Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    27. Studeni 2017. 21:27

P.s. cestitke panicna 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Panda123
    27. Studeni 2017. 21:42

Cekalica123

Panda123 mislim na tebe,nadam se nekoj troznamenkastoj beti 💕💕

Hvala ti draga moja puno, ali ja sam još jučer dobila pravu menstruaciju te nisam ni otišla vaditi betu (odem ovih dana tek toliko da imam nalaz)...kao i prvi put, prokrvarila prije bete...umorna sam od toga svega toliko da nisam skoro ni suzu pustila...samo dosad sam se nadala, a sad postajem svjesna kako se to možda nikada neće ostvariti, ta me pitanja počinju strašno okupirati te ne znam što da mislim o svemu...da posvojimo dijete (nismo još sigurni u to)...da živimo bez djece (ok, i sad živimo bez djece, ali ipak pomisao na to boli)...ne znam ni sama, ovo nam je treći postupak (drugi stimulirani)...možda bi trebali promijeniti bolnicu,,,??? Ima netko s više iskustva od mene da da neki savjet. Sve u svemu...dijagnoza je oligoasthenoteratozoospermija, kod mene sve ok. Stanice se oplode, ali nijednom nisu došle do stadija blastice te osomostanične koje se kao lijepo dijele se ne prime???

Panda123
    27. Studeni 2017. 21:42

student13ica

Panicnaneznam dali moze biti tako kasno.. jedino ako mi ovulacija nije bila kasnije..
    Ma nekako sumnjam da se od postupka poremetilo

Meni je u zadnjem postupku dosta kasnila, sve se nešto od stimulacije pošemerilo.

• Cekalica123
    27. Studeni 2017. 22:10

Panda123 vjeruj mi razumijem te i jako mi je zao sto nije ovaj put uspjelo. Vjerujem da te more razna pitanja, sta i kako dalje. Odmori se i vjerujem da ce ti nakon nekog vremena biti lakse. lakse hmm mozda sam krivu rijec upotrijebila prije bi rekla da ces skupit snagu za daljnu borbu jer koliko ovdje ima jakih i strpljivih zena to je cudo, mi zene i nasi mm smo pravi borci i mozemo mi to 😊 eto ja sam od svog zadnjeg neuspjelog postupka dosla u fazu nadanja i vjerovanja pa bi voljela jedan dio pozitive prenijet i na ostale 💕 
    Sto se tice ovog dijela mijenja bolnice, evo nadam se da ce netko s malo vise iskustva imat neki savjet za nas. Ja sam isto razmisljala o tome, ali sam odustala i razmisljam pa mozda bolje da me isti vodi i kao skupljamo podatke o neuspjeli pokusajima i iz tog mozda nesto se zakljuci 🙈

Panda123
    27. Studeni 2017. 22:22

Cekalica123

Panda123 vjeruj mi razumijem te i jako mi je zao sto nije ovaj put uspjelo. Vjerujem da te more razna pitanja, sta i kako dalje. Odmori se i vjerujem da ce ti nakon nekog vremena biti lakse. lakse hmm mozda sam krivu rijec upotrijebila prije bi rekla da ces skupit snagu za daljnu borbu jer koliko ovdje ima jakih i strpljivih zena to je cudo, mi zene i nasi mm smo pravi borci i mozemo mi to 😊 eto ja sam od svog zadnjeg neuspjelog postupka dosla u fazu nadanja i vjerovanja pa bi voljela jedan dio pozitive prenijet i na ostale 💕
    Sto se tice ovog dijela mijenja bolnice, evo nadam se da ce netko s malo vise iskustva imat neki savjet za nas. Ja sam isto razmisljala o tome, ali sam odustala i razmisljam pa mozda bolje da me isti vodi i kao skupljamo podatke o neuspjeli pokusajima i iz tog mozda nesto se zakljuci 🙈

koliko si ti postupaka imala do sada? koja je vasa dijagnoza? mi cemo preskocit 2018., malo se ohladit i vidjet sto dalje...

student13ica
    27. Studeni 2017. 22:47

Panda mi smo prosli 4 postupka i 2 bolnice. Ista situacija ko i kod vas. Ja ok, muz lose. Sad idemo opet u 3.bolnicu, nadamo se trecoj sreci barem po ustanovama 😉 
    Meni je 1.put bilo najgore primiti neg.betu, kasnije si pripremljen na sve i pametniji 😆 samo nema odustajanja. Doci ce i nas dan 💕 sretno

*2021. Stigao 💙👶

student13ica
    27. Studeni 2017. 22:51

Samo da se nadodam..svakako sam za mijenjanje bolnica. Mi smo dali "sansu" svima po 2 puta.. ocito nesto ne rade/ide kako bi trebalo za nas slucaj.  Tako da ako ste u mogucnosti, samo naprijed. Vise glava je pametnije..

*2021. Stigao 💙👶

Panda123
    27. Studeni 2017. 22:51

student13ica

Panda mi smo prosli 4 postupka i 2 bolnice. Ista situacija ko i kod vas. Ja ok, muz lose. Sad idemo opet u 3.bolnicu, nadamo se trecoj sreci barem po ustanovama 😉
    Meni je 1.put bilo najgore primiti neg.betu, kasnije si pripremljen na sve i pametniji 😆 samo nema odustajanja. Doci ce i nas dan 💕 sretno

Mogu li znati u kojim si sve bolnicama bila? Mi smo dosad bili u vinogradskoj, sestre jako drage, dr. ok, ali manje vise sve ide kao na nekoj traci...ne znam, nisam pametna.

student13ica
    27. Studeni 2017. 23:05

Panda Vuk Vrhovec, ista stvar ko na traci, Split bolja situacija ali bez uspijeha. Daleko od toga da su svi dragi i ljubazni. Ja iskreno nisam znala da neke privatne poliklinike imaju ugovore sa HZZO i sve je pokriveno. Tako da raspitajte se, ja san na zalost kasno saznala za to 

*2021. Stigao 💙👶

m.girl6
    28. Studeni 2017. 08:40

student13ica

Curke.. ovo bi mi trebao biti 2.m.ciklus od postupka. Danas mi "kasni" 2 dana, sinoc i jutros lagana svijetla krv, nikakva bol niti simptomi. Jel se netko susreo sa slicnim nakon postupka?

Evo meni je ovo drugi ciklus nakon stimulacije i danas mi je 33.dc i još ništa od menge. Jučer sam imala pritisak i kao da će doći međutim ništa, samo lagani končić krvavi i to je sve. S obzirom da sam prošli put dobila 20.dc (prvi ciklus nakon stimulacije) sve se malo poremetilo tak da kad dođe dobro dođe. 

Panda, jako mi je žao kaj si dobila mengu.. Znam da ne postoje riječi koje bi te utješile. Ovo je stvarno velika borba. Neću ti pametovati i davati savjete, ali nemoj odustajati, nikada. Pročitaj članak ovaj, ako nisi: 
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jelena-iz-krizevaca-devet-je-puta-pokusavala-biti-majka-sve-je-to-proplakala-potrosili-smo-svu-ustedevinu-digli-smo-kredit-i-ali/6786486/

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.