Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LolaZ
    22. Prosinac 2017. 17:27

Rekli su mi mirovanje i utrogestan 3x2 u rodnicu pretpostavljam da to koristim do transfera pa će mi reć šta dalje, nešta ga nisam razumila ostale mi misli na dvije lijepe stanice kako je reko dr

• Nonina
    22. Prosinac 2017. 19:09

LolaZ

Danas sam bila na punkciji i imam dvije j.s. Sad čekamo šta će javit. Držite fige.

Drzimo fige !!! Na rukama i nogama  😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

22. Prosinac 2017. 20:29

Nonina

Waithing,
    Neki su mi jos ok. Neke mogu u vz napravit al u Zg moram Fsh,Lh,E2,prl,Tsh, ft4, amh.
    Gdje mogu bez narucivanja? Doci ujutro i obaviti. Jer su mi m.neredovite.

U vinogradadskoj se vadi bez narucivanja..ja sam bila prije 2 tj.samo dodjes ujutro predas uputnicu i to je to...

waithing

malimaj
    22. Prosinac 2017. 21:04

LolaZ

Danas sam bila na punkciji i imam dvije j.s. Sad čekamo šta će javit. Držite fige.

LolaZ, 

Sretno miska. Da utrogestan 3×2u rodnicu do transfera ali ces ga i kasnije morati koristiti prema uputi doktora

• LolaZ
    22. Prosinac 2017. 21:04

Nonina

LolaZ

Drzimo fige !!! Na rukama i nogama 😁

Hvala 😊

malimaj
    22. Prosinac 2017. 21:05

malimaj

LolaZ

LolaZ,

Sretno miska. Da utrogestan 3×2u rodnicu do transfera ali ces ga i kasnije morati koristiti prema uputi doktora

Uzmi si odmah ili bolje pizaj doktora da li smijes i andol 100 ili aspirin protect za bolju prokrvljenost maternice

• LolaZ
    23. Prosinac 2017. 09:48

malimaj

malimaj

LolaZ

LolaZ,

Uzmi si odmah ili bolje pizaj doktora da li smijes i andol 100 ili aspirin protect za bolju prokrvljenost maternice

Hvala malimaj 😚

• LolaZ
    23. Prosinac 2017. 11:38

javili mi sad iz bolnice da su se obadvije oplodile u ponedjeljak transfer

m.girl6
    23. Prosinac 2017. 12:39

Jeeeej LolaZ. 😊😊
    Vas najljepsi Bozicni pokloncic!! Sretnooo 💖💖

Noa 💙

• Nonina
    23. Prosinac 2017. 14:08

LolaZ

javili mi sad iz bolnice da su se obadvije oplodile u ponedjeljak transfer

Super! Sretno!!!!

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.