tomy28 bila je mlada cura, neznam ti reć ime, na muzevom nalazu piše biolog Marija Dundović
Hei hvala to mislis na dan punkcije bila ta dr ...joj super samo da nije ona stara crnka nju nitko ne podnosi...
Mono1111 hvala puno na savjetu 😊 koliko dugo su pila vitamine ?
Hvala puno svima na čestitkama, sutra vadimo betu pa da budemo 100% sigurni :).
Cekalica123, da ne uzimaš puno tabletica (bar je meni to teško za podnijeti), imas Pregnacare, Femibion 1 i jos bar 2-3 naziva od raznih proizvođača, gdje ti se sve potrebno nalazi u jednoj tabletici. U BiH sve tog tipa koštaju max 80kn (za mjesec doza).
Ja sam počela piti mjesec prije stimulacije (uporedo sa antibaby pilulama), uz to još i aspirin 100 i Siofor (imam nizak inzulin), i tokom stimulacije. Pokazalo se očigledno uspješnim, jer je sve proteklo u najboljem redu, a bili su skeptični jer sam na granici da imam PCOS.
Drage sve,
onima koje slave želim Sretan Božić, a svima da budete sretne...unatoč svemu kroz što prolazimo. Čestitam trudnicama te se nadam kako će nas biti još više (m.gril mislim na tebe...:)))
Mi smo trenutno u fazi pauziranja nakon tri neuspješna postupka u Vinogradskoj. Voljela bih da mi kažete kakva je situacija po drugim državnim bolnicama u Zagrebu...zanima me konkretno: lista čekanja te obavlja li se punkcija kod većeg broja folikula (kao što je slučaj kod mene) pod anestezijom. Hvala!
Drage sve,
onima koje slave želim Sretan Božić, a svima da budete sretne…unatoč svemu kroz što prolazimo. Čestitam trudnicama te se nadam kako će nas biti još više (m.girl mislim na tebe…:)))
Mi smo trenutno u fazi pauziranja nakon tri neuspješna postupka u Vinogradskoj. Voljela bih da mi kažete kakva je situacija po drugim državnim bolnicama u Zagrebu…zanima me konkretno: lista čekanja te obavlja li se punkcija kod većeg broja folikula (kao što je slučaj kod mene) pod anestezijom. Hvala!
Sretan Božić svima!
Da ga provedete u miru i veselju sa svojim obiteljima, i da Vam sljedeci Božić bude povecan barem za jos jednog clana 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
sretan Božić svima, pozdrav iz KBC Osijek vraćen jedan embrio drug se nije dobro razvio. Al nadamo se da će Božić donijet sreću ovom jednom 👼🎄🎅
Sortiraj odgovore
Najstariji