuliranom ciklusu (pikanje) mozes se dogoditi da se vecina hormona iz pikice pohrani u naslagama na trbuhu sto usporava rast i razvoj folikula. A i zbog normalne funkcije stitnjace koja im je bitna bolje je da je indeks optimalan
Hvala ti na objašnjenju znaci ipak postoji neki problem ako si malo jače grade. Joj odmah se bacam na dijetu a ta kolegica mi je bas rekla da ju je škvorc rekao da odmah ide na dijetu i da se počne vježbat. Preporuka za neku dijetu možda imate.
Hvala ti na objašnjenju znaci ipak postoji neki problem ako si malo jače grade. Joj odmah se bacam na dijetu a ta kolegica mi je bas rekla da ju je škvorc rekao da odmah ide na dijetu i da se počne vježbat. Preporuka za neku dijetu možda imate.
Ja imam viška, niko nije ništa komentirao po tom pitanju ,ali sam i sama svjesna da nije za trudnoću dobro pa sam krenula na zavod za javno zdravstvo imam tamo dr i nutricionizam koji ti daju smjernice šta i kako
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ono šta meni pomaže je šta sam počela jest povrće,od cijelog tanjura pola mora bit povrće
DANTE
A sve znam i sama al nisam bila svjesna do sada da je to i jedan čin koji utječe na trudnoću, ili si to sama nisam htjela priznat neznam ni sama al sada definitivno ću poraditi na tome. Hvala vam curke ako koja još ima savjet neka mi se javi bit ću vam zahvalna.
A sve znam i sama al nisam bila svjesna do sada da je to i jedan čin koji utječe na trudnoću, ili si to sama nisam htjela priznat neznam ni sama al sada definitivno ću poraditi na tome. Hvala vam curke ako koja još ima savjet neka mi se javi bit ću vam zahvalna.
Jesti sve u manjim kolicinama. Imati 3 glavna obroka i dva meduobroka najbolje voce. Jesti i ugljikohidrate ali izbaciti bijeli kruh, lisnata peciva, tjestenina moze intergralna kao i crna ili crvena riza. Nakon vecere koja mora biti lagana i sadrzavati obavezno povrce prije spavanja imati obavezno mljecni obrok npr. Salicu mlijeka ili jogurt. Izbaciti max slatko ali se s vremena na vrijeme mozete pocastiti. Meni su takvu dijetu preporucili zbog inz. rezistencije i stitnjace a i kod protokola mi je dobro dosla. Jos sam uvijek na njoj i sada u trudnoci zbog gestacijskog dijabetisa kao posljedice inzulin. rezistencije.
I jesti puno puno povrca.
Evo da se javim
Folikuli su danas 17,16,15,14,13,13
Iskreno sam se bojala da nece nista narast ali jesu
Doktorica je rekla da bi u cetvrtak mozda mogla bit stoperica....
Evo da se javim
Folikuli su danas 17,16,15,14,13,13
Iskreno sam se bojala da nece nista narast ali jesu
Doktorica je rekla da bi u cetvrtak mozda mogla bit stoperica….
super! samo hrabro dalje
Cure iza mene je 2dnt vracene su dvije lijepe blastice. Ja imam jedno pitanje, sad cu bit ko neka pocetnica 😂 al pocelo me to muciti. Naime kad stavljam utrogestan,meni dosta toga izade na gacicama. Pa sam se sad zabrinila da ja to mozda ne stavim dovoljno duboko i da ne djeluje, kad imam osjecaj da skoro sve izade. Oprostite na tako detaljnom opisu al ne znam kako drugacije 🙈 dali i vama tak bude jel to ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji