Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monicica
    28. Studeni 2017. 18:30

Curke zelim vam svima srecu i uspjeh u iscekivanju pozitivnih beta..transfera i svega....mi krecemo u jedan prirodnjak...nadajmo se da ce biti uspjesan...pusa svima

Panda123
    28. Studeni 2017. 18:59

Monicica

Curke zelim vam svima srecu i uspjeh u iscekivanju pozitivnih beta..transfera i svega….mi krecemo u jedan prirodnjak…nadajmo se da ce biti uspjesan…pusa svima

Sretno!

Panda123
    28. Studeni 2017. 19:00

m.girl6

student13ica

Curke.. ovo bi mi trebao biti 2.m.ciklus od postupka. Danas mi "kasni" 2 dana, sinoc i jutros lagana svijetla krv, nikakva bol niti simptomi. Jel se netko susreo sa slicnim nakon postupka?

Evo meni je ovo drugi ciklus nakon stimulacije i danas mi je 33.dc i još ništa od menge. Jučer sam imala pritisak i kao da će doći međutim ništa, samo lagani končić krvavi i to je sve. S obzirom da sam prošli put dobila 20.dc (prvi ciklus nakon stimulacije) sve se malo poremetilo tak da kad dođe dobro dođe.

Panda, jako mi je žao kaj si dobila mengu.. Znam da ne postoje riječi koje bi te utješile. Ovo je stvarno velika borba. Neću ti pametovati i davati savjete, ali nemoj odustajati, nikada. Pročitaj članak ovaj, ako nisi:
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jelena-iz-krizevaca-devet-je-puta-pokusavala-biti-majka-sve-je-to-proplakala-potrosili-smo-svu-ustedevinu-digli-smo-kredit-i-ali/6786486/

Hvala malo ćemo pauzirati, odmoriti se od toga svega, pa ćemo valjda kroz godinu dana biti pametniji

• Cekalica123
    28. Studeni 2017. 22:49

Panda123  do sad smo bili na 2 puna stimulirana postupka i polako se spremamo za treci. Nazalost oba puta nije bilo smrzlica. 
    Sto se tice dijagnoza, pa kao manje vise ok tj samo je problem s moje strane jer imam PCOS tj nemam ovulaciju redovito i uz to imam manju endiometrozu na jednom jajniku. zakljucak oba postupka je valjda upitna zrelost jajnih stanica. E sad na to ne znam ni sama sta bi rekla, trenutno se drzim zdrave prehrane i drzim fige za iduci put.
    Ako netko ima savjet za zrelost jajne stanice pucajte, sve cu saslusat 😊 Sto se tice godina rekla bi da smo mladi 😊 Ja 28, mm 31

• Cekalica123
    28. Studeni 2017. 22:50

Monicica sretno 👌

wanttobemom
    29. Studeni 2017. 18:04

Curke koje ste na svetom duhu u postupku ima li koja da ide kod dr Turudić. Zna li netko nekakav kontakt mail od dr Turudić?

• Minna
    29. Studeni 2017. 23:21

Pozdrav
    Panda, bas mi je zao. A sto se tice bolnica, mislim da je svugdje kao na traci
    Al ono sto sam cula...nitko i nista nijw bitan. Najbitniji je embriolog. On sve odlucuje, tj mora imat super znanje i iskustvo kad i sto. 
    Pojma nemam sto sam napisala, al tako sam cula:)
    Cure, jeste li vadile hivove, hepatitise, sifilise itd....
    ?
    Mi se spremamo....i salimo se..al malo smo se i preispitali...sa kakvim smo prije partnerima bili...hm...

• Minna
    29. Studeni 2017. 23:23

P.s. betaplus ima ugovor sa HZZO.
    Mislim potpisat ce ga opet pocetkom godine. To se nadaju. Istice im, pa zasad nista ne garantiraju, al vjeruju da hoce.

mono1111
    29. Studeni 2017. 23:28

Minna,
    To su ti osnovne pretrage za mpo, bez toga ne ides u postupak.
    Svakako cete to morati napraviti. Bez obzira.

30. Studeni 2017. 11:04

Minna, za mpo je bitan i  liječnik jer od njega kreće proces,on mora odrediti  dobru terapiju, tajming punkcije da stanice ne budu ni nezrele ni prezrele tako da bi u konačnici  biolog imao s čime raditi, tako da-jedno bez drugog nejde..A markeri za hiv , hepatitis i sifilis su standardne pretrage prije mpo i svaka bolnica ih traži, u nekima se mora i ponavljati svakih 6mj. Sretno

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.