Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?
Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…
Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete…ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.
Mama mu je rh-, tata rh +, isto kao nas dvoje…Hvala ti, nadam se da je rezultat do injekcije,,vidjet ćemo u 01mj.
Ako mu je mama Rh- vi imate 50% šanse za Rh- i Rh+ dijete. Nadam se će vam idući pokušaj bit dobitni.
Hvala ti malimaj, to mi puno znači, čitam ovaj forum i zbilja ima svakakvih situacija i glupo bi mi bilo da se nadam da ćemo uspjeti od prvog pokušajaal tko zna jel?
A koliko dugo taj proces traje dok se skupe svi nalazi do prvog transfera?
Svima želim puno strpljenja i bebica
Bonne,
Koliko proces traje ovisi o puno faktora i stvarno je jako individualno. Meni su npr na Vuku otkrili PCOS, probleme sa stitnjacom i inzulinskom rezistencijom i muzev spermgram nije bio najbolji. Tako da se to u nasem slucaju razvuklo na dvije godine do prvog protokola. Ali to ne znaci da ce toliko i tvoje trajati.
Samo si provjeri telefonom kada im pocinje kolektivni godisnji u 12 mjesecu da ne dolazite bzvz.
Sretno i drzim fige
Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?
Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…
Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete…ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.
Mama mu je rh-, tata rh +, isto kao nas dvoje…Hvala ti, nadam se da je rezultat do injekcije,,vidjet ćemo u 01mj.
Sretno waithing. Mislim da sve ovdje vibramo na najjace za tebe. 😙
Evo ja bila na prvoj folikulometriji danas mi jr 7dc, primila sam 3dc Elonve i od 6dc Cetrotid, i danas dođem kaže doc pa šta je to samo 1 folikul 14mm u lijevom jajniku, a gospođo di vam je desni jajnik, jel imate vi dva jajnika?? Pa doktore do sad su bila oba dv, uglavnom u desnom ništa folikula, kaže ima neke siće pa mi je dao da uz Cetrotid bodem Puregon. Sljedeća folikulometrija u ponedjeljak. Uglavnom tugomir 😩
Evo ja bila na prvoj folikulometriji danas mi jr 7dc, primila sam 3dc Elonve i od 6dc Cetrotid, i danas dođem kaže doc pa šta je to samo 1 folikul 14mm u lijevom jajniku, a gospođo di vam je desni jajnik, jel imate vi dva jajnika?? Pa doktore do sad su bila oba dv, uglavnom u desnom ništa folikula, kaže ima neke siće pa mi je dao da uz Cetrotid bodem Puregon. Sljedeća folikulometrija u ponedjeljak. Uglavnom tugomir 😩
Samo jedan folikul?? Koliki je je amh? Nizak?
Gdje si u postupku?
Šta je amh?? U Osijeku sam.
Amh je zaliha j.s., tj.pretraga kojom se pokaze da li je niska rezerva j.s.,ili normalna...
Curke nisam dugo pisala.
U utorak napokon na transfer, blastice čekajuuu
Noa 💙
Pozdrav! Citam ovaj forum vec jako dugo..i sama sam u postupku danas zadnji dan bila kod doktora..e sad trebala bi se negdje naruciti za postupak..a gdje?? Moj doktor mi je samo rekao za polikliniku Skvorc u Samoboru! Molim preporuke jer nisam bas upucena!
Sortiraj odgovore
Najstariji