Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    12. Prosinac 2017. 14:29

waithing

ikyri

waithing

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…

Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete…ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.

Mama mu je rh-, tata rh +, isto kao nas dvoje…Hvala ti, nadam se da je rezultat do injekcije,,vidjet ćemo u 01mj.

Ako mu je mama Rh- vi imate 50% šanse za Rh- i Rh+ dijete. Nadam se će vam idući pokušaj bit dobitni.

malimaj
    12. Prosinac 2017. 15:56

Bonne

Hvala ti malimaj, to mi puno znači, čitam ovaj forum i zbilja ima svakakvih situacija i glupo bi mi bilo da se nadam da ćemo uspjeti od prvog pokušajaal tko zna jel?A koliko dugo taj proces traje dok se skupe svi nalazi do prvog transfera?
    Svima želim puno strpljenja i bebica

Bonne,
    Koliko proces traje ovisi o puno faktora i stvarno je jako individualno.  Meni su npr na Vuku otkrili PCOS, probleme sa stitnjacom i inzulinskom rezistencijom i muzev spermgram nije bio najbolji. Tako da se to u nasem  slucaju razvuklo na dvije godine do prvog protokola.  Ali  to ne znaci da ce toliko i tvoje trajati.
    Samo si provjeri telefonom kada im pocinje kolektivni godisnji u 12 mjesecu da ne dolazite bzvz.

Sretno i drzim fige

malimaj
    12. Prosinac 2017. 15:58

waithing

ikyri

waithing

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…

Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete…ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.

Mama mu je rh-, tata rh +, isto kao nas dvoje…Hvala ti, nadam se da je rezultat do injekcije,,vidjet ćemo u 01mj.

Sretno waithing. Mislim da sve ovdje vibramo na najjace za tebe. 😙

• LolaZ
    14. Prosinac 2017. 14:50

Evo ja bila na prvoj folikulometriji danas mi jr 7dc, primila sam 3dc Elonve i od 6dc Cetrotid, i danas dođem kaže doc pa šta je to samo 1 folikul 14mm u lijevom jajniku, a gospođo di vam je desni jajnik, jel imate vi dva jajnika?? Pa doktore do sad su bila oba dv, uglavnom u desnom ništa folikula, kaže ima neke siće pa mi je dao da uz Cetrotid bodem Puregon. Sljedeća folikulometrija u ponedjeljak. Uglavnom tugomir 😩

mono1111
    14. Prosinac 2017. 22:26

LolaZ

Evo ja bila na prvoj folikulometriji danas mi jr 7dc, primila sam 3dc Elonve i od 6dc Cetrotid, i danas dođem kaže doc pa šta je to samo 1 folikul 14mm u lijevom jajniku, a gospođo di vam je desni jajnik, jel imate vi dva jajnika?? Pa doktore do sad su bila oba dv, uglavnom u desnom ništa folikula, kaže ima neke siće pa mi je dao da uz Cetrotid bodem Puregon. Sljedeća folikulometrija u ponedjeljak. Uglavnom tugomir 😩

Samo jedan folikul?? Koliki je je amh? Nizak?
    Gdje si u postupku?

• LolaZ
    14. Prosinac 2017. 22:52

Šta je amh?? U Osijeku sam.

• LolaZ
    14. Prosinac 2017. 22:53

U nalazu mi samo piše endometrij 7,7mm i lijevo dom folikul 14mm

mono1111
    14. Prosinac 2017. 23:52

LolaZ

Šta je amh?? U Osijeku sam.

Amh je zaliha j.s., tj.pretraga kojom se pokaze da li je niska rezerva j.s.,ili normalna...

m.girl6
    15. Prosinac 2017. 13:46

Curke nisam dugo pisala. 
    U utorak napokon na transfer, blastice čekajuuu 

Noa 💙

• Bube
    15. Prosinac 2017. 17:28

Pozdrav! Citam ovaj forum vec jako dugo..i sama sam u postupku danas zadnji dan bila kod doktora..e sad trebala bi se negdje naruciti za postupak..a gdje?? Moj doktor mi je samo rekao za polikliniku Skvorc u Samoboru! Molim preporuke jer nisam bas upucena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.