Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊
Mislim da smo bile zajedno 😂
Danas 13 dc zadnja folikulometrija, u petak punkcija, dva folikula 18 i 16 mm i dva od 10mm u desnom jajniku ništa. Večeras štoperica u 21h
Curke jel može dr opće prakse otvorit bolovanje N97, moja gin na godišnjem do srijede, a ja prekosutra idem na punkciju. Jel se dobije bolovanje dva tjedna ili???
Minna i cekalica, cure moje, hvala vam.
Evo danas sam imala transfer, 2 blastice vracene. Jos ne vjerujem 💖💖
Proslo je dobro, malo sam osjetila ali ock.
Vadim betu 30.12.pa cemo vidjeti jel ce se barem jedna odluciti da joj budem mama.
U kojoj ste vi fazi vi ostale? 😊
Ajmeeee
Javiii nam!! Drzim fige!!!
Ja na propuhivanje 27.12.
Pozdrav svima!
Evo ja nova na forumu al vec god dana u postupcima. 2 postupka VV. Razocarana kako se štedi. Prvi mala stimulacija samo 1js, oplodjena, beta 0, drugi samo klomifen , puno folikula al nema js.
Onda malo pauza, a sad razmisljam preko hzzo kod Skvorca. Pa neko vase iskustvo mozda?
Hvala
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Wannabemom,
Ja sam u Petrovoj i kod prirodne T dobila heparin odmah po poz.beti, na humanoj reprodukciji, znaci nista se nije cekalo nikakvo odobravanje. Predala sam taj dan papire, sve kopije nalaza i oni su to slali na odobrenje, i naravno da se.podrazumijevalo da ce biti odobreno, ja sam i prije sluzbenog odobrenja znaci dobila Clexane.
Jedino sto mozes je raspitati se koji ces ti heparin dobiti, pod kojim nazivom...otici kod nekoga tko ce ti pisati bijeli priv.recept, e sad...pada mi napamet Djelmis, on ce ti sigurno dati, tj.svakako ga moras traziti da ti odmah da recept...jer ce ti u protivnom reci da mu se javis kad ostanes T...
Ali najbolje bi bilo da se prebacis u neku bolnicu, izaberes vec sad ciljanog dokt.i odmah se raspitas da li ce ti on dati heparin od poz.bete ( naravno, kazes da se jako bojis i da si u velikom strahu i da si vec imala dva spontana ) i molis da ti bar ako ti nece odmah dati heparin, napise bijeli recept...

Pozdrav svima!
Evo ja nova na forumu al vec god dana u postupcima. 2 postupka VV. Razocarana kako se štedi. Prvi mala stimulacija samo 1js, oplodjena, beta 0, drugi samo klomifen , puno folikula al nema js.
Onda malo pauza, a sad razmisljam preko hzzo kod Skvorca. Pa neko vase iskustvo mozda?
Hvala
Koju stimulaciju si dobivala?

Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
A imam 38 i nije bas da sam u cvijetu mladosti. 😁
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Zato i odlucila neku dr bolnicu npr Skvorc za pocetak
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Mono1111
Prvo 3 dana klomifen pa onda gonal 4 dana . I to je to. Rekla mi kolegica da je to kao polu stimulacija.
A imam 38 i nije bas da sam u cvijetu mladosti. 😁
Drugi put pa htjeli samo klomifen probat koji nije bas dao retultat osim cca 7 folikula praznih.
Zato i odlucila neku dr bolnicu npr Skvorc za pocetak
Nonina,
Nakon prvog neuspjeha na VV otisla kid Skvorca i nakon drugog pokusaja uspjelo. Moje preporuke ima kod svakog jer se stvarno posvete svakoj pacijentici i nemas osjecaj da si kao na traci. Ako kako mogu pomoci javi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji