Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
A imam 38 i nije bas da sam u cvijetu mladosti. 😁
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Zato i odlucila neku dr bolnicu npr Skvorc za pocetak
Nonina,
Nakon prvog neuspjeha na VV otisla kid Skvorca i nakon drugog pokusaja uspjelo. Moje preporuke ima kod svakog jer se stvarno posvete svakoj pacijentici i nemas osjecaj da si kao na traci. Ako kako mogu pomoci javi
Malimaj, hvala ti puno!
Malo mi je lakse da nije losa odluka jer nisam naisla na puno informacija za Skvorca. Ovo sa trakom, slazem se. A da ne spominjem punkciju pod stimulacijom. Ubije ti volju za zivot. bez stimulacije je bezbolna, al meni evo treba stim.
Trenutno skupljam nalaze jer sestra rekla da se javim poslije nove god.kad potpisu ugovor opet. Amh mje mislim los. 7 je bio pred god dana. Vidjet cemo sad.
Vidjela sam u forumu da se spominje macin prah koji moze poboljsat nalaz. To sad istrazujem gdje nabavit. Trenutno pijem maticnu mlijec koja bi morala poboljsati kvalitetu. Ne znam dal pomaze al osjecam da sam puno zivlja i punija energije nek prije.. tako da maticnu svakako svima preporucam jer energije nam svima treba za ovo sve.
Nadam se da sve cure koje cekaju poz.betu dobe najljepsi bozicni poklon jer tesko je boriti se s tim, a pogotovo sad za Bozic.
Evo javit cu se kad dobim neke daljnje informacije, pa mozda i ja nekom malo pomognem ili olaksam .
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
A imam 38 i nije bas da sam u cvijetu mladosti. 😁
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Zato i odlucila neku dr bolnicu npr Skvorc za pocetak
Vjerovatno su ti racunali taj prvi postupak kao stimulirani ( nebitno sto je polustimul.) I bzvz su ti uzeli taj isti a bila si na stim.Klomifenom i par Gonala, nije ni cudo da si dobila samo jednu stanicu....
Nemoj ubuduce pristati na to da si pod skoro nikakvom stimulacijom, a racunaju ti potpuni stim.postupak.
Sto se tice poboljsanja kvalitete j.s., mislim da macin prah ili bilo kakve ove " prirodne stvari " uvelike nece pomoci.
Uzimaju se inace odredjeni vitamini u visokim jedinicama.
Ja sam osobno uzimala vit C 1000, vit E 400, vit D 400, selen 1, b12 od 250 ili 500, b6 25, omega 3, ne znam da li sam nesto izostavila...ali u pravilu to je to
Jos bi bilo dobro q10 uzimati

Mono1111
Hvala. Mnogo tog si nabrojila, idem u proucavanje gdje nabavit . 😁
Danas po novi papa da bude friski, a onda gdje napravit sve nalaze jer sam iz Vz okolice. Nesto ce vjerojatno trebat privatno jer bolnice u zg me ubiju u pojam. Al ok, barem se opet pokrenula jer me zadnje malo unistilo psihicki. Koliko god se covjek drzi da je jak, ipak je tesko ostat i dalje jak kad propadne postupak.
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Mono1111
Hvala. Mnogo tog si nabrojila, idem u proucavanje gdje nabavit . 😁
Danas po novi papa da bude friski, a onda gdje napravit sve nalaze jer sam iz Vz okolice. Nesto ce vjerojatno trebat privatno jer bolnice u zg me ubiju u pojam. Al ok, barem se opet pokrenula jer me zadnje malo unistilo psihicki. Koliko god se covjek drzi da je jak, ipak je tesko ostat i dalje jak kad propadne postupak.
Ja sam puno toga narucila preko Iherba.
Sretno !

Hvala cure na pomoci, javljam se kako ce ic dalje !
Sretno svima !
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav. Pitanje, AMH mogu jedino u zg napravit. Koju bolnicu preporucate? Jel se to mora narucit il samo doc ujutro i cekat i cekat...
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav svima :)
Nova sam na forumu.
Ovo mi je prvi pokusaj VTO, s tim da smo isli na ICSI postupak zbog premalog broja spermica.
Punktirano mi je 17js, od toga se 14 oplodilo, do 5. dana je ostalo 8 blastica.
Vracena mi je jedna 13. Dec sto znaci da danas prezivljavam 8. dan nakon transfera. Danas sam trebala dobiti i ciklus, jos uvijek nisam jupiii :)
Eh sad, zanima me da li je prerano da ujutro uradim test, jer imam jos 4-6 dana do bete, ovisno kad me pozovu. Prosto ludim od cekanja i osluskivanja simptoma, a imam ih milion. Od punkcije me nije prestao da boli stomak- na razne nacine. Nisam imala nikakvih tragova krvi, ni spoting, ni impl. krvarenje, pa ne znam kako da tumacim taj znak. :(
Srna pozdrav.
Znakove je tesko shvatit. Svi oni ukazuju ili m ili da se primilo. Znam po sebi iz jednog jedinog postupka i citanja drugih prica. Mozda drugi imaju vise iskustva.
Ako si izmedju dobila jos hor.injekciju mislim da test moze biti lazan. M moze kasnit i zbog utrogestana ako si koristila. U kojij si bolnici?
Drzim fige da beta bude pozitivna!
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Da, bile smo skupa nikolina. 😊
Curke hvala vam, vidjet cemo kaj ce reci nalaz bete 🙈💖💖

Noa 💙
Srna pozdrav.
Znakove je tesko shvatit. Svi oni ukazuju ili m ili da se primilo. Znam po sebi iz jednog jedinog postupka i citanja drugih prica. Mozda drugi imaju vise iskustva.
Ako si izmedju dobila jos hor.injekciju mislim da test moze biti lazan. M moze kasnit i zbog utrogestana ako si koristila. U kojij si bolnici?
Drzim fige da beta bude pozitivna!
Hvala Nonina.
Ja sam iz Tuzle (BiH). Prateci forume, vidim da to kod nas malo drugacije funkcionira i sa terapijom i nakon transfera. Primala sam nekih 10 dana Gonal u stomak, (tokom tih 10 dana i Cetrotide 3 ili 4 injekcije) i 11. dan stop injekcija i 12. dan punkcija.
Nakon trasnsfera nisam primila vise nista, osim sto koristim utrogestan 3x2 sve do testa ili pojave krvarenja. Nadam se da ipak ne kasni zbog utro. :)
Prosli mjesec su na klinici gdje sam radila oplodnju imali 7 pozitivnih beta od 9, tako da se iskreno nadam da cu se i ja ovaj mjesec upisati u plusice. :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji