Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LolaZ
    23. Prosinac 2017. 15:17

Hvala curke 😚 Drmnila sam ja i jedan Andol100, nemože škodit 😉

mono1111
    23. Prosinac 2017. 21:09

Srna,
    Slobodno mozes raditi test ! Nece biti lazno poz.i da si primila nesto nakon ET vec je odavno izaslo iz tijela.
    Cekalica,
    Selen, vit C, vit E, q10 (q10 nisam uzimala ) sam dobila preporuku od mpo dokt.
    Ovi gore navedeni vitamini dokazali utjecu na j.s..
    Ostale vitamine sam uzimala na svoju ruku.

mono1111
    23. Prosinac 2017. 21:11

Sto se tice tih vitamina, ne mogu nikako nastetiti..znaci bolje po.meni boostati j.s.prije IVF, kako bi se even.poboljsale...sve u svemu, imamo pravo na vrlo malo postupaka...
    LolaZ,
    Andol se uzima svaki dan, jedan ti nije dovoljan...slobodno svaki dan popijes jedan od 100 uz rucak. Andol pro je bolji za zeludac

• Srna
    23. Prosinac 2017. 22:17

Ja sam maloprije uradila test i pozitivan je, u šoku sam!!! Ne smijem još da se radujem, cijelo tijelo mi je odumrlo od neke napetosti. 
    U ponedjeljak radim betu konačno. 
    Danas mi je 10. dnt, radila sam test i 8. dan ali mi je linija bila sumnjiva, previše svijetla da bih se radovala. Na ovom testu je plusić više nego jasan. 

• LolaZ
    23. Prosinac 2017. 22:52

mono1111

Sto se tice tih vitamina, ne mogu nikako nastetiti..znaci bolje po.meni boostati j.s.prije IVF, kako bi se even.poboljsale…sve u svemu, imamo pravo na vrlo malo postupaka…
    LolaZ,
    Andol se uzima svaki dan, jedan ti nije dovoljan…slobodno svaki dan popijes jedan od 100 uz rucak. Andol pro je bolji za zeludac

Hvala mono1111 😉

malimaj
    23. Prosinac 2017. 23:15

LolaZ, sretno. To su predivne vijesti. Lijepi je to poklon ispod bora.
    Srna. Čestitam na plusiću. 

malimaj
    23. Prosinac 2017. 23:18

m.girl6

Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
    Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
    Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
    Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
    U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊

m.girl6
    Kako si nam ti miška?

• Minna
    24. Prosinac 2017. 00:09

Srna..lola...dodjoh prije spavanja na forum..i imam sto vidjeti..lijepe vijesti!!! Prekoookraaasnooo:) 
    Ja imam neki osjecaj da imam upalu...i da ce se odgoditi HSG:/ ako tako bude..puuuknuut cu k'o kokica. Uvijek nesto! A sve sam napravila da bude minimum stresa://

• Nonina
    24. Prosinac 2017. 03:56

Srna , super! Sretno!!! 😁

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• tomy28
    24. Prosinac 2017. 12:30

LolaZ  ako se nevaram ti si u Os...možeš li reci koja ti je bila embriologica ...nova dr. ili ona stara...i ja cekam 2 mj da krenem nisam htijela sad u 12 mj ali sve mi je dogovoreno samo se trebam javit da krenem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.