Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    21. Prosinac 2017. 22:51

Mono1111 daj mi molim te reci ove vitamine sto si pila za poboljsanje kvalitete j.s dali si to uzimala na preporuku ljecnika ili si sama kombinirala. Imas li neki savjet na tu temu? Hvala puno

malimaj
    22. Prosinac 2017. 00:08

Nonina

Pozdrav. Pitanje, AMH mogu jedino u zg napravit. Koju bolnicu preporucate? Jel se to mora narucit il samo doc ujutro i cekat i cekat…

Ako ti dosadasnji nalazi nisu starijinod 6 mj Skvorc ih prizna. Sto se tice hormona ja samih radila u petrovoj bolnici u njihovom labosu. Neke sam uspjela odmah taj dan a za neke sam cekala iduci ciklus 3-5 dan. To ti kaze teta u labosu. Ako trebas napraviti testove za spolne bolesti njih radis u petrovoj 3 zavid za transfuziju. I napravi si odmah kod svog ginica i cervikalne briseve i neka ti da uputnicu za urinokulturu, krv i secer. Mene su i to kod skvorca trazili. Sretno u Novoj. Da docekas plusic 

malimaj
    22. Prosinac 2017. 00:10

m.girl6

Da, bile smo skupa nikolina. 😊
    Curke hvala vam, vidjet cemo kaj ce reci nalaz bete 🙈💖💖

m.girl6
    Svu srecu ti zelim. Vibram na najjace

22. Prosinac 2017. 08:25

Nonina

Pozdrav svima!
    Evo ja nova na forumu al vec god dana u postupcima. 2 postupka VV. Razocarana kako se štedi. Prvi mala stimulacija samo 1js, oplodjena, beta 0, drugi samo klomifen , puno folikula al nema js.
    Onda malo pauza, a sad razmisljam preko hzzo kod Skvorca. Pa neko vase iskustvo mozda?
    Hvala

Ti si znaci bila kod njh u jednom prirodnom i jednom polustimuliranom(citaj stimuliranom postupku jer pojam polustimulirani u hzzo ne postoji-tako sam ja prosla u vinogradskoj)..nije da ih branim ali ja sam nakon vinogradske presla kod njih i nisam primjetila da skrtare..u vinogradskoj se tad cekalo oko 6-7mj.na lijekove a na VV sam ih odmah dobila...bila sam kod njih u 2 stimulirana i itekako 'našopana' lijekovima....dosla sam kod njih s 32 i odmah isla u punu stimulaciju...e sad je druga stvar ako si ti htjela i pristala samo na klomifen..ja sam odmah rekla kad su me pitali kakav bi postupak htjela da hocu samo punu stimulaciju i nije bilo nikakvih problema...
    No da velika je mana sto nemaju anesteziju..meni je u 2 postupka 20 stanica kod njih ispunktirano...no valjda imam visok prag boli...mijenjaju se lijecnici ko kako stigne u postupku sto kod Škvorca koliko citam nije slucaj...
    Sretno kod njega...!

waithing

• Cvjetic
    22. Prosinac 2017. 13:07

Cure s koliko povisenim testosteronom pustaju u postupak,prije 3mj mi bio 1.67,sad mi 2.11,granica je mislim 1.7.luda sam..

• Nonina
    22. Prosinac 2017. 15:27

Cvjetic

Cure s koliko povisenim testosteronom pustaju u postupak,prije 3mj mi bio 1.67,sad mi 2.11,granica je mislim 1.7.luda sam..

Pozdrav
    Meni za VV pise do 2,6. Ja imala 2,4 i bilo ok. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    22. Prosinac 2017. 15:30

Waithing,
    Neki su mi jos ok. Neke mogu u vz napravit al u Zg moram Fsh,Lh,E2,prl,Tsh, ft4, amh.
    Gdje mogu bez narucivanja? Doci ujutro i obaviti. Jer su mi m.neredovite. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Cvjetic
    22. Prosinac 2017. 15:53

Nonina

Cvjetic

Pozdrav
    Meni za VV pise do 2,6. Ja imala 2,4 i bilo ok.

A nemam sad kod sebe nalaz,ali znam da mi je van granice.nadam se da necu morat pauzirat zbog toga.jos mi je i omjer lh:fsh bio 1:1,sad je 2:1.

m.girl6
    22. Prosinac 2017. 16:39

malimaj

m.girl6

Da, bile smo skupa nikolina. 😊
    Curke hvala vam, vidjet cemo kaj ce reci nalaz bete 🙈💖💖

m.girl6
    Svu srecu ti zelim. Vibram na najjace

Puno ti hvala. Sve je u Božjim rukama sada 😇😇

Noa 💙

• LolaZ
    22. Prosinac 2017. 17:21

Danas sam bila na punkciji i imam dvije j.s. Sad čekamo šta će javit. Držite fige.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.