Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy30
    28. Siječanj 2018. 10:18

Beba

Anchy30

malimaj

Anchy30

Nonina

Cure imam pitanje.
    Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.

Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?

Mene su u postupak (skvorc) uzeli s TSH 2.5 taj im je vec granicni. Sve ispod 2.5 do 0.5 je ok. Sve iznad bas i ne. Ovisno o drugim nalazima odlucuje o postupku.

S drugim nalazima mi je sve ok,jedino taj tsh!😤Naruciti cu se sad da mi pregledaju to…
    Beba sretno!!💖Tencii zao mi je…procekaj da vidis jos danas i sutra kako ce ti biti a u pon.idi izvaditi betu!
    Meni je danas 9dpo,test -😥…jel rano🤔 ili ne pojma nemam…ali i dalje polazem nade da bi moglo i prirodno!😍

Hvala,i ja isto još uvijek se nadam prirodnom,samo šta više ne želim čekat,najbolje je još pričekat sa testom do 14.dana bar. Meni je lani tsh bio 2.78 i gin na mpo je rekla da je sve ispod 3 ok,a sad ću opet vaditi jer mi je star nalaz pa ćemo vidjeti kako je sad.

Meni je muz rekao neki dan da bi on jos prirodno da probamo...pa poslije da se narucujemo kod dokt.Skvorca...pa ko zna kad ce nam termin dati...fino se narucimo i onda do tada normalno pokusavamo!I ja sam rekla ma sta imam vise cekati!Ma da iskreno ja sam tek od proslog mj.bas pocela s trakicama a prije sam pl.dane i O gledala prema tijelu(grcevi i sluz)i aplikaciji...Tvoj tsh je super,moj je 3.24..dokt.misli da ne mrsavim radi toga...ali evo u petak bio 5-i dan dijete i smrsavila 2kg...Znam ja zasto nisam mrsavila,zato sto volim papati😂😂😂Ali ovaj u Os je napisao upitnik kod oplodnje radi kila...a cula sam da Skvorc ne pravi oko toga probleme...ali nadam se da kile otici s ovom dijetom...Jel se vi vec dugo trudite,tj.radite na bebi?!
    ,Mono1111 i ja sam tako cula da ispod treba biti...a sad dokt.me salje s tim nalazom da oni mi pregledaju i da daju svoje misljenje...prije 2godine mi je bio 4 050...sad je jos i ok...

Anchy30

Anchy30
    28. Siječanj 2018. 10:19

Tencii

Imam pitanje za nekog kome se da pisati😉
    Citam na netu svasta, a htjela sam vidjeti jesam dobro skuzila.
    Mi preko hzzo- a imamo pravo na 6 pokusaja. Ako sam dobro skuzila 4 pokusaja se mogu odraditi sa punom stimulacijom , a ono sto me zanima moraju li stvarno 2 biti prirodno, bez stimulacije?
    Da li to znaci full prirodno, samo stoperica i punkcija ili tu ide eventualno klomifen npr.
    Zna li netko moze li se i koliko bi kostalo u drz bolnici odluciti da umjesto tog prirodnog sami platimo ili nabavimo ljekove kada izgubimo pravo na puni stimulaciju? Ne znam jel itko to cuo ili imao iskustva s tim? Gdje se u tom slucaju nabavljaju ljekovi i koliki su troskovi. Ne dao Bog da zatreba, ali me zanima

Kako se osjecas?!Jesi dobro?

Anchy30

Beba
    28. Siječanj 2018. 10:58

Mi smo pokušavali 8 mj kad sam ga poslala na spermiogram,kad smo vidjeli da nije dobar njegov dr mu je dao vitamine a ja sam svojoj gin rekla da pokušavamo već 2 god,s obzirom da sam tad imala 34  rekla je da ako želim možemo malo probat sa dufićima ili mpo.rekla sam mpo i tako smo lani išli na konzultacije i onda su se pojavili problemi sa kks i radila sam svakakve pretrage i prošla je još jedna godina i sad bi uskoro trebali počet sa prirodnim ivf.Moje iskustvo je da se ne čeka jer se svašta može iskomplicirat a vrijeme uvijek prolazi.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mono1111
    28. Siječanj 2018. 11:12

Tako je.
    Samo dva prirodna postupka preko hzzo.

du1988
    28. Siječanj 2018. 11:53

Evo obavila sam jutros, dobila sam lijekove i u cetvrtak krecem s folikulometrijom! Sretno svima ostalima, nasa borba krece 

Beba
    28. Siječanj 2018. 15:10

du1988

Evo obavila sam jutros, dobila sam lijekove i u cetvrtak krecem s folikulometrijom! Sretno svima ostalima, nasa borba krece

Sretno❤️

DANTE

28. Siječanj 2018. 18:01

Evo da se i ja javim danas nam je 9dan pikanja
    Imamo 6 folikula od 15,13,13,13.5,12,12
    U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica... jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno... 

du1988
    28. Siječanj 2018. 18:55

Ivanasl

U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica… jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno…

ako sam dobro shvatila, trebali bi biti oko 18 mm! ja sam danas pitala sestru koliko okvirno trebam uzeti bolovanja, rekla je da cu se pikati sigurno 13-14 dana

28. Siječanj 2018. 19:05

du1988

Ivanasl

U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica… jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno…

ako sam dobro shvatila, trebali bi biti oko 18 mm! ja sam danas pitala sestru koliko okvirno trebam uzeti bolovanja, rekla je da cu se pikati sigurno 13-14 dana

Hvala na odgovoru, vidjet cemo kako ce bit u utorak jer prije dva dana su bili skoro isti samo neki su se povecali i to jako malo.... 

du1988
    28. Siječanj 2018. 19:21

Ivanasl

du1988

Ivanasl

Hvala na odgovoru, vidjet cemo kako ce bit u utorak jer prije dva dana su bili skoro isti samo neki su se povecali i to jako malo….

znam kad sam išla prije ciljanih odnosa na folikulometriju da mi je doktor rekao da u pravilu rastu 2-3 mm dnevno. ocito je kod tebe doslo do nekog zastoja, ne znam pojacavaju li stimulaciju u tom slucaju...pratim svakako dalje! tipkaj kad budes znala dalje i sretno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI