Rekli su mi mirovanje i utrogestan 3x2 u rodnicu pretpostavljam da to koristim do transfera pa će mi reć šta dalje, nešta ga nisam razumila ostale mi misli na dvije lijepe stanice kako je reko dr
Danas sam bila na punkciji i imam dvije j.s. Sad čekamo šta će javit. Držite fige.
Drzimo fige !!! Na rukama i nogama 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Waithing,
Neki su mi jos ok. Neke mogu u vz napravit al u Zg moram Fsh,Lh,E2,prl,Tsh, ft4, amh.
Gdje mogu bez narucivanja? Doci ujutro i obaviti. Jer su mi m.neredovite.
U vinogradadskoj se vadi bez narucivanja..ja sam bila prije 2 tj.samo dodjes ujutro predas uputnicu i to je to...
waithing
Danas sam bila na punkciji i imam dvije j.s. Sad čekamo šta će javit. Držite fige.
LolaZ,
Sretno miska. Da utrogestan 3×2u rodnicu do transfera ali ces ga i kasnije morati koristiti prema uputi doktora
Drzimo fige !!! Na rukama i nogama 😁
Hvala 😊
LolaZ,
Sretno miska. Da utrogestan 3×2u rodnicu do transfera ali ces ga i kasnije morati koristiti prema uputi doktora
Uzmi si odmah ili bolje pizaj doktora da li smijes i andol 100 ili aspirin protect za bolju prokrvljenost maternice
LolaZ,
Uzmi si odmah ili bolje pizaj doktora da li smijes i andol 100 ili aspirin protect za bolju prokrvljenost maternice
Hvala malimaj 😚
javili mi sad iz bolnice da su se obadvije oplodile u ponedjeljak transfer
Jeeeej LolaZ. 😊😊
Vas najljepsi Bozicni pokloncic!! Sretnooo 💖💖
Noa 💙
javili mi sad iz bolnice da su se obadvije oplodile u ponedjeljak transfer
Super! Sretno!!!!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0