Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊
m.girl6
Kako si nam ti miška?
Ej malimaj 😊
Trenutno sam ock, odnosno malo u komi jer sam se prehladila pa me grlo jako boli i sva sam malaksava. Ince u fazi iscekivanja, u sub 30.12.mislim vaditi betu pa cemo vidjeti kaj ce pokazati. Od simptoma nemam nista,mozda je ipak prerano za to. Kako si ti?
Sretan Bozic svima curke 🎄🎉🎋💖😊💋
Noa 💙
Drage sve,
onima koje slave želim Sretan Božić, a svima da budete sretne…unatoč svemu kroz što prolazimo. Čestitam trudnicama te se nadam kako će nas biti još više (m.gril mislim na tebe…:)))
Mi smo trenutno u fazi pauziranja nakon tri neuspješna postupka u Vinogradskoj. Voljela bih da mi kažete kakva je situacija po drugim državnim bolnicama u Zagrebu…zanima me konkretno: lista čekanja te obavlja li se punkcija kod većeg broja folikula (kao što je slučaj kod mene) pod anestezijom. Hvala!
Hvala ti draga panda kaj mislis na mene i takoder i tebi sretan Bozic 🎄🎉🎋💖
Ovak, u Petrovoj smo odma od slj mj isli u postupak, znaci nakon 1.konzultacija i sa svim nalazima bili smo na listi za IVF, samo se cekala moja M. Da, ja sam imala mislim preko 12 folikula i radili su mi punkciju sa anestezijom, makar sam ja pola toga osjetila, ali nema veze. Prebaci se u Petrovu ako nisi zadovoljna ovdje.. oni rade i svetak i petak kak se kaze. 😊
Noa 💙
sretan Božić svima, pozdrav iz KBC Osijek vraćen jedan embrio drug se nije dobro razvio. Al nadamo se da će Božić donijet sreću ovom jednom 👼🎄🎅
Naravno da hoce! Imas u busi mali Bozicni pokloncic. Odmaraj i sretnooo 🎁🎀🎄💖
Noa 💙
Cure sretan Bozic vama i vasim najmilijima. Hej, imam jedno pitanjce...punkciju ne rade pod anestezijom u Vinogradskoj????
Srna,
Cestitke !!
Cekalica,
Mislim da sve moras posebno kupiti jer svi vitamini tj.multivitamini u jednoj tabletu imaju vrlo malo jedinica, mozda i imaju sve od navedenog, ali u premaloj kolicini, koja nema nikakvu svrhu u tom slucaju.
Pila sam sigurno 6 mjeseci. Od zadnjeg spontanog pa do punkcije j.s.koja je bila krajem 6 mjeseca, ali 3 mjeseca minimalno piti...tj.koliko god pila bolje je nego da nista ne uzimas.
Cure sretan Bozic vama i vasim najmilijima. Hej, imam jedno pitanjce…punkciju ne rade pod anestezijom u Vinogradskoj????
Rade, ako imaš više folikula.
Drage sve,
onima koje slave želim Sretan Božić, a svima da budete sretne…unatoč svemu kroz što prolazimo. Čestitam trudnicama te se nadam kako će nas biti još više (m.gril mislim na tebe…:)))
Mi smo trenutno u fazi pauziranja nakon tri neuspješna postupka u Vinogradskoj. Voljela bih da mi kažete kakva je situacija po drugim državnim bolnicama u Zagrebu…zanima me konkretno: lista čekanja te obavlja li se punkcija kod većeg broja folikula (kao što je slučaj kod mene) pod anestezijom. Hvala!
Ovak, u Petrovoj smo odma od slj mj isli u postupak, znaci nakon 1.konzultacija i sa svim nalazima bili smo na listi za IVF, samo se cekala moja M. Da, ja sam imala mislim preko 12 folikula i radili su mi punkciju sa anestezijom, makar sam ja pola toga osjetila, ali nema veze. Prebaci se u Petrovu ako nisi zadovoljna ovdje.. oni rade i svetak i petak kak se kaze. 😊
Ma zadovoljna sam, stvarno su svi super...ali nakon tri postupka kao da bi mi bilo psihički lakše pokušati negdje drugdje. Imala bih osjećaj da sam bar nešto drukčije napravila.
Drage sve,
Nije mi jasno kako si osjetila ako su radili pod općom anestezijom. Ja sam u vinogradskoj jednostavno zaspala, probudila se i to je to...
svim curama,,buduce mame,,a naravno i one koje su to postale zelim ČESTIT I Blagoslovljen Božić...
i voljela bi vas nesto pitati ako mi iko može odgovoriti bili bi m i od pomoci pijem eurthyrox 25 zbog tsh,,,a trebala bi i piti larginin vitamin d solgara al neznam jel se smije kombinirati uz terapiju sa eurthyroxom,,da li je itko pio te vitamine zajedno sa nekom terapijom Hvala,
Sortiraj odgovore
Najstariji