Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    28. Siječanj 2018. 11:12

Tako je.
    Samo dva prirodna postupka preko hzzo.

du1988
    28. Siječanj 2018. 11:53

Evo obavila sam jutros, dobila sam lijekove i u cetvrtak krecem s folikulometrijom! Sretno svima ostalima, nasa borba krece 

url=https://lilypie.com]

Beba
    28. Siječanj 2018. 15:10

du1988

Evo obavila sam jutros, dobila sam lijekove i u cetvrtak krecem s folikulometrijom! Sretno svima ostalima, nasa borba krece

Sretno❤️

DANTE

28. Siječanj 2018. 18:01

Evo da se i ja javim danas nam je 9dan pikanja
    Imamo 6 folikula od 15,13,13,13.5,12,12
    U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica... jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno... 

du1988
    28. Siječanj 2018. 18:55

Ivanasl

U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica… jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno…

ako sam dobro shvatila, trebali bi biti oko 18 mm! ja sam danas pitala sestru koliko okvirno trebam uzeti bolovanja, rekla je da cu se pikati sigurno 13-14 dana

28. Siječanj 2018. 19:05

du1988

Ivanasl

U utorak opet ultrazvuk iskreno se nadam da ce uskoro stoperica… jer neznam uopce koliko moraju bit da bi ju dobila kad bas i ne govore puno…

ako sam dobro shvatila, trebali bi biti oko 18 mm! ja sam danas pitala sestru koliko okvirno trebam uzeti bolovanja, rekla je da cu se pikati sigurno 13-14 dana

Hvala na odgovoru, vidjet cemo kako ce bit u utorak jer prije dva dana su bili skoro isti samo neki su se povecali i to jako malo.... 

du1988
    28. Siječanj 2018. 19:21

Ivanasl

du1988

Ivanasl

Hvala na odgovoru, vidjet cemo kako ce bit u utorak jer prije dva dana su bili skoro isti samo neki su se povecali i to jako malo….

znam kad sam išla prije ciljanih odnosa na folikulometriju da mi je doktor rekao da u pravilu rastu 2-3 mm dnevno. ocito je kod tebe doslo do nekog zastoja, ne znam pojacavaju li stimulaciju u tom slucaju...pratim svakako dalje! tipkaj kad budes znala dalje i sretno :)

28. Siječanj 2018. 19:31

Pa za sada nisu nista komentirali niti mjenjali terapija je ista, u svakom slucaju hvala javit cu sta ce bit na sljedecem ultrazvuku... sretno i tebiiii 

mono1111
    28. Siječanj 2018. 22:06

Ivanasl

Pa za sada nisu nista komentirali niti mjenjali terapija je ista, u svakom slucaju hvala javit cu sta ce bit na sljedecem ultrazvuku… sretno i tebiiii

Ako te gledao drugi dokt.mogao je drukcije izmjeriti velicinu folikula.
    Ja sam stopericu primila kad su folikuli bili svi iznad 18 mm, neki cak i 22 i 25.

• Deny1410
    29. Siječanj 2018. 11:34

Curke 
    Imam pitanje dali je neka imala problema s kilogramima pa da je to utjecalo na trudnoću. Danas sam pričala s jednom curkom kojoj je doktor to rekao da mora smršaviti da bi mogla ići na oplodnju. Kakva su vaša iskustva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.