Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    02. Prosinac 2017. 23:20

LolaZ

Curke jel mogu Cetrotide držat u hladnjaku?? Piše da se čuvaju na tem.nižoj od 24 stupnja

LolaZ
    Drze se u hladnjaku. Samo ih prije pikanja izvadi 10ak min prije da otopina postigne sobnu temperaturu jer manje pece onda. Barem je tako bilo meni.

03. Prosinac 2017. 14:23

Minna

Ajoj, muke si prosla.
    Ma meni jedna stvar nije jasna. Da je doktor rekao da cemo na inseminaciju prije no je vidio AMH
    Koji je poprilicno nizak. 8pmol. A ref. Vrijednosti su 4,1-58
    Recimo, u Betiplus, na konzultacijama, doktorica je rekla da uopce ne bi isla na inseminaciju( da je gubljenje vremena). I to iskljucivo zbog AMH
    Tako da, ne znam sto mi je ciniti. Vratiti se kod doktora sa svima nalazima i pitat ga…a sto sad?
    :)
    A u kojoj si ti fazi?

Uh ja bolje da ne pišem sve svoje muke..uglavnom skraćeno dvije godine borbe kao sve super i kod mene i muza, osim jajovoda no oni nisu bitni za ivf, prošla sest transfera, od tog četiri nule dvije trudnoće- dva spontana dvije kiretaže, krenuli sad privatno i saznam da sam se senzibilizirala, moj muz je rh+ ja sam rh-, nakon prvog spontanog nisam dobila injekciju rhogama na vrijeme i sad sam stvorila antitijela na rh+, i sad ne znam u kojoj ćemo biti fazi,,nagodinu bi trebali krenuti privatno čekam da mi doktor odgovori u kojem smjeru sad krenuti...Za inseminaciju stvarno ne znam puno pozitivnih ishoda no uvijek postoje iznimke, a i nekako je praksa prvo s njima krenuti..ipak najmanje koštaju zdravstvo

waithing

mono1111
    03. Prosinac 2017. 20:24

Lala26

Bok! Evo ja prikupila sve nalaze i u srijedu idemo u Petrovu kod doktora Mihajla Streleca, njemu sam dodijeljena prilikom naručivanja pa se nadam da bude sve okej. Da li znate kakav je on? I tako…uzbuđenje na nivou, jedva sam dočekala, sad još duga četiri dana pa da čujem što i kako dalje..Svaki savjet je dobro došao pa pišite
    Sretno svima pa se javim..

Pa osobno nemam bas neko lijepo iskustvo s njim, on nije moj dokt., ali.igrom slucaja sam bila u kontaku s njim.
    Opet, to je sve individualno !
    Sretno !

• Kengurica
    04. Prosinac 2017. 00:10

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

04. Prosinac 2017. 11:08

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete...ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo...tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete...

waithing

• Kengurica
    04. Prosinac 2017. 13:21

Isuse pa jel moguce da te tak s.ebu? Joj draga moja ne mogu zamisliti koliko ti je vec muka od svega pa sad i ovo, ali vjerujem i drzim fige da bude test kako treba.

• kristina.kalinski1
    06. Prosinac 2017. 14:02

BOK IMAM JEDNO PITANJE U KOJIM KLINIKAMA SE OBAVLJA NOVA METODA HSG-A?TREBALA SAM IĆI U KOPRIVNICU ALI SU REKLI DA SE TO VIŠE NE RADI SA STAROM METODOM? GDI BI BILO NAJBOLJE DA TO NAPRAVIM? A DA MI POKRIVA HZZO? HVALA

06. Prosinac 2017. 16:46

kristina.kalinski1

BOK IMAM JEDNO PITANJE U KOJIM KLINIKAMA SE OBAVLJA NOVA METODA HSG-A?TREBALA SAM IĆI U KOPRIVNICU ALI SU REKLI DA SE TO VIŠE NE RADI SA STAROM METODOM? GDI BI BILO NAJBOLJE DA TO NAPRAVIM? A DA MI POKRIVA HZZO? HVALA

Ajme zar si tek sad došla do dijela sa hsg-om?? Inače ako se sječam -davno si pisala da ideš na Vuk Vrhovac, dakle pitaš njih na humanoj , možeš to na Merkuru obaviti...

waithing

• kristina.kalinski1
    06. Prosinac 2017. 18:57

Da tek sad sam dosla do HSG-A , sad smo obavili pretrage za AIDS, HEPATITIS , ma frustrira me to dta ide sporo a, sta mogu ,htjela bih da ide brže ali ne ide , hvala na informaciji

06. Prosinac 2017. 19:36

kristina.kalinski1

Da tek sad sam dosla do HSG-A , sad smo obavili pretrage za AIDS, HEPATITIS , ma frustrira me to dta ide sporo a, sta mogu ,htjela bih da ide brže ali ne ide , hvala na informaciji

Pa ne znam kako to tako sporo, inače na VV to ide dosta brzo pa me ovo malo čudi, ja kad sam prvi put došla bio je osmi dan ciklusa, doktorica me pogledala napisala koje pretrage moram napraviti i već idući ciklus sam bila u postupku sa svim nalazima, mislim pa hsg i sve ostale pretrage se mogu paralelno odraditi, za mjesec dva najviše su sve pretrage gotove,,no dobro, ne znam zasto je zapelo..sretno

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.