Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lala26
    02. Prosinac 2017. 21:20

Bok! Evo ja prikupila sve nalaze i u srijedu idemo u Petrovu kod doktora Mihajla Streleca, njemu sam dodijeljena prilikom naručivanja pa se nadam da bude sve okej. Da li znate kakav je on? I tako...uzbuđenje na nivou, jedva sam dočekala, sad još duga četiri dana pa da čujem što i kako dalje.. Svaki savjet je dobro došao pa pišite 
    Sretno svima pa se javim..

malimaj
    02. Prosinac 2017. 23:20

LolaZ

Curke jel mogu Cetrotide držat u hladnjaku?? Piše da se čuvaju na tem.nižoj od 24 stupnja

LolaZ
    Drze se u hladnjaku. Samo ih prije pikanja izvadi 10ak min prije da otopina postigne sobnu temperaturu jer manje pece onda. Barem je tako bilo meni.

03. Prosinac 2017. 14:23

Minna

Ajoj, muke si prosla.
    Ma meni jedna stvar nije jasna. Da je doktor rekao da cemo na inseminaciju prije no je vidio AMH
    Koji je poprilicno nizak. 8pmol. A ref. Vrijednosti su 4,1-58
    Recimo, u Betiplus, na konzultacijama, doktorica je rekla da uopce ne bi isla na inseminaciju( da je gubljenje vremena). I to iskljucivo zbog AMH
    Tako da, ne znam sto mi je ciniti. Vratiti se kod doktora sa svima nalazima i pitat ga…a sto sad?
    :)
    A u kojoj si ti fazi?

Uh ja bolje da ne pišem sve svoje muke..uglavnom skraćeno dvije godine borbe kao sve super i kod mene i muza, osim jajovoda no oni nisu bitni za ivf, prošla sest transfera, od tog četiri nule dvije trudnoće- dva spontana dvije kiretaže, krenuli sad privatno i saznam da sam se senzibilizirala, moj muz je rh+ ja sam rh-, nakon prvog spontanog nisam dobila injekciju rhogama na vrijeme i sad sam stvorila antitijela na rh+, i sad ne znam u kojoj ćemo biti fazi,,nagodinu bi trebali krenuti privatno čekam da mi doktor odgovori u kojem smjeru sad krenuti...Za inseminaciju stvarno ne znam puno pozitivnih ishoda no uvijek postoje iznimke, a i nekako je praksa prvo s njima krenuti..ipak najmanje koštaju zdravstvo

waithing

mono1111
    03. Prosinac 2017. 20:24

Lala26

Bok! Evo ja prikupila sve nalaze i u srijedu idemo u Petrovu kod doktora Mihajla Streleca, njemu sam dodijeljena prilikom naručivanja pa se nadam da bude sve okej. Da li znate kakav je on? I tako…uzbuđenje na nivou, jedva sam dočekala, sad još duga četiri dana pa da čujem što i kako dalje..Svaki savjet je dobro došao pa pišite
    Sretno svima pa se javim..

Pa osobno nemam bas neko lijepo iskustvo s njim, on nije moj dokt., ali.igrom slucaja sam bila u kontaku s njim.
    Opet, to je sve individualno !
    Sretno !

• Kengurica
    04. Prosinac 2017. 00:10

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

04. Prosinac 2017. 11:08

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete...ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo...tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete...

waithing

• Kengurica
    04. Prosinac 2017. 13:21

Isuse pa jel moguce da te tak s.ebu? Joj draga moja ne mogu zamisliti koliko ti je vec muka od svega pa sad i ovo, ali vjerujem i drzim fige da bude test kako treba.

• kristina.kalinski1
    06. Prosinac 2017. 14:02

BOK IMAM JEDNO PITANJE U KOJIM KLINIKAMA SE OBAVLJA NOVA METODA HSG-A?TREBALA SAM IĆI U KOPRIVNICU ALI SU REKLI DA SE TO VIŠE NE RADI SA STAROM METODOM? GDI BI BILO NAJBOLJE DA TO NAPRAVIM? A DA MI POKRIVA HZZO? HVALA

06. Prosinac 2017. 16:46

kristina.kalinski1

BOK IMAM JEDNO PITANJE U KOJIM KLINIKAMA SE OBAVLJA NOVA METODA HSG-A?TREBALA SAM IĆI U KOPRIVNICU ALI SU REKLI DA SE TO VIŠE NE RADI SA STAROM METODOM? GDI BI BILO NAJBOLJE DA TO NAPRAVIM? A DA MI POKRIVA HZZO? HVALA

Ajme zar si tek sad došla do dijela sa hsg-om?? Inače ako se sječam -davno si pisala da ideš na Vuk Vrhovac, dakle pitaš njih na humanoj , možeš to na Merkuru obaviti...

waithing

• kristina.kalinski1
    06. Prosinac 2017. 18:57

Da tek sad sam dosla do HSG-A , sad smo obavili pretrage za AIDS, HEPATITIS , ma frustrira me to dta ide sporo a, sta mogu ,htjela bih da ide brže ali ne ide , hvala na informaciji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI