Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊
Mislim da smo bile zajedno 😂
Danas 13 dc zadnja folikulometrija, u petak punkcija, dva folikula 18 i 16 mm i dva od 10mm u desnom jajniku ništa. Večeras štoperica u 21h
Curke jel može dr opće prakse otvorit bolovanje N97, moja gin na godišnjem do srijede, a ja prekosutra idem na punkciju. Jel se dobije bolovanje dva tjedna ili???
Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊
Ajmeeee
Javiii nam!! Drzim fige!!!
Ja na propuhivanje 27.12.
Pozdrav svima!
Evo ja nova na forumu al vec god dana u postupcima. 2 postupka VV. Razocarana kako se štedi. Prvi mala stimulacija samo 1js, oplodjena, beta 0, drugi samo klomifen , puno folikula al nema js.
Onda malo pauza, a sad razmisljam preko hzzo kod Skvorca. Pa neko vase iskustvo mozda?
Hvala
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Wannabemom,
Ja sam u Petrovoj i kod prirodne T dobila heparin odmah po poz.beti, na humanoj reprodukciji, znaci nista se nije cekalo nikakvo odobravanje. Predala sam taj dan papire, sve kopije nalaza i oni su to slali na odobrenje, i naravno da se.podrazumijevalo da ce biti odobreno, ja sam i prije sluzbenog odobrenja znaci dobila Clexane.
Jedino sto mozes je raspitati se koji ces ti heparin dobiti, pod kojim nazivom...otici kod nekoga tko ce ti pisati bijeli priv.recept, e sad...pada mi napamet Djelmis, on ce ti sigurno dati, tj.svakako ga moras traziti da ti odmah da recept...jer ce ti u protivnom reci da mu se javis kad ostanes T...
Ali najbolje bi bilo da se prebacis u neku bolnicu, izaberes vec sad ciljanog dokt.i odmah se raspitas da li ce ti on dati heparin od poz.bete ( naravno, kazes da se jako bojis i da si u velikom strahu i da si vec imala dva spontana ) i molis da ti bar ako ti nece odmah dati heparin, napise bijeli recept...
Pozdrav svima!
Evo ja nova na forumu al vec god dana u postupcima. 2 postupka VV. Razocarana kako se štedi. Prvi mala stimulacija samo 1js, oplodjena, beta 0, drugi samo klomifen , puno folikula al nema js.
Onda malo pauza, a sad razmisljam preko hzzo kod Skvorca. Pa neko vase iskustvo mozda?
Hvala
Koju stimulaciju si dobivala?
Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
A imam 38 i nije bas da sam u cvijetu mladosti. 😁
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Zato i odlucila neku dr bolnicu npr Skvorc za pocetak
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Nonina,
Nakon prvog neuspjeha na VV otisla kid Skvorca i nakon drugog pokusaja uspjelo. Moje preporuke ima kod svakog jer se stvarno posvete svakoj pacijentici i nemas osjecaj da si kao na traci. Ako kako mogu pomoci javi
Mono1111
Nonina,
Nakon prvog neuspjeha na VV otisla kid Skvorca i nakon drugog pokusaja uspjelo. Moje preporuke ima kod svakog jer se stvarno posvete svakoj pacijentici i nemas osjecaj da si kao na traci. Ako kako mogu pomoci javi
Malimaj, hvala ti puno!
Malo mi je lakse da nije losa odluka jer nisam naisla na puno informacija za Skvorca. Ovo sa trakom, slazem se. A da ne spominjem punkciju pod stimulacijom. Ubije ti volju za zivot. bez stimulacije je bezbolna, al meni evo treba stim.
Trenutno skupljam nalaze jer sestra rekla da se javim poslije nove god.kad potpisu ugovor opet. Amh mje mislim los. 7 je bio pred god dana. Vidjet cemo sad.
Vidjela sam u forumu da se spominje macin prah koji moze poboljsat nalaz. To sad istrazujem gdje nabavit. Trenutno pijem maticnu mlijec koja bi morala poboljsati kvalitetu. Ne znam dal pomaze al osjecam da sam puno zivlja i punija energije nek prije.. tako da maticnu svakako svima preporucam jer energije nam svima treba za ovo sve.
Nadam se da sve cure koje cekaju poz.betu dobe najljepsi bozicni poklon jer tesko je boriti se s tim, a pogotovo sad za Bozic.
Evo javit cu se kad dobim neke daljnje informacije, pa mozda i ja nekom malo pomognem ili olaksam .
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji