Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bube
    25. Prosinac 2017. 21:54

Cekalica123

Bube

Cekalica123

M.girl6 drzim fige 😊😊 javi kak je proslo. Ostatak ekipe vidim da ima dosta novih pa da sve pozdravim. Pratim vas redovito, mi u 01 mj idemo i nadamo se trecoj sreci ❤️

Sretno. Mi smo u potrazi gdje da krenemo
    Bube na pravo mjesto si dosla, ako te bilo sto zanima samo pitaj 😊

Hvala!! Zvala sam Skvorc..narucena 24.1. Sestra jako ljubazna i odprilike mi je rekla da bi odmah mogla obaviti i ultrazvuk posto nisam blizu Samobora..e sad..cekam pa da vidimo sta dalje.. neznam ni kada mogu na bolovanje posto mi je moj dr rekao da nisam bolesna i da za to nema bolovanja. 

malimaj
    25. Prosinac 2017. 23:25

Bube

Cekalica123

Bube

Cekalica123

M.girl6 drzim fige 😊😊 javi kak je proslo. Ostatak ekipe vidim da ima dosta novih pa da sve pozdravim. Pratim vas redovito, mi u 01 mj idemo i nadamo se trecoj sreci ❤️

Hvala!! Zvala sam Skvorc..narucena 24.1. Sestra jako ljubazna i odprilike mi je rekla da bi odmah mogla obaviti i ultrazvuk posto nisam blizu Samobora..e sad..cekam pa da vidimo sta dalje.. neznam ni kada mogu na bolovanje posto mi je moj dr rekao da nisam bolesna i da za to nema bolovanja.

Bube,
    Na bolovanje mozes jedino ako ti je pozitivna aspiracija jajnih stanica i ako te ceka transfer

malimaj
    25. Prosinac 2017. 23:28

Snjezana Cakaric

svim curama,,buduce mame,,a naravno i one koje su to postale zelim ČESTIT I Blagoslovljen Božić…
    i voljela bi vas nesto pitati ako mi iko može odgovoriti bili bi m i od pomoci pijem eurthyrox 25 zbog tsh,,,a trebala bi i piti larginin vitamin d solgara al neznam jel se smije kombinirati uz terapiju sa eurthyroxom,,da li je itko pio te vitamine zajedno sa nekom terapijom Hvala,

Snjezana,
    Ja sam na terapijj eurthyroxa i normalno koristim i druge vitamine. Prije sam uzimala elevit, a sada u trudnoci uzimam folacin, novalac i kalcij s C vitaminom. Ako nisi sigurna bolje se raspitaj kod svog endokrinologa ali meni moj da. Cak je i neke saplimente sam preporucio.

malimaj
    25. Prosinac 2017. 23:40

m.girl6

malimaj

m.girl6

Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
    Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
    Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
    Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
    U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊

m.girl6
    Kako si nam ti miška?

Ej malimaj 😊
    Trenutno sam ock, odnosno malo u komi jer sam se prehladila pa me grlo jako boli i sva sam malaksava. Ince u fazi iscekivanja, u sub 30.12.mislim vaditi betu pa cemo vidjeti kaj ce pokazati. Od simptoma nemam nista,mozda je ipak prerano za to. Kako si ti?

Sretan Bozic svima curke 🎄🎉🎋💖😊💋

Nadam se da ces uskoro ozdraviti i da se pazis. Sto se tice simptoma nakon transfera stvarno ti nisam pametna po tom pitanju. Ja ih osobno nisam imala, tek 8 dan dnt sam imala blago implementacijsko krvarenje sto mozes ali i ne moras imati. Ali sam se zato kao glupaca stresirala i osluskivala tijelo. Koliko je to god moguce probaj misli i vrijeme zaokupiti nekim drugi stvarima. 
    Ja sam dobro. Trudnoca i bebica lijepo napreduju iako smo Bozic docekali na hitnoj na Svetom duhu. Ali za sada je sve ok.
    Pozdrav svima. 

• Nonina
    26. Prosinac 2017. 10:23

Pozdrav cure! 
    Savjet..
    Danas mi je dosla m. ranije. A moram napravit nalaze 3-5dana. Znaci imam cet il petak. Posto ne mogu izbivat sad cjeli dan s posla, mislila rijesit sto mogu u vz pa amh ipak privatno. Dal ima tko informaciju o vz bolnici, jel se moram narucivat za Fsh,Lh,E2,prl,Tsh, ft4, ? 
    I sad  jos razmisljam, dal da to rijesim tako il da jos bar mj dana pijem razne stvari pa pricekam sljedecu m? Posto planiram k dr.Skvorcu.
    Rijesit pa vidjet kakvi su nalazi il pricekat mj dana ?

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

mono1111
    26. Prosinac 2017. 12:36

U Petrovoj daju " opcu anesteziju " koja nije sasvim opca, to je neki koktel i u pravilu je bezbolno.
    Znaci ne spavas u potpunosti, svjesna si svega ali si skroz osamucena te bol u pravilu nije prisutna.
    Meni je anesteziolog stalno dodavao taj koktel, tj.pojacavao, ja bi mu rekla boli me, i on je samo ubrizgavao malo po malo u vrijeme aspiracije...ja osobno mogu reci da je meni aspiracija 16 j.s.bila bezbolna...znalo me zaboliti kad upikne bas, ali bi mi anesteziolog pojacao i sve ok...

• Snjeska
    26. Prosinac 2017. 21:38

malimaj

Snjezana Cakaric

svim curama,,buduce mame,,a naravno i one koje su to postale zelim ČESTIT I Blagoslovljen Božić…
    i voljela bi vas nesto pitati ako mi iko može odgovoriti bili bi m i od pomoci pijem eurthyrox 25 zbog tsh,,,a trebala bi i piti larginin vitamin d solgara al neznam jel se smije kombinirati uz terapiju sa eurthyroxom,,da li je itko pio te vitamine zajedno sa nekom terapijom Hvala,

Snjezana,
    Ja sam na terapijj eurthyroxa i normalno koristim i druge vitamine. Prije sam uzimala elevit, a sada u trudnoci uzimam folacin, novalac i kalcij s C vitaminom. Ako nisi sigurna bolje se raspitaj kod svog endokrinologa ali meni moj da. Cak je i neke saplimente sam preporucio.

Hvala ti  ja tek u 1mj ulazim u postupak ako uspijem sniziti tsh..pa voljela bi piti i taj larginin jer je dobar za endometrij i kvalitet jajnih stanica.. tako kazu  pa da ne stvorim kontraefekt jer htjela bi jedno i drugo...meni je dokt..prepisao eurthyrox koji jw 5.4  jer zna da kod endikrinologa cekam malo duze blagdani su i to sve onda se suze ceka pa sam samo htjela znati da li se moze ...pozdr  i hvala zelim svima uspjeh .

• Bube
    26. Prosinac 2017. 23:09

malimaj

Bube

Cekalica123

Bube

Cekalica123

Bube,
    Na bolovanje mozes jedino ako ti je pozitivna aspiracija jajnih stanica i ako te ceka transfer

Ma i predpostavljala sam da je tako nekako,a do tada iskoristavati cu slobodne dane i godisnji. Dobro je pa imam super ekipu na poslu i veliku podrsku pa cemo se nekako iskombinirati. 
    Sad poslije prvog uvz cekam mengu ili sto?? Dali se dobije nekakva dodatna terapija do punkcije?? 
    😁 totalno neupucena 😁

• njaknjak
    27. Prosinac 2017. 09:22

Cure, bila sam na prvoj konzultaciji u Petrovoj kod doktora Vrčića i narucena sam ponovno za veljacu. Doktora sam zaboravila pitati koji je sljedeci korak, cisto da znam sta me ceka...zbog psihe i zbog toga je ne znam otprilike koliko godisnjeg uzeti. Mozete li mi stogod reci?

• njaknjak
    27. Prosinac 2017. 09:25

Zaboravila sam napomenuti da su me prilikom narucivanja pitali kad ocekivam M u veljaci i rekla sam 14.2. I narucili su me 8.2.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.